این چه کاریه من مبین نت دارم سرعت 512 عالی ماهی 10 هزاتومن با 4 گیگ
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
دوستان من میگم مبین نت بگیرید سرعت 512 عالی ماهی 10000 تومن با حجم 2گیگ
Printable View
این چه کاریه من مبین نت دارم سرعت 512 عالی ماهی 10 هزاتومن با 4 گیگ
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
دوستان من میگم مبین نت بگیرید سرعت 512 عالی ماهی 10000 تومن با حجم 2گیگ
عزیز! این قیمت را از کجا آوردید؟
دوستانی که میخواهند وایمکس بگیرند، قبلش یه جستجویی در سایتهای خبری و در فورومهایی مثل اینجا بکنند تا بعد
پشیمون نشوند.
همین جا یه تاپیک داریم مخصوص مبین نتیها؛ بیشترشون ناراضیند.
کسی از مخابرات سرویس میگیره ؟
دوستان من به خاطر سرعت افتضاح پارس انلاین توی سایت ازشون شکایت کردم امروز با من تماس گرفتن و میگن که کلا سرورهای جنوب کشور مشکل دارن آیا کسی از دوستان اینجا پارس انلاین داره؟
میخوام ببینم واقعا همه جنوبی ها مشکل دارن یا فقط من بیچاره.چون خودش میگفت اهواز و آبادان و حتی یزد هم مشکل دارن.واقعیت داره؟
سرعتم 256 هستش.در روز 50 تا 100 و شبا هم افتضاح زیر 10 تا هستم.
سلام عزیزمنقل قول:
من کرمانم
512 پارس دارم
روزا بین 230-240
شبا بین 30 تا 50 سرعتمه ....
دوستان مخابرات استان خوزستان قیمت های جدید گذاشته . سایتش هم جدید شده . به نظرتون کیفیتش چطوره ؟! قیمت های جدیدش هم خیلی خوبه . فقط نمیدونم شبانه رایگان داره یا نه ! اینم سایت جدیدش : قسمت ثبت نام قیمت هارو زده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو اهواز هستم میخواستم بدونم بهترین شرکت واسه دانلو شبانه سریس محدود کدومه ؟سرعت هم بین 512 تا 1 مگ
دوستان تو اهواز هستم میخواستم بدونم بهترین شرکت واسه دانلو شبانه سریس محدود کدومه ؟سرعت هم بین 512 تا 1 مگ
سلام دوستان
سلام پوریا جان ......... ماشالله بزنم به تخته هستینا:12:
خبر جالب واسه پارس آنلاینیا........تعداد مشترکین پارس آنلاین که ناراضی هستن به شدت داره میره بالا و این شرکت خیلی از این وضعیت ترسیده.......تا جایی که طرف التماس میکرد که من تو پارس بمونم.......که موندم:41:........کافیه یه چندتا
شکایت همزمان انجام بدین تو سایتشون تا ببینید چجوری پاچه خواری میکنن که بمونید........واقعا خلایق هر چه
لایق.........من دوستم از مخابرانت 2 مگ گرفته با 4 گیگ ترافیک ماهیانه حدود 24 تومن و با ترافیک اضافی 3700 تومن و
شبی 3 گیگ میگه دانلود میکنه با لینک مستقیم........در حالی که پارس یک مگ با دو گیگ ترافیک 20 تومن میده و ترافیک اضافی هم که میفروشه با مالیاتو کوفتش میشه 5300 تومان:24: و شبی 1.5 گیگ میتونین بزنین که ماهی حدودا 20 تومن :19:........شما فکر میکنین که پارس از رو کولتون پایین میاد:5:.........پارس خودش از مخابرات میگیره بعد یه چیزی میزاره روش
میده به ما.........بریم از مخابرات یا آسیا تک بگیریم خودمونو راحت کنیم........تابستونه دانلود کنیم حالشو ببریم.........این چه
وضعیه............یه شکایتم تو سایت خوب حالشونو میگیره و میبینید چجوری با چنگو دندون نگهتون میدارن:27:
نظرتون چیه .........من که 10 روز دیگه همین کارو میکنم ......
هزینه رانژه مخابرات 10 تومنه که والله میسرفه ( یا میصرفه:46: ) به این همه خفت.......
سامان جان این دوست شما که مخابرات گرفته قطعی نداره ؟! اگه قطعی نداره منم احتمال خیلی زیاد میرم مخابرات . من الان شاتل دارم . راضی هستم . 1 دقیقه قطعی نداره ! ولی شبا اگه زیاد دانلود کنی سرعتت رو برای 7-8 روز محدود میکنه !! اینش خیلی عذاب . ولی از هر لحاظ دیگه عالیه .نقل قول: