سلام دوستان . اينطوري كه وضع داره پيش ميره براي چند وقت ديگه نوكيا اعتبار خودشو از دست ميده و سامسونگ و سوني اريكسون بازارو به دست ميگيرن
Printable View
سلام دوستان . اينطوري كه وضع داره پيش ميره براي چند وقت ديگه نوكيا اعتبار خودشو از دست ميده و سامسونگ و سوني اريكسون بازارو به دست ميگيرن
به قول معروف ، اريكسون هيچ غلطي نميتواند بكند !! البته سامسونگ ميتوند و توانسته است !نقل قول:
منم قبول دارم ... .
.
سونی اریکسون ظرفیت همچین اعتباری رو نداره ولی سامسونگ چرا یواش یواش داره یه حرکتهایی میکنه ....
.
تا وقتی هم که نوکیا بیاد همه چی یه مدل گوشی رو خوب کنه ولی یه عیب بزرگ روش بزاره اعتبار از دست رفتشو نمیتونه به دست بیاره ...
مثلاً چی میشد یه فلاش زنون روی N95 8GB میذاشت ...؟ یا چی میشد بلندی صدا و کیفیت LCD گوشی n82 رو بالا میبرد ..؟
.
مسلماً اگه اینکارو میکرد دیگه هیچ کسی سمت هیچ برندی جز نوکیا نمیرفت ....
دوست عزیز من با نظرت مخالفم ...بلندی صداوکیفیت صفحه ی n82 یا فلاش n95 8g یا هزار عیب دیگه توی هزار گوشی دیگه همش مربوط به سیاست اون شرکت هستش:21::21:...حالا می پرسید چرا ؟چون اگه مثلا برای n82 صدای بلند وکیفیت عالی میذاشتن دیگه چه دلیلی داشت من وامثال شما بریم گوشی نازنین وهمه چیز تموم خودمونو بدیو ویه گوشی دیگه بخریم که در این صورت کارکنان نوکیا به جای ساخت گوشی باید سماق میمکیدن.....:31::31:نقل قول:
خب با توجه به اینکه آمار فروش سامی داره میره بالا و طرفدارهای سونی و نوکیا رو به خودش جذب میکنه اجازه بدین جمله شما رو تصحیح کنم:نقل قول:
" چه دلیلی داشت من وامثال شما بریم گوشی نازنین وهمه چیز تموم خودمونو بدیو ویه گوشی سامسونگ:31: بخریم "
بله خب واقعا راست میگید اگه این اشتباه نوکیا نبود این همه سامسونگ طرفدار پیدا نمیکرد:46: ( اشتباهی که سونی اریکسون از 2 سال پیش شروع کرد به انجام دادنش )
فکر میکنم یکی از مخرب ترین شرکت هایی که داره بازار رو به صورت روز افزون تصاحب میکنه شرکت HTC هست که بنده خودمم ازش یه Diamond دارم.
ولی فروش N97 داره قوقا میکنه من دیروز که رفتم یه HTC Touch HD بگیرم در همون زمان 3 نفر 3 تا N97 خریدن !!!
دوستان من يه دليل خوب دارم كه چرا نوكيا داره اعتبارشو از دست ميده . ببينيد مثلاً نوكيا براي اينكه مشتريهاشو جذب كنه دو نوع محصول مثل n958gb و n82 ميده بيرون كه از خيلي جهات شبيه هم ديگه هستند ولي فرقهايي دارند كه خريدارو به شك ميندازه كه كدومشو بخره ولي سامسونگ اينطوري نيست و داره همه گوشيهاشو واقعاً با توانايي هاي بالا بيرون ميده و همچنين سوني اريكسون كه اولين 12 مگاپيكسلي رو داد بيرون و از طرفي نوكيا عقب افتاده چون سامسونگ تا حالا چندين گوشي 8 و 12 مگاپيكسل و چندين گوشي با سيستم عامل ويندوز توليد كرده ولي نوكيا چند وقت پيش تازه اولين 8 مگاپيكسليشو عرضه كرد و فكر كنم 1 يا دو تا گوشي توليد كرده كه سيستم عامل ويندوز حرفه اي داشته باشند
Good Luck
خوب منظوره دوستمون هم از سياست نوكيا اين بود . برا همين مثالي كه شما زدي ، نوكيا خواست تا يه جوري نشه كه يه گوشي 100% برتر شه كه فروش رو اون بره فقط . درعوض 2 تا مثلا ميده بيرون با فروش 80% كه 160>100 هست . يعني يه جوري ميشه كه ملت 2 دل ميشن ، يكي به ظاهر 95 خودشو ميبازه ، يكي به فلاش زنون 82 و ...نقل قول:
دوستان من يه دليل خوب دارم كه چرا نوكيا داره اعتبارشو از دست ميده . ببينيد مثلاً نوكيا براي اينكه مشتريهاشو جذب كنه دو نوع محصول مثل n958gb و n82 ميده بيرون كه از خيلي جهات شبيه هم ديگه هستند ولي فرقهايي دارند كه خريدارو به شك ميندازه كه كدومشو بخره ولي سامسونگ اينطوري نيست و داره همه گوشيهاشو واقعاً با توانايي هاي بالا بيرون ميده و همچنين سوني اريكسون كه اولين 12 مگاپيكسلي رو داد بيرون و از طرفي نوكيا عقب افتاده چون سامسونگ تا حالا چندين گوشي 8 و 12 مگاپيكسل و چندين گوشي با سيستم عامل ويندوز توليد كرده ولي نوكيا چند وقت پيش تازه اولين 8 مگاپيكسليشو عرضه كرد و فكر كنم 1 يا دو تا گوشي توليد كرده كه سيستم عمال ويندوز حرفه اي داشته باشند
Good Luck
اينم بگم واسه خيلي ها 12 مگاپيكسل يا 8 مگاپيكس مهم نيست ، مثلا سيستم عامل مهمه ! به نظر من سوني اريكسون تو زمينه سيستم عامل خيلي عقبه
درسته ولي من بيشتر ساسونگ رو مثال زدم كه واقعاً از نظر سيستم عامل (ويندوز حرفه اي) و كيفيت صفحه و بزرگ بودن صفحه و خوب بودن قيمت عالي پيش رفته
البته به نظر من سامسونگ از لحاظ قدرت فوق العادست...مثلا ممکنه همین فردا یه گوشی بزنه در حد المپیک بعد دوهفته بعد فروشش رو شروع میکنه ولی اریکسون که هیچی..!! نوکیا هم نمیتونه همچین کاری بکنه ...
در ضمن تنوع توی گوشیای سامسونگ فوق العاده زیاده...
نیگا کنید یه لنگش توی پاچه همه ی سیستم عاملها هست از جاوا بگیر و تا اس 60 و اس 60 تاچ و ویندوز موبایل و آندروید..