نقل قول:
راستش مبین نت 2 تا 8 صبح رایگانه روزای جمعه هم 2 تا 2 ظهر رایگانه
قیمت هاش هم بهتره اما واقعا تاپیکشو خوندم 5% کلا راضی هستند و بقیه همه ناراضی !!!!!
Printable View
نقل قول:
راستش مبین نت 2 تا 8 صبح رایگانه روزای جمعه هم 2 تا 2 ظهر رایگانه
قیمت هاش هم بهتره اما واقعا تاپیکشو خوندم 5% کلا راضی هستند و بقیه همه ناراضی !!!!!
تا آخر همین ماه هست به خاطر اینکه سرویسهای ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست.نقل قول:
مگه نامحدود نگرفتین! پس چرا میگین 15 تومن؟!
به مناسبت خجسته زادروز حضرت مهدی (عج)، با ثبت نام در تاریخ ۲۵ و ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۰، از هدایای ویژه بهرهمند شوید...نقل قول:
• به کاربران جدیدی که تمایل دارند سایر طرحهای تعرفه را انتخاب کنند، ۵۰% تخفیف در قیمت مودمهای USB و Wi-Fi تعلق میگیرد.
اگه نامحدود میخوای سه ماهه بگیر تا مودم رایگان بدن ولی فکر کنم دیگه نتونی تغییر بدی به محدودکد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=285
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=251
در صورتی که زمان ثبت نام و فعالسازی حساب کاربر در دو ماه مختلف رخ دهد لازم است که کاربر ما به التفاوت هزینه اشتراک را در زمان فعالسازی پرداخت نماید، به عنوان مثال ثبت نام در ۲۸ خرداد ماه انجام شده است و کاربر هزینه اشتراک را برای ۴ روز و دو ماه یعنی تا پایان مرداد ماه پرداخت نموده است اما فعال سازی در ۳ تیر ماه انجام می شود یعنی حساب کاربر برای مدت ۲۹ روز و دو ماه یعنی تا پایان شهریور ماه فعال خواهد بود به همین منظور لازم است کاربر ما به التفاوت ۲۵ روز هزینه اشتراک را در زمان فعالسازی پرداخت نماید.
این تیکه رو متوجه نشدم آخر من موقع ثبت نام اینترنتی چقدر از این مبلغ 174 تومن سه ماه برا 512 نامحدود رو باید پرداخت کنم؟
و اینکه موقع ثبت نام همون لحظه باید پول واریز شه یا تا وقتی بیان نصب کنن ؟
منظورش اینه که اگه توی این ماه ثبت نام کردی ولی فعالسازی افتاد توی ماه بعد یعنی مرداد باید ما به تفاوتش را بدینقل قول:
اگه توی این ماه ثبت نام کنی پول این 5 6 روز این ماه و 2ماهه دیگه را بدی برای اشتراک سه ماهه ولی اگه فعالسازی افتاد توی ماه بعد باید پول اون چند روز باقیمانده ماه مرداد و 2ماه بعدش را بعدی
اگه فعالسازی بیفته ماه بعد به خاطر اینکه تعداد روزها زیادتر میشه ما به تفاوتش را میگیرن
فعلا فکر کنم حدود 120 تومن میگیرن برای 2 ماه و 5 6 روز بعد اگه فعالسازی افتاد ماه بعد میشه حدود 170 تومن که ما به تفائتش را میگیرن
بعد از ثبت نام باید منتظر تماس از طرف ایرانسل و تایید اونها بشی بعد پول بریزی به حساب
نقل قول:
پس یعنی اگر من همین فردا ثبت نام کنم میان پول 4 روز و 2 ماه بعد رو از من میگیرن ؟
بعد که بر فرض سرویس 5 مرداد فعال شد میان پول 26 روز باقی مرداد با شهریور و مهر رو میگیرن ؟ اینکه 3 ماهه نمیشه میشه دو ماه و 26 روز پس 5 روز باقی چی میشه خوب چه کاریه چرا از همون شروع فعال سازی پول نمیگیرن ! آدم رو گیج میکنن !
مثلا همینی که گفتن
اگر کاربر در تاریخ ۲۰ ماه خرداد ثبت نام کند هزینه اشتراک معادل ۲ ماه و ۱۲ روز از وی اخذ می گردد و حساب وی تا پایان مرداد ماه فعال می باشد
این یعنی 2 ماه و نصف تقریبا تازه کمتر پس 3 ماهه نیست ! دو ماه تیر و مرداد 12 روز هم از خرداد.
[QUOTE=ahriman323;6270315]تا آخر همین ماه هست به خاطر اینکه سرویسهای ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست.
مگه نامحدود نگرفتین! پس چرا میگین 15 تومن؟!
[[/QUOTE
والا من هم به همينش شك كردم كه نامحدود گرفتم وگرنه قصدم محدود بود. و مي دونم بر اساس ماه هاي شمسيه
اجازه بديد با زبون خود ايرانسل صحبت كنم: از 26 تير تا 31 تير ميشه 6 روز از طرفي هزينه هر روز از تقسيم 15600 بر تعداد روزهاي ماه بدست مياد 503 تومان.
بنا براين هزينه 6 روزش از حاصلضرب 6 در 503 بدست مياد 3 هزار تومان حدودا.
حالا من كه امروز ثبت نام كردم وقتي محدود رو زدم ماشين حساب سايت ايرانسل برام 12 هزارتومان انداخت!
سوال من اينه كه چرا؟
بازم ممنون.:11:
ارهنقل قول:
به خاطر اینکه نمیدونن کی سرویس شما فعال میشه...
از دوره های بعد دیگه 3ماهه کامل هست
8 تومن هزینه نصب را حساب کردی؟!نقل قول:
بعد یه زمانی امدیم مثلا 3 مرداد ثبت نام کردیم میشه 28 روز و دوماه بعد اما 10 مرداد فعال شد اون موقع جریان چیست ؟ یه پولی ما از اونا باید بگیریم دیگه چون زمان کمتر شده چون میشه 21 روز مرداد و دوماه شهریور و مهر در صورتی که ما پول 28 روز از مرداد و دو ماه بعد رو دادیم
تکلیف این 7 روز چیه؟
احتمالا ما به تفاوت را میدن..نقل قول:
در موجودی حساب اعمال میکنن.
خوب ثبت نام کردم کی با هام تماس میگیرن چون چند بار sms زد گفت صبر داشته باشید تا تماس بگیرن باهاتون ولی تو ثبت نام زده بود بعد از تکمیل فرآیند ثبت نام پول را واریز کنید :31: