با سلام
اگه می شه لطف کنید به من بگید تفاوت سینمای خانگی سامسونگ C655 و C555 چیه؟
Printable View
با سلام
اگه می شه لطف کنید به من بگید تفاوت سینمای خانگی سامسونگ C655 و C555 چیه؟
خوب اول اینکه من اطلاع از مشخصات یک سینمای خوب ندارم. منظورم اینکه مثلا یک سینمای خانگی باید حداقل چه چیزهایی داشته باشه. اینو اگه بگین که چه چیزهای پایه ای داره که باید بهش توجه کرد ممنون میشم.نقل قول:
سقف بودجه مثلا تا 500 هزار. آخه من از مشخصات اطلاع ندارم(که چه چیزهایی باید حتما باشه) واسه همین این مبلغ رو گفتم. در پست قبلی هم به قیمت اشاره نکردم چون می خواستم یه مدل پیشنهاد کنید که معقول باشه. نه زیاد گرون که خیلی خفن باشه و نه خیلی چرت.
لطف کنید بگید چه چیزهایی خوبه و واقعا کارایی داره که توی یک سینمای خانگی باید باشه من شاید قیمت رو بالا پایین کردم.
(مثلا یک نفر میره گوشی Apple می خره. خوب گوشی خوبیه ولی بیشتر امکاناتش که خفنه توی اینترنت عرضه میشه که تو ایران کارایی نداره.پس واس ما فایده نداره )
با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا رایان
با راهنمایی دوستان رفتم پایونیر 787 خریدم تووووپ.
فقط از کنترلش خوشم نمیاد میخواستم بپرسم کنترل مدلهای دیگه پایونیر به این مدل میخوره؟
اگه میخوره از کجا میتونم بخرم؟
ممنون
سلامنقل قول:
فکر نکنم بخوره.کنترل خودش مگه چشه؟ساده و قشنگه.
c655 همون c555 فکر کنم.تو ایران به این مدل هست.یک مدل دیگه هم به اسم c5550 هست که سینما یلوری هست.نقل قول:
آخه 787 خریدم بعلاوه یک ال ای دی سونی ex710 که کنترل هیچکدوم قشنگ نیست ولی کنترل مدلهای بالاتر پایونیر خیلی قشنگه...
در هر حال ممنون
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید خصوصا آقا رایان عزیز
یه سوال داشتم!
من یه سینما خانگی سونی dz-810 دارم و تا بحال هم سینما خانگی نداشتم که با این مقایسه کنم، اهل موزیک گوش دادن نیستم برای اتصال به کنسول و بازی کردن و گاهی وقتها فیلم دیدن میخوام، با توجه به معایبی که از سونی در این فروم گفته شد راستش دلمو زده! ایا تفاوت صدای این مدلی که من دارم با پایونر 787 به این اندازه هست که ارزش داشته باشه dz-810 رو با ضرر بفروشم و پایونر بخرم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
من که میگم اصلا این کارو نکن همین خیلی خوبهنقل قول:
اما نظر متخصصان مثل آقا رایان مهمتره
سلام
میشه لطف کنید بگید یک سینمای خانگی خوب چه چیزهایی رو حتما باید داشته باشه؟ یعنی حداقل چی باید داشته باشه؟
تا سقف 600 تومان هم چه مارکی از چه برندی خوبه. راهنمایی کنید ممنون می شم
سلام می خواستم قیمت سینمای خانگی سونی رو بدونم یه چیزی بین 500تا 1000.000
و همین قیمت با برند بهتر ؟