ای ول گفتم پس من شما رویک جا دیدم - ولی به هر حال فکر کاسیاس رو از سرت بیرون کن :دی---- راستی اون اواتارتم خیلی مسخرس:دی دی
ای ول گفتم پس من شما رویک جا دیدم - ولی به هر حال فکر کاسیاس رو از سرت بیرون کن :دی---- راستی اون اواتارتم خیلی مسخرس:دی دی
بچه ها میگم مگه داش زیدان نگفت دیوید زود برمیگرده -ولی خبری نشد؟؟؟
اره اینه خیلی با حال بود !! :دی !!
اواتارم رد گم کنی هست ! :دی
البته دیوید در امر بن شدن صدر نشین هست و این یک افتخار برای این تایپیک است : دی
برای احترام به دیوید 1 دقیقه سکوت می کنیم !
خداییش دیوید ویا بهتر از این یارو که شوستر می خواد بخره نیست ؟
کی رو می خواد بخره ؟؟؟؟؟؟
پشت سر من چی می گفتید ؟؟؟
کاسیاس رو هم دادید رفت ؟؟؟
به سلامتی کاسیاسم شوهر دادیم !
شوستر گیر داده فابیانو و لا غیر !!!
ویا هم مثل روبنه همیشه مصدومه !!!!
در مواقع نیاز مصدومه !!
فابیانو ازش خوشم نمی اد !!!
ویا بهتره بازم وی با تریپ دروگبا خیلی حال می کنم !!!
یه گل هایی می زنه اصلا من چند بار همین جوری چند دقییقه تو کف گلاش بودم !! یکی همین گل اخری که به رینا زد !!!
خیلی خوف بود اون شوت !! از پشت اون بازیکن چه جوری شوتید انگار داشت گل کوچیک بازی می کرد ...حاظرم شرط ببندم 2 تا رینا تو در وازه بود اون توپ رو نمی تونست بگیره1 !!!
ستاره انگليسي تيم لوس آنجلس گالاكسي گفت: در اين يك سال كه در امريكا هستم، به تدريج مزه غذاهاي انگليسي را فراموش كردهام.
به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديويد بكهام اظهار داشت: يك سال است در ايالات متحده حضور دارم. در اين مدت به موفقيتهاي زيادي به خصوص در زمينه اقتصادي رسيدم؛ ولي از بابت تغذيه همواره با مشكل روبرو بودهام.
اين بازيكن در يك برنامه تلويزيوني با مطرح كردن بحث تغذيه، عنوان كرد: به اين دليل كه در اين مدت از غذاهاي انگليسي دور شدهام، فكر ميكنم با مشكلاتي روبرو شدهام. بعيد نيست كه روي آوردن به رژيم غذايي امريكايي به جاي انگليسي دليل بروز مشكلات فني من باشد.
بكهام عنوان كرد: در اين مدت بيشتر همسرم درگير برنامه هاي كاري خود بوده و مجبور شديم به سبك امريكاييان غذا بخوريم؛ درحاليكه قبلا در خانواده ما غذاهايي انگليسي طبخ ميشد كه عادت داشتيم.
ديويد بكهام 32 ساله در ابتداي تابستان سال گذشته از تيم رئال مادريد جدا شد و با امضاي قراردادي به لوس آنجلس گالاكسي پيوست.