دهنت سرویس عجیب اینترنتی راه انداختیانقل قول:
Printable View
دهنت سرویس عجیب اینترنتی راه انداختیانقل قول:
دوست عزیز دانلودرهانقل قول:
معنی واقعی ضرر برای این شرکتها هستند
مطمئن باشید هیچوقت جهت رضایت ماها کار نمیکنند
چه فایده داداش خدا بگم این پارس آنلاین رو چیکار کنه نذاشت حداقل 2 ماه حالشو ببریم بعد بزنه تو حالمون !!! اصلا 26 مگ نه 100 مگ چه فایده داره دیگه وقتی شبانه رایگان رو بردارن :37:نقل قول:
نقل قول:
جنابعالی منبعی رو برای حرفاتون و آمار و ارقامی که گفتین ارائه نکردین متاسفانه
من خودم با رایگان بودن تایم شبانه مخالف بودم جون به سود کاربران نیست ... نه کاربران نه شبکه!
ولی با توجه به شرایط فعلی من فکر میکنم 2 کار میشه انجام داد ..
1- اینکه کلا ترافیک رو بطور کا نامحدود کنن ؛ اینطوری به مرور عطش فروکش میکنه و هرکسی هرچیزی رو که لازم داشت دانلود میکنه؛ نه اینکه هرچیزی رو که دید دانلود کنه !
هرچند این مورد اجرایی شدنش به نظرم بعیده و در دوردستها خواهد بود
2- اینکه بیان با حذف دانلود رایگان شبانه بیان و قیمت ترافیک رو کاهش بدن ... اینطوری هرکسی هرچیزی رو لازم داشته باشه بر حسب ضرورت با پرداخت هزینه ای دانلود میکنه ...
خوشحال میشم در لابلای گلایه و شکایت نظراتتون شما رو بشنوم
پ.ن من خودم از 89 مشترک پارس بودم و تقریبا راضی! ( رضایتم ناشی از مقایسه با سایر isp هاست)
البته تا الان!!!!
آخه مشکل همینه که کاهش قیمت هم ندارن فقط بلدن هر روز محدود تر کنن و همون رویه قبلی و قیمت قبلی رو ادامه بدن !!نقل قول:
داداش این لودبالانسینگ چقدر خرج داره؟نقل قول:
به نظرم این متن خوب نوشته شده فقط چند تا مشکل داره :نقل قول:
1. در روز 10 گیگابیت هم مصرف نداشتند درسته ؟ خوب زیر ساخت که گیگی پول نمیگیره کل stm رو یکجا حساب میکنه، پس باقی پهنای باند رو شرکت داره هدر میره ؟ :n02: (ما هم که دیتاسنتر و سرور روم و VOIP و اینا نمیفهمیم چیه)
2. اینا که در روز 1/4 پهنای باندشون هم مصرف نمیشه در عصر هم همینطورن ؟ چرا پس تا ساعت از 6 عصر میگذره سرعت من دیگه حتی با دانلود منیجرم از 64 بالاتر نمیاد ؟ :n08:این الان علتش دانلود شبانست ؟!!!
3. مصوبه 11/92 قیمت stm1 رو کرده بود 24 میلیون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. پینگ از 8.8.8.8 زیر 100 میلی ثانیه ؟ مطمئنید برای ساعت 18 تا 24 هم هست ؟ الان :
5. دانلود از اینترانت، سرورهای خود پارس و ... هم که بماند.کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=264ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=278ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=275ms TTL=36
6. خواهشا وقتی میخواید از اینترنت شبانه حرف بزنید بحث خراب شدن کیفیت رو نیارید وسط ! اینو دیگه همه اینجا میدونن قطعی و افت سرعت و پکت لاست و ... در طول روز و مخصوصا ساعات اوج مصرف از باقی اوقات مهم تره ! که اونم ماشاالله تا دلتون بخواد وجود داره دیگه وقتی من الان نمیتونم با سرعت مناسب چهارتا صفحه ببینم باید شرکت بیاد این طرح رو اجرا کنه و بعد حتما منم باید تا 2 شب بیدار بمونم تا در کیفیت ارتقا یافته شبانه مشغول چک کردن ایمیل و ... بشم ؟!!!!!!!!!! نکنه قراره از پول شبانه برای ارتقا کیفیت روزانه استفاده کنن ؟ اگه اینطوره خوب تضمینش رو هم ارائه کنن نه فقط در حد اطلاعیه ! برای حل مشکل کیفیت شبانه هم سرویس ها میتونن به دو دسته با شبانه رایگان و بدون شبانه رایگان تقسیم شن (برای کسانیکه میخوان شب پهنای باند خوبی داشته باشن) و پهنای باند جداگانه ای به هر دسته اعمال شه.
و چند نکته انتهایی :
- درصد سود شرکت نیازی نیست هر سال دو برابر بشه ! امسال نه ملک و نه ارز و طلا هیچکدوم رشد نداشتن پس سهام داران هم پر در نخواهند آورد.
- برای توسعه دیتاسنتر و ایجاد سرویسهای جدیدتر لازم نیست حتما رفت سراغ کاربران ADSL ولی اگه قراره در ضمینه ADSL توسعه انجام بشه باید شفاف و مشخص باشه !
- اگه مدیری فکر کرده با پولی کردن شبانه پول بیشتری در میاره خدمتش عنوان کنید که برای مصرف اینترنت هر فرد یا خانواده ای مقدار مشخصی در ماه در نظر گرفتن و تغییر سیاستهای شرکتها در میزان خرج کردن افراد تاثیر چندانی نداره.
- هزینه گیگ شبانه تا زمانی معنی داره که از سرویس های فروش داده هزینه بالاتری نداشته باشه یعنی 300 تومان برای هر گیگ نه 1200 به اضافه 8 درصد! در غیر اینصورت فرد نیازی به صرف وقت، انرژی برق و هزینه بیشتر برای گیگ شبانه نخواهد داشت و به سادگی توسط سرویسهایی که اقدام به دانلود داده ها میکنند برای دریافت فایلهای مد نظرش اقدام خواهد کرد.
- خطاب به کاربران : خوب اگه چنین اتفاقی افتاد و شبانه ها پولی شد تا حد ممکن دانلود رو کاهش بدین طوری که حجمی که میخرین از قبلا هم کمتر بشه، نتیجه خواهد داد خیلی زود :n01:
دوستم دی وی بی داره راحت اگه بخاد روزی 200 گیگ رایگان دانلود می کنه
فقط کمی گرونه 500 الی 600 باید هزینه کرد
سرویس پارس که گرونه تازه میخاد واسه شبانه هم محدودیت بذاره والا من که گنج پیدا نکردم هی پول بریزم توی جیبه پارس دزد :n03::n22::n22:
اینم عکس دانلود منیجرش --- مک هکی هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرویس های ارزان قیمت هم گرفتن تاثیری خوبی دارهنقل قول:
سرعت بالا به چه دردی میخوره با شبانه پولی؟ همون 512 هم کار ادم راه میندازه
اینم مشکلش اینه که وقتی همه کاربرا مثلا هجوم ببرن به سرویس های ۵۱۲ یا کمتر ، ۲ ماه بعد دیگه هیچ مرکزی بهتون زیر ۱ مگ سرویس نمیدن اونم میگن باید سالانه بگیرید !! بگید نمیخوایم هم میگن پورتمون پره !! چون هر مرکز پورت هاشو تقسیم کردن مثلا گفتن ۱۰۰ پورت برای ۵۱۲ به پایین ، بقیشو به زور هم شده با سرویس های گرون و مدت بالا میکنن تو پاچه مشتریا !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk