گذاشتم رو وال فیسبوکشون !
Printable View
گذاشتم رو وال فیسبوکشون !
چی رو .؟نقل قول:
این حسن کلیدساز هم با پنبه سر میبره من نمیدونم از موقعی که ایشون اومد بجز این داستان 9 مگ و 16 مگ مسخره هیچ تغییر مثبتی توی اینترنت ما انجام نشد تازه دو سال پیش ما نامحدود مخابرات داشتیم با 250 کیلوبایت سرعت 24 ساعته اونم از بین رفت حالا اینم از دانلود شبانه...
ایننرنت عامل فساد است باید به هرشکلی که شده با ان مبارزه شود.خخخخخخخخخ:n08:
تازه اون 9 مگابیتم به 16 مگابیت برای زودتر تموم کردن حجم مردمه والا قیمت ترافیک و کم میکردن :n14:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال فنی من وقتی وی پی ان pptp تو گوشیم ست میکنم دقیق سر 5 دقیقه قطع میشه ولی l2tp این مشکلو نداره؟؟؟؟؟ با یه مودم دیگه امتحان کردم ولی pptp قطع نشد حالا یا مشکل از مودمه یا تنظیماتش کسی میدونه مال چیه؟؟؟؟
دوستـــــــــــان عزیزی که از داستان به خاطر برداشته شدن خبر از روی سایت بی خبرید
سرویــــــــــس هاتونو تا اطلاع ثانوی بیشــــــتر از 1 ماه شارژ نکنیید تا حساب کـــــــار دست دزدان مجــــــــــــازی بیــــــــاد
نقل قول:
دقیقا
عجب اسپید توپی میزنه
به زودی منم ...
سلام
شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
رفتم صبانت
اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
از شرکت های بزرگ بکشید بیرون------
{شرمنده چند وقتی نبودم}
اهوازم -یه مگ حجم 5 گیگ 32000 تومان گرفتم -سرعتم را روی دومگ بستن- شبانه رایگان 1-7 صبح
اسم شرکت را نمیتونم بگم شرمنده
دوستان
این مهندس عزیز که به گفته خوشون تو یکی از این شرکتهای اینترنتی کار میکنن، یه سری حرفایی زدن و بقیه هم نظراتشون رو گفتن. من بعضی از حرفاشون رو قبول دارم، بعضیهاش هم به نظرم مغلطهبازیه.
در مورد قیمتها و هزینهها تا حدود زیادی درست میگه بنده خدا. یعنی وقتی که شرکتها هر لینک STM-1 که 155مگابیت در ثانیه پهنای باند داره رو از زیرساخت ماهیانه 24 میلیون تومن بخرن، قیمتهای فروششون باید حدود همین چیزی باشه که الآن دارن میفروشن:
1. اگه پهنای باند رو به صورت سرویس نامحدود بفروشن، بسته به این که ضریب اشتراک رو چند در نظر بگیرن قیمتها متفاوت میشه. مثلاً مخابرات که بر مبنای حداقل ضریب اشتراک 1 به 8 میفروشه، هزینه خط 1مگابیتش برای خودش درمیآد:
که به خاطر ملاحظات فنی که در عمل نمیشه هیچ وقت 100 درصد پهنای باند موجود رو استفاده کرد، یه 20 تا 30 درصد به این هزینه باید اضافه کرد تا هزینه واقعی به دست بیاد یعنی حدود 25 هزارتومن. حالا مخابرات همین خط رو میفروشه 43هزارتومن. البته یه بخشی از این 40 درصد بالاسری که مخابرات در نظر میگیره واسه جبران سایر هزینههاست که بازم کاملاً منطقیه.کد:24000000/155/8=19354
شرکتهایی مثل پارسآنلاین این سرویس نامحدود رو معمولاً با ضریب اشتراک 1 به 1 یا حداکثر 1 به 2 میفروشن. این جوری اون لینک 155مگابیتی رو به صورت سرویسهای نامحدود 1مگابیتی به 150 تا 300 نفر میتونن بفروشن. اگه فرض کنیم بیشتر همون ضریب اشتراک 1 به 1 رو استفاده کنن، متوسط به 200 نفر فروخته میشه. یعنی هزینه هر 1مگابیت براشون در میآد 120 هزارتومن. با همون استدلال بالا یه 30 درصد برای درآوردن هزینه واقعی باید به این رقم اضافه کرد که میشه حدود 156 هزارتومن. حالا این سرویس رو این شرکتا میفروشن حدود 200 هزار تومن.
2. اگه پهنای باند رو به صورت محدود و حجمی بخوان بفروشن، با لینک 155مگابیتی در تئوری توی 1 ماه حدود 49 هزار گیگابایت میشه دانلود کرد که هزینه هر گیگ عمدهفروشی در میآد حدود 500 تومن. اما در عمل به دلیل ملاحظات فنی و همین طور به خاطر این که بهرهبرداری از پهنای باند وقتی به صورت حجمی میفروشی عملاً به 50 درصد هم نمیرسه، هزینه هر گیگ برای شرکتها حدود 1000 تومن در میآد که طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات همین حجم رو در صورع خرید عمده باید گیگی 1600 تومن با مشتری حساب کنن. طبیعتاً برای خریدهای کمتر از 20 گیگ این قیمت رو بیشتر حساب میکنن که تا حدودی معقوله. گر چه یه ذره بیش از اندازه زیاد میشه. مثلاً برای 1 گیگ 4500 تومن.
این موارد رو با این دوستمون موافق بودم. اما به نظرم بقیه حرفاش ایراد اساسی داره:
1. همه جای دنیا ساعتهای نیمه شب تا صبح یعنی همون حدود 2 تا 7 صبح ساعتهای مرده به حساب میآد و جزو هزینههای از درست رفته شرکتا حساب میشه. واسه همینم هست که وقتی میخوان قیمتگذاری کنن، یه سرویس 1مگابیتی رو که به صورت 1 به 1 براشون در میآد 100 تا 120 هزار تومن 200 هزار تومن قیمتگذاری میکنن.
2. فرض این که 3 میلیون نفر در این ساعتهای مرده دارن از اینترنت استفاده میکنن به نظرم خیلی منطقی نیست. مگه کلاً ما تو کشور چند نفر مشترک اینترنت داریم که 3 میلیون نفرشون تو این ساعتها بخوان از اینترنت استفاده کنن.
3. فرض این که دانلودرهای خونگی دلیل اصلی پر شدن پهنای باند هستن از اساس غلطه. متوسط کاربرای خونگی که دانلودر هم هستن در بهترین حالت سرعتشون چقدره؟ 4مگابیت باشه هم به نظرم زیاده. اینا نیستن که پهنای باند رو میخورن. اصل مصرف پهنای باند مال دیتاسنترهاست که با لینکهای چند صد مگابیتی به اینترنت متصلند و هزاران کاربر روی اونا فایل آپلود میکنن یا ازشون فایل دانلود میکنن.
4. یه جایی گفته که شرکتا دیگه نمیتونن همه سود رو بذارن جیبشون. باید از سودشون برای این که از بقیه شرکتها عقب نمونن هم استفاده کنن. این حرف درسته. اما مگه قراره تاوان عقب نموندن یه شرکت از بقیه رقباش رو مشتریها بدن. اتفاقن اگه قراره عقب نمونن، باید مشتری رو راضی نگه دارن.
به نظرم مشکل اصلی که گریبان شرکتها رو هم گرفته اینه که تو ایران اینترنت ذاتاً گرونه. واسه همین تو سبد هزینههای خونوادهها بیشتر از ماهی 20 تا 30 هزارتومن جا نداره. این برای شرکتها نفعی نداره. چندتا مشتری خونگی باید بگیرن تا ضمن جبران هزینههاشون سود معقولشون رو هم ببرن؟ چیزی که من میبینم، روند شرکتها به سمتیه که مشتریای پرمصرف خونگی رو حذف کنن و به جاش مشتریای کممصرف شرکتی و سازمانی بگیرن. واسه همینه که ترافیک هدیه سرویسهای نامحدود 512 و کمتر از اون رو نصف میکنه پارسآنلاین.