شبانه رو اختیاری کنن شما میگی ! دقیقا کاری که شاتل کرد برای این که شبانه بخای باید 3500 +مالیات بدی تاره اخرشم محدودت میکنه :D
بهترین کار همون اعتراضی هست که بقیه میگن تخلیه کنن
Printable View
شبانه رو اختیاری کنن شما میگی ! دقیقا کاری که شاتل کرد برای این که شبانه بخای باید 3500 +مالیات بدی تاره اخرشم محدودت میکنه :D
بهترین کار همون اعتراضی هست که بقیه میگن تخلیه کنن
نه دیگه به شرط این که محدود نکنن و سرعتم خوب باشهنقل قول:
من آخه نمیفهمم این چه کار احمقانهایه که این مدلی گند بزنی به شبانه رایگان. واقعیتش اینه که این ساعت واسه شرکتهای ISP واقعاً ساعت مردهایه. یعنی فرض کن 10 میلیون مشترک اینترنت ADSL تو کل کشور باشن. مگه چند درصدشون شبا بیکارن که نصفه شب ساعت 4 یا 5 صبح بیدار باشن واسه وبگردی که دانلود یه تعداد دیگهای تو اون ساعت مشکل کمبود پهنای باند ایجاد کرده باشه.
اینا همهاش حرفه. همهاش کشکه. مصوبهای هم وجود نداره. اگه هم حرکتی بوده خود شرکتهای ISP با هم تصمیم گرفتن. من بعید میدونم مصوبه از طرف سازمان تنظیم مقررات بوده باشه. حداکثر اینه که این سازمان به شکل غیررسمی به شرکتها یه همچین توصیهای کرده.
عزیز خیلیها مشکل دارند پهنای باندشون باور کن نمونش خودمخوبه با سرویس دومگ من سرعتم 70-80 باشه؟ شما راضیی؟ خدا و پیغمبر راضیه؟نقل قول:
شبها همه میذارند رو دانلود خودشون میخوابن 80در د این طورین شک نکن هرچی رایگان باشه بیکیفیت میشه من اینجا گیر افتادم رفتم مخابرات میگه 5مگ نمیدم قطعی هم زیاد داره
مجبورم بین پاری ومخابرات یکی رو انتخاب کنم چون فقط همین دو تا هستند مرکز ما
نقل قول:
دوست عزیز واقعا فکر میکنی شبانه رو پولی کنند ، تغییری در سرعت روزانه شما بوجود میاد ؟ واقعا اینطور فکر میکنید ؟
واقعا فکر میکنید این کارشون برای پول درآوردنه بیشتره یا به اصطلاح بالارفتن سرعت و جلب رضایت کاربران!!!!! ؟؟؟؟
فعلا که خبرو پاک کردن از سایتشون. به نظرم اگه هم میخوان شبانه رو حذف کنن، حداقل یه طرج مثه (فشفشه های وب) بزارن واسه شبانه. مثلا 30 گیگ شبانه 10 تومن.
میدونم و قبول دارم که خیلیها مشکل پهنای باند دارن. اما این مشکل به دلیل کمبود پهنای باند مرکز مخابراتی این عزیزانه. طبیعتاً تو این مراکز 4 نفر هم که همزمان با هم دانلود کنن سرعت میآد پایین. این جور مراکز حتی تو ساعتهای روزانه هم با مشکل پهنای باند مواجهن و سرعت عزیزان از یه حدی بالاتر نمیره.نقل قول:
ولی دانلودی که دیگران تو مراکز دیگه انجام میدن از سهمیه پهنای باند مرکز خوشونه. وقتی اونجا سرعت پایین نمیآد یعنی که مشکل پهنای باند وجود نداره.
ضمن این که ادعای صبانت و بعداً همین پارسآنلاین خودمون برای افزایش رضایت کاربرانی که از کمی سرعت تو تایم شبانه رایگان حتی برای وبگردی هم، شکایت دارن از اساس بیمعنیه. منظور من به این نکته بود. چون تعداد واقعی کسایی که تو کل کشور شبا برای استفاده از اینترنت رایگان برای وبگردی استفاده میکنن خیلی کمن. اونایی هم که دانلود میکنن و از سرعت پایینشون شکایت دارن، که با این اقدام کلاً نمیتونن دانلود کنن که رضایتشون بهونه شده.
دوستان یه سوال داشتم :
سرویس های نامحدود یعنی هر چی بخواهیم میتونیم دانلود کنیم روز و شب ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
دوستان از طریق سایت هم شکایت کنید همین اعتراضی که اینجا میکنید و بصورت شکایت از طریق سایت بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی تاثیر نیست وقتی حجم شکایات بالا بره:n14:دوستانی که نامحدود هم دارن شکایت کنن مثلا 128کیلوبیت و شاتل داره 11گیگ و بااین قیمت میده که پارس آنلاین 15گیگ و کرد 8گیگ و حتی قرونی کم نکرد :thumbsdow
بعد از تموم شدن اون حجم هدیه به حساب خودشون شما عملا نمی تونید چیزی دانلود کنید چون نمی صرفه مثلا برای سرویس 128 نامحدود بعد اون 8گیگ سرعت شما سرعت واقعی میشه که میاد روی 16 کیلوبایت حالا یکم بالاتر شایدنقل قول:
حالا میگیم 20کیلوبایت به عبارتی شما صبح تاشب هم با این سرعت بزاری دانلود بیشتر از 1گیگ یا 1گیگ و خورده ای نمیتونی دانلود کنی به علاوه شما پول اصتحلاک سیستم برق و... حساب کن تازه سرعت همیشه در نوسان هست...
24*60*60 = 86400 ثانیه
تو هر ثانیه 20کیلوبایت مدام دانلود داشته باشد
1728000 کیلوبایت در 24 ساعت دانلود داشتید
1728000 / 1024 = 1687 مگابایت
یک چیزی دورو ور 1 گیگ روزی میتونید دانلود داشته باشید