206 دزدگیر نمیخواد! قفل فرمون هم نمیخواد! روش دزدیدن 206 اینه که ای سی یو رو عوض میکنن و بعد ماشینو روشن میکنن و میبرن، اگر طرف در این حد فرصت و آرامش داشته باشه که این کارا رو بکنه دیگه قفل فرمون و این چیزا نمیتونه جلوشو بگیره، در حالت عادی به خاطر ایمولایزر اصلا دزد ها 206 نمیدزدن، حالت دزدی از داخل ماشین سه نوعه، یکی کج کردن در که هیچ کاری از شما بر نمیاد! دومی شکستن قفل سمت شاگرد و سومی فرستادن یه سیم که سرش کج هست از بغل شیشه شاگرد و...
خیالتون رو راحت کنم در هیچ کدوم از موارد دزدگیر کاری برای شما انجام نمیده، جز اینکه دزدگیر ها که سازندگانشون فکر میکنن عقلشون خیلی بیشتر از پژو فرانسه میرسه توی سیستم برق ماشین فضولی میکنن و سیستم برقی پیش فرض رو تغییر میدن، مثلا به جای اینکه با در آوردن سوییچ چراغ نقشه خان ده ثانیه روشن بمونه 5 ثانیه روشن میمونه!
توی چند سالی که خودم 206 داشتم و متاسفانه از روی بی تجربگی اون اولا یه دزدگیر سوکت فابریک IKA که مثلا مال همون آپکو هست رو بستم روش دزدگیر هیچ فایده ای نداشت و تا دلت بخواد مالوندن به ماشینم و وقتی کنار خایبون پارک بوده زدن بهش و حتی توی پارکینگ جلوی چشم مامور پلیس قفل سمت شاگرد رو شکوندن و در حالی که دزدگیرش میزده وسایل داخل ماشین رو بردن، پلیسه هم فکر کرده وقتی طرف اصلا هول نشده و جلوی پلیس داره این کار رو میکنه حتما صاحب ماشینه و هیچ کاری نکرده، خودت دقت کن ببین ماشینایی که تو خیابون داره دزدگیرش میزنه اصلا هیچکی بهشون توجه میکنه یا نه؟
در نهایت اگر خواستی بری دزدگیر ببندی، با داد و بیداد از اول حالیشون کن که سوکت فابریک میخوای، پس اصلا لزومی نداره که اون حروم لقمه ای که داره میاد دزدگیر رو ببنده رو ماشینت وسیله ای به اسم سیم چین و چسب همراهش باشه، 99 درصد میگن باشه باشه با سوکت فابریک میبندیم و...، اینقدر مطمیینت میکنن که میگی غیر ممکنه غیر سوکت فابریک ببندن، ولی خیالت راحت راحت باشه که یه سیم چین میزاره روی همه سیم ها و بدون ذره ای عذاب وجدان بدون سوکت فابریک برات میبندنش، دوم اینکه توی جعبه هر دزدگیری یه بلند گو هم هست که معمولا اون بلندگو رو برمیدارن برا خودشون و دزدگیر رو به بوغ ماشین وصل میکنن، اینجوری صدای دزدگیر کمتره، پس حواست باشه و اسرار کن که بلند گوی خودش رو وصل کنن.
روکش صندلی فقط چرم و فقط مشکی، چون به هیچ عنوان کثیفیش معلوم نمیشه و انگار همیشه نو هست اگر رنگ روشن بگیری بعد از یه هفته اینقدر کثیف میشه که حالت بهم میخوره از ماشین، پارچه ای هم بدرد نمیخوره
به هیچ عنوان از براق کننده داشبورد استفاده نکن، براق کننده داشبورد باعث میشه نور به داشبورد بخوره و منعکس بشه توی شیشه جلو و خیلی خیلی اذیتت میکنه و مانع دید میشه و باعث میشه خودت دوباره دستمال برداری و با کلی بدبختی پاکش کنی، اگر خواستی از واکس داشبورد استفاده کنی دقت کن که حتما حتما مات باشه.
به هیچ عنوان لازم نیست از وسایل آپکو استفاده کنی چون فقط قیمتشون چند برابره و هیچ مزیتی ندارن.
عایق درب موتور لازم نیست، ما چند تا 206 تو خانواده داریم و هیچ کدوم از عایق درب موتور استفاده نکردن، اینکه میگن حرارت موتور باعث خراب شدن رنگ کاپوت میشه مزخرفه! البته شاید بعد از ده سال استفاده کمی تاثیر داشته باشه ولی فکر نمیکنم شما قصد داشته باشید تا ده سال دیگه از این ماشین استفاده کنید، خرید عایق درب موتور مساویه با خرج کردن پول بیخود بعلاوه داغ کردن بیشتر موتور ( چون مقداری از حرارت از طریق کاپوت منتقل میشه و موتور خنک میشه و عایق درب مانع این داستان میشه )، البته عایق درب موتور کمی صدا رو کمتر میکنه که فکر نمیکنم خیلی چیز مهمی باشه و حاظر باشید صدای موتورتون یکم کمتر بشه در عوض تو جاده شمال ماشینتون جوش بیاره!
خوش بو کننده های ماشین همشون بوی خوشبو کننده دستشویی میدن، چیز زیاد خوبی نیست، بیشتر به درد آدم های کثیف که ماشینشون بو میده یا تاکسی ها میخوره.
بیخود دنبال کروز کنترل برای تیپ دو نگرد، کروز کنترل در حالت عادی روی تیپ دو نمیخوره، شما که نگران سوکت فابریک برای دزدگیر ماشین هستی دنبال این چیزا نرو، چون بعضی جاها با کلی دست کاری توی سیستم ماشین به زور کروز کنترل رو به تیپ دو میخورونن، پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی، خوروندن کروز کنترل به تیپ دو 206 توسط تعمیر کاران شریف و مبتکر ایرانی مثل این میمونه که هواپیمای مسافر بری ایرباس رو ببری باطری سازی سر کوچتون تا بمب افکن زیر دریایی رو بهش وصل کنه.
سنسور دنده عقب برا راننده های ناشی خوبه، خودمم اولش ناشی بودم و خیلی پارک کردن برام سخت بود ولی بعد از چند وقت سنسور سر خود میشی، اگر هزینه اش برات مهمه بیخیالش شو ولی اگر نیست که هیچی، فقط سوراخ هایی که توی سپر میکنن یه درصد خیلی کمی از مقاومت سپر کم میکنه و کمی رفتار سپر رو در تصادفات تغییر میده البته کمی.
اکثر بادگیر های شیشه مساوی با صدای بیشتر باد، شما توی سرعت های بالا به هیچ عنوان شیشه رو پایین نده که یکی از نزدیکان ما به همین دلیل به دیار باقی شتافته شد، بادگیر هم جزو لوازم بیخود هست، من که هر وقت شیشه رو میدم پایین دلیلش اینه که میخوام باد بخورم!
قفل زاپاس رو خودم ندارم ولی خوبه که ببندی چون کار دزد ها رو شاید در حد ده ثانیه طولانی تر کنه.
پا رکابی خوبه، نصب کن، چون من نصب نکردم و روی رکاب هام خط خطی شده.
دسم درد نکنه چقدر راهنمایی کردم! البته نه اینکه اینا آیه الهی باشه ها، اینا نظر شخصی خودمه که از تجربه دویست و ششی خودم بدست اومده، مثلا ممکنه یه دوست دیگه ای روی ایرباسش اژدر بسته باشه و خیلی هم باهاش حال کنه