[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:41::31:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:41::31:
فایده نداره!! بقول دوستمون خیلی ببخشیدا ولی 17 مگ بیخودی پرید!!نقل قول:
هرکاری کنید ولی باز هم سرویس ما همان گندی که بوده میماند. سرعت دانلود یک کانکشن همواره پایین تر از حد، یعنی من یک مگ دارم از لینک غیر مستقیم باید با سرعت خیلی پایین تری دانلود کنم. البته این "باید" از سوی مبین نت هست وگرنه من که از خدام هست که سرویس خوب داشته باشم. یه 2 هفته ای بود به یک بی تی اس جدید وصل میشدم و خوشحال بودم تا اینکه از هفته پیش ، بعد از یک سری قطع و وصل شدنهای مشکوک :13: دیگه همون خوشحالیمون هم از بین رفت.
نخرید از این مبین نت!
دوست من speedtest بسیار ملاک خوبی برای سنجش سرعت آپلود و دانلود و پینگ هست. حتی برای ایران!! چطور تست اسپید تست سایر ارائه کنندگان اینترنت مشکلی نداره و حالا که به مبین نت رسید، speedtest.net ملاک نیست!!!! ؟؟
سرویس 1 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ یه کم بهتر شده اما حالا چند لحظه بعد دوباره بد میشه و میره روی 500 هرچند الانش هم خیلی مزخرفه ...
به این اسپید تست هم نمیشه اعتماد کرد گاهی نتیجه ی خوبی میده گاهی خیلی بد ...
منم به یه bts خیلی خوب وصل شده بودم که RSSI ام روی 72 بود و CINR روی 28 ! بعد از اون گندی که معلوم نیست بالاخره از طرف کجا زده شد اوضاع خیلی بد شد ... الان باید کلی مودم رو این طرف اون طرف کنم که یه جای مناسب پیدا کنم ...نقل قول:
همه چی یهویی بهم ریخت ...
این مساله امکان پذیره و دو راه حل داره: سخت افزاری و نرم افزاری. که البته هر دوش کمی نیاز به تخصص داره. برای راه حل سخت افزاری میتونید از روترهای اصطلاحا Dual connection استفاده کنید که یک نمونه اش رو میتونید در آدرس ذیل ببینید:نقل قول:
در بحث نرم افزار هم میتونید از برنامه های مختلفی استفاده کنید:کد:http://www.cisco.com/en/US/products/ps9925/index.html
1- ISA server 2006 نسخه بتا 2 به بالا
2- نصب روتر لینوکسی در محیط مجازی VM
3- استفاده از برنامه های نظیر:
کد:http://www.zeroshell.net/eng/load-balancing-failover/
اینترنت که درست بشو نیست حد اقل اینترانت رو درست کنن
سلام دوستان من بندرعباس زندگي ميكنم زنگ زدم نمايندگي شهرمون ميگه مودم نداريم خودتون از تهران تهيه كنيد تا سرويس و براتون راه بندازيم من ميترسم مودم indoorرو بخرم اما انتن نده بااينكه وسط منطقه سبز هستم ولي خونمون طبقه ١ ه اتاقم روبروش ساختمونه اما سالن جلوش خونه نيست بنظرتون چيكار كنم?????? كسي هم نيست ازش بگيرم تست كنم ممنون
مــــــــــــــن این ویدئو رو گذاشتم که بگم سرور اصلی دیتــــــا مبین نت خلوته و میتونه سرویس بده. به BTS هم ربطی نداره! چون ما به BTS وصل میشیم . سپس به دیتا سنتر ارتباط برقرار میکنیم.
و مشکل شما احتمالا میتونه از DNS یا تنظیمات مودم باشه. (شایدم نــــویـــز کسانی که بعضی اوقات سرعتشون افت میکنه ممکنه از نویز باشه.)
من RSSI رو 78-80 هست و CINR هم رو 25-26 هست. 3تا چراق دارم. ولی با 1چراقم همین وضعیته بــــــــــــــاز.
لطفا DNS های 217.218.127.127 & 217.218.155.155 رو ADD کنید ببینید چطور میشه . بعد از ست کردن بهتره مودم رو یه ری استارت کنید.
من با hhh111 موافقم (شوخی کردم نوشتم 17 مگ پرید:11:)..من فکر کنم اسپیدتست برای ازمایش ای دی اس ال مناسی تره گاهی اوقات پینگ رو هم خیلی دقیق نمیزنه ادرس زیر اگه سرویستون مشکلی نداشته باشه اپلود رو بهتر نشون میده
کد:http://eservice.iran.ir/web/guest/speedometer
سلام
دوستان یه راهنمایی می خواستم
من شاتل دارم ولی تلفن ما فیبر نوری شده ، حالا فقط مخابرات میتونه به ما سرویس بده که اونم اگه نده بهتره با این سرعتش :2:
می خواستم بدونم مبین مکس به خطهای فیبر نوری سرویس میده یا نه ؟
کیفیتش چجوره ، بازیهای آنلاین رو جواب میده یا اینم به درد نمی خوره ؟
ممنون