با سلام دوستان من مشکلی با مسنجر 11 دارم اینکه اول که sign in میکنم و ایدیم باز میشه بعد از چند ثانیه ارور میده و برنامه مسنجر بسته میشه ولی برای بار دوم که مسنجر بالا میاد مشکلی نداره و درست کار میکنه اگه ممکنه در این مورد راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
با سلام دوستان من مشکلی با مسنجر 11 دارم اینکه اول که sign in میکنم و ایدیم باز میشه بعد از چند ثانیه ارور میده و برنامه مسنجر بسته میشه ولی برای بار دوم که مسنجر بالا میاد مشکلی نداره و درست کار میکنه اگه ممکنه در این مورد راهنمایی کنید
با تشکر
پست شماره 4032 رو ملاحظه کنیدنقل قول:
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
نقل قول:
برای من هم همین مشکل بود اتفاقا
نرم افزار جاوا رو روی سیستم نصب کنید و ویندوز رو آپدیت کنید و نرم افزار رو مجدد نصب کنید
با سلامنقل قول:
دقیقا توی پست قبلیتون دوستمون پاسخ مشکل شما رو دادن.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
یه دور نرم افزار رو پاک کنید و دوباره نصبش کنید.
اون احتمالا در مرحله ی اول تنظیمات کانکشنش درست نیست
پ.ن: حامد جان پاسخم بعد از پاسخ شما شد به دلیلی که صفحه رو چندی هست که باز کردمش :31:
موفق باشید.
وقتی میخوام از یاهو مسنجر استفاده کنم...هنگامیکه username, password وارد میکنم، همچین اروری میده...حتی ورژنهای مختلفو آزمایش کردم ولی بازم جواب نداد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چندتا سوال داشتم
یکیش اینه که وقتی میخوام با کسی که خارج ایرانه ویس بدم اصلا قبول نمیکنه یعنی وقتی زنگ میزنم براش بوق نمیخوره ولی برای من نشون میده که داره بوق میزنه
و مشکل دوم وبکم هستش که وبکمش رو میگیرم ولی بی صداست چیکار میشه کرد ؟
با چیز پی ان وصل میشم این کارارو میکنم بدون چیز پی ان نمیشه
ببخشید یه مشکل کوچولو دارم ، display name م تغییر کرده به اسم یکی از دوستام شده، از کجا تغییر بدم؟؟
lمن هم این مشکلو وقتی که سرعت اینترنتم پایینه دارمنقل قول:
وقتی میخوام از یاهو مسنجر استفاده کنم...هنگامیکه username, password وارد میکنم، همچین اروری میده...حتی ورژنهای مختلفو آزمایش کردم ولی بازم جواب نداد:
یعنی وقتی که از دایال آپ استفاده می کنم فقط هم با ورژن های 10 به بالا این مشکل هست
فکر می کنم شما اگه ورژن 9 رو نصب کنید مشکلتون برطرف میشه :11:
منوی messenger / my contact detailsنقل قول:
ببخشید یه مشکل کوچولو دارم ، display name م تغییر کرده به اسم یکی از دوستام شده، از کجا تغییر بدم؟؟
ولی من adsl سرعت بالا دارم ...
من هرسری یاهو مسنجر رو باز میکنم خودمو invisible میکنم ولی وقتی خارج میشه و دفعه بعدی وارد میشم دوباره visible میشم. چکار کنم که همیشه invisible بمونم. مرسی:10:
نقل قول:
تیک ابتداری کار رو میزنید ؟ Sing In as Invisible To Evry One