از اونجایی که jbl t595 روی 4اهوم 150 وات لازم داره و آمپ نام برده 100 وات بیشتر نمیتونه به این پخش بده در نتیجه صدای باند 6975 در صورت اصل بودن با این آمپ بهتر از jbl t595 میشه..نقل قول:
این نظر من بود..
موفق باشید..
از اونجایی که jbl t595 روی 4اهوم 150 وات لازم داره و آمپ نام برده 100 وات بیشتر نمیتونه به این پخش بده در نتیجه صدای باند 6975 در صورت اصل بودن با این آمپ بهتر از jbl t595 میشه..نقل قول:
این نظر من بود..
موفق باشید..
............................
سلامنقل قول:
ممنون از سامان عزيز.
راه اندازي صحيح و اصولي ليميتد كار مشكليه.دوتا امپ نياز داره يكي براي تيوتير و ديگري براي لو و ميد.ضمنا ليميتد رو بايد حد اقل 200 وات براي ووفرش ورودي بديد كه واقعا كار مشكليه.يادش بخير يكي از دوستان (استاد فتحايان كه از كارشناسان خبره تو زمينه سيستمهاي صوتي خودروئي هستند)با آمپ 944 و در حالت بريج استريو 250 وات به اين اسپيكر ورودي داده بود (البته بدون تيوترها و جامپرش رو وصل نكرده بود)باورتون نميشه چنان ميد باسي ميزد كه حس ميكردي مخت داره مياد تو دهان مبارك:18::18::18::18:
6975 هم هم به نظر من با اين آمپ كامل درايو نميشه.بهترين امپ براي 6975 5400 پايونيره.:46::8:
سلام
2تا سئوال داشتم
1. اخیرا صدای گاز ماشین به صورت نویز ضعیف از سیتم صوتی ماشین پخش میشه !! یعنی همراه با افزایش فشار پدال گاز نویز هم بیشتر میشه البته بیشتر مواقعی سمع میشه که بین دو تا اهنگ هست ویا اهنگ صدای خواننده و موسیقی نداره - راه خاصی برای از بین بردنش هست ؟
2. من ساب رو توی یه بکس مکعبی گذاشتم وقتی اهنگی پخش میشه که باس بالایی داره صدای هوای خروجی از دریچه هوا زیاد میشه و صدایی شبیه خر خر (با هر باس ) ایجاد میکنه وقتی دریچه رو کاملا میبندم (البته چند ثانیه ای ) صدا قطع میشه - ایا دریچه کوچیکه که اینطوریه ؟
با تشکر
سلام به دوستان عزیز
یه سوال دارم: ایا ساب ووفر خوش صدا ( اما قدرت پایین) تو بازار داریم که با 120 وات Rms راه بیفته. یک نصاب میگفت این کار رو برات انجام میدم. خودم که بعید کی دونم. لطفا شما نظر بدید. ممنون
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
جالبه یکی از دوستان من هم این مشکل رو داشت. اما دیگه نمی دونم تونست مشکلو حل کنه یا نه.نقل قول:
سه راه داری!نقل قول:
1)اگه گارنتی داره بدی گارانتی-اگه نداره میتونی بدی به تعمیرکار خبره که درستش کنه!
2)خودت وارد عمل بشی-پخش رو در میاری و از منفی یکی از RCA ها یا به بدنه پخشت وصل میکنی و یا سیمه آنتن.
3)میتونی بدی نصاب که روش 2 رو انجام بده.
نکته :اگه گارانتی داره و تهران هستی حتما بده نمایندگی درست کنه!
در مورد صدای پورته باکستون هم میتونم بگم که این پورت برای سابه شما طراحی نشده و سرعت هوای خروجی خیلی بیشتر 17-18 هست و در نتیجه نویز ایجاد میکنه و اگه خیلی زیادتر باشه قار قار میکنه.
به نظر من برو باکس پیشنهادی خوده ساب رو بساز و اینم بده در راهه خدا!:31:
یه ظبط زیر 100هزار تومان برای من معرفی کنید که usbهم داشته باشه و کدوم مارک از همه بهتره.؟
تو پايونير فقط DEH-1250MPهست حدود 87-8 تومن،ولي USB نداره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز راه حل 2 و 3 شما خیلی خطرناکه!:18: چون دیر یا زود پخشو مرخص میکنه.
شما هدیونیت رو ببرید گارانتی و بگید آی سی rca رو عوض کنن. هزینش هم حداکثر 10 تومنه. این بهترین و مطمئنترین کاره.
موفق باشید.:11:
سلام به همه اقا من دوستم یه پراید خریده امروز 800 گذاشته کنار واسه سیستم
یه سیستم میخواد که هم صداش با کیفیت و شفاف باشه هم بترکونه
تا 900 هم شد عیب نداره
با تشکر