ممنون از راهنمایی شما ولی متاسفانه من هنوز مشکل دارم .
حالا یک سئواله دیگه ... فرض کنیم شما همین 40 صفحه رو تایپ کردید ولی دوست دارید فقط به یک سری صفحات مشخصی footer بدید نه همه صفحات در این وضعیت چه باید کرد ؟
Printable View
ممنون از راهنمایی شما ولی متاسفانه من هنوز مشکل دارم .
حالا یک سئواله دیگه ... فرض کنیم شما همین 40 صفحه رو تایپ کردید ولی دوست دارید فقط به یک سری صفحات مشخصی footer بدید نه همه صفحات در این وضعیت چه باید کرد ؟
در این صورت شما باید سندتون رو Section بندی کنید.نقل قول:
Section ها سند رو بخش بندی میکنند.
در آفیس 2003 از مسیر Insert>Break و انتخاب گزینه Next Page و
در آفیس 2007 از مسیر Page Layout> Breaks و گزینه Next Page میتونید این کار رو انجام بدید.
حالا Footer مربوط به Section اول رو بنویسید، به Section بعدی برید و دوباره Footer رو فعال کنید و در سربرگ باز شده Design در قسمتNavigation گزینه Link to Previous رو غیر فعا کنید و Footer جدید رو بنویسید.
شما هر تعداد صفحه پشت سر هم در سندتون رو که میخواهید یک جور Footer داشته باشن رو در یک Section قرار میدی و سپس برای هر Section میتونید یک Header & Footer جداگانه بنویسین.
دوست عزیز اولا که دقت کنید در قسمت word option >advanced>show document content>numeral>contex باشد سپس در حالت فارسی کیبورد دومرتبه از طریق insert page number شماره گذاری کنید اگر فقط شماره صفحه ها رو هایلایت کنید ومثلا فونت را یک فونت فارسی انتخاب کنید مشکلی پیش نمی آید اما به محض اینکه شماره رو پاک کرده واز اول بنویسید شماره همه صفحات یکی می شود. اگر مشکلتان حل نشد در حالیکه شماره صفحه را هایلایت کرده اید( بعد از insert number) در قسمت ریبون بار در ناحیه home قسمت دوم اون جایی که عکس دوتا مثلث کوچیکه انتخابتون رو روی right to left text directionبگذارید (یعنی مثلث سمت راستی) با اینکار به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل میشه اما اگه باز هم مشکل حل نشد راه حل نهایی اینه که در کنترل پنل قسمت تنظیمات زبان(regional and…) در تب اول قسمت costomize باز هم تب اول در آخرین ناحیه یعنی digit substitution رو national کنید بعد هم apply وok با انجام اینکار تمام اعداد وارقام توی سیستمتون فارسی میشه (البته اگه به گفته خودتون زبان فارسیتون درست وکامل نصب شده باشه) امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم.نقل قول:
سلام.
تو ورد 2003 یه جدول کشیدم
حالا میخوام موقع پرینت گرفتن طوری پرینت بگیرم که این جدول روی برگه A4 چهار تا بشه...
یعنی نمیخوام جدولی که کشیدم کامل کل برگ A4 رو بگیره... میخوام همون جدول کوچیک بشه
و چهارتایی روی یک برگه A4 پرینت گرفته بشه.. دو تا کنار هم و دوتا هم زیرش...
که بعدا با قیچی از هم جداشون کنم...
باید چکار کنم ؟ هر کاری میکنم جدول کوچیک میشه اما فقط یدونه گوشه سمت برگه چاپ میشه
و جای سه تای دیگه خالی میمونه...
ممنون میشم راهنماییم کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اون جدولت رو توی 4 تا صفحه پشت سر هم کپی کن. یعنی 1 سند داری با 4 صفحه مثل هم که توی هر کدوم همون جدولیه که میخوای 4 بار چاپ کنی.نقل قول:
حالا گزیه Print رو بزنین و در قسمت Zoom گزینه Pages Per Sheet رو روی 4Pages بگذارید و پرینت بگیرید.
فقط توصیه میکنم برای کمتر هدر رفتن کاغذ قبل از هر کاری حاشیه ها رو تا حد امکان کم کنید.
سلام
من می خواهم در ورد میان متن فارسی انگلیسی تایپ کنم و برای این کار متن فارسی را تای÷ می کنم ، تغییر زبان می دهم ، و متن انگلیسی و در ادامه فارسی
اما متن انگلیسی پشت متن فارسی قرار می گیرد و متن فارسی بعد از آن قبل از آن قسمت انگلیسی
یعنی مثلا
اگر میدان P در دستگاه کارتزین
تبدیل میشه به
در دستگاه کارتزین P اگر میدان
این مشکل هم بعد از نصب آفیس 2000 کنار 2007 ایجاد شد و قبل از اون نبود!!!
دوست عزيز مشكل چي هست ؟نقل قول:
اون روشي كه من گفتم رو انجام داديد ؟؟
يادتون نره با جستجو ميتونيد خيلي چيزا رو پيدا كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني فقط ابتداي دو صفحه قبل
من یک متن انگلیسی دارم که میخوام زیر بعضی از کلمات انگلیسی معنای فارسی رو بنویسم ، مثل عکس زیر
از office 2007 استفاده میکنم ، لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
بستگی دارد که متن شما چند صفحه است. اگر تعداد صفحات زیادی را میخواهید به این صورت تایپ کنید باید در خط اول متن لاتین و در خط دوم فونت را تغییر داده (فارسی) و سپس شروع به درج کلمات فارسی کنید و با spacebar یا Tab مطالب فارسی را با لغات لاتین تطابق دهید.
اگر متن شما کم است همچنین میتوانید فاصله خطوط مطالب لاتین را افزایش دهید و در بین خطوط از Text Box استفاده کنید و معانی لغات را وارد کنید.