SAMSONG CW 1931 به قیمت 255 تومن..هم قیمتش مناسبه هم کیفیت خوبی داره..نمیشه گفت بهترین برند کدومه چون الان همه برندها یه حرفی واسه گفتن دارن البته بستگی به گارانتیشون هم داره..نقل قول:
Printable View
SAMSONG CW 1931 به قیمت 255 تومن..هم قیمتش مناسبه هم کیفیت خوبی داره..نمیشه گفت بهترین برند کدومه چون الان همه برندها یه حرفی واسه گفتن دارن البته بستگی به گارانتیشون هم داره..نقل قول:
به نظر من بهترین برند سامسونگه مدل هم زیاد داره شما ببین کدومش به کارت میاد ...نقل قول:
مطمئني 190 ! پس قيمت واقعي sparkle 9600 gso 768 mb ddr3 چقدره؟ من 185 دادم خيلي گرون گرفتم !نقل قول:
حالا سوال دوم مثلا بازي كرايسس رو در نظر بگيريم و يه سرعت از 0 تا 100 (چون من از فريم واين چيزا سر در نميام) خوب مثلا sparkle 9600 GSO 768mb gddr3 امتياز 25 بگيره(عددا كلا فرضيه) در اين صورت امتيازpalit 9600 gt sonic 512mb Gddr3 چقدره؟(خواهش ميكنم يه حدود بگيد نگيد خيلي بالا)
microsystem خواهش ميكنم به هردو سوال جواب بده
منظورم اينه كه قيمت دوتا رده پايينتر از يه دونه رده بالاتر در حد معقولي ارزونترهنقل قول:
منظورم 2 تا کارت رده پایین بود..شرمنده از اینکه واضح ننوشتم:11:نقل قول:
من خودم این بازی رو تو این رزولوشن بازی کردم با کارت 7300GS :46:پس کارت خفنی واسه این بازی نیاز نیست!همین 9600GSO کارت خوبیه قیمتش هم مناسبه...:11:نقل قول:
نه شما گرون نخريدي كلا 768 مگ ها گرونند اونم يك ماه پيش 198 تومن بوده حدس زدم الان 190 شده باشهنقل قول:
سئوالت خيلي سخته اصلا نميشه حدس زد
3dmatk06 رو گير اوردي؟ راستي يه نرم افزار كم حجم هست كه روي بازي كرايسيس نمره ميده ولي بازي كرايسيس رو بايد داشته باشي و قبلش نصب كرده باشي خوبيش اينه كه اين بازي تو هر مغازه اي پيدا ميشه و يه بازي هم خريدي
ببين اين چه نمره اي ميده بعد ميتوني با نتايجي كه فت و فراون تو اينترنت هست مقايسه كني
کد:http://www.strategyinformer.com/pc/crysis/tool/22701.html
بهترین کارت گرافیک تو رنج 100 تومن ؟
اگر میشه مشخصاتش رو هم بگید.نقل قول:
ممنون
کلا 1931 های توی بازار خیلی جالب نیستند. با سراغ سری 1932 برید یا برندهای دیگه.نقل قول: