آسیاتک الانم سرعت سرویس ها رو درسته که 10 تا پایین اورده و 2مگ هم رو 1مگ هست ولی محدود هیچ وقت نمیکنه مشترک رو شما همین الان سرویس 256 بگیر تا آخر ماه 200گیگ بگیر اگر محدودت کردن پول شارژتو من میدم
Printable View
آسیاتک الانم سرعت سرویس ها رو درسته که 10 تا پایین اورده و 2مگ هم رو 1مگ هست ولی محدود هیچ وقت نمیکنه مشترک رو شما همین الان سرویس 256 بگیر تا آخر ماه 200گیگ بگیر اگر محدودت کردن پول شارژتو من میدم
خب این یعنی محدودیتنقل قول:
وقتی 2مگ رو 1مگ هست خودس محدودیته
لطفا برای ادامه به صفحه ی آسیا تک مراجعه کنید این جا جای این حرف ها نیست
سرویس 512 بخر مجبوری 2 مگ میخری؟
الان هیچ شرکتی 2مگ رو کامل نمیده
منظور این دوستمون از محدودیت یعنی مقدرا مصرف که خودتون 25 گرفتین بعد محدود شدین به این میگه آسیاتک این کار رو نمیکنه.
اون کمیه پهنای باند هست قبل از اینکه سرویسی رو بگیرین با واحد فروش تماس بگیرین تا کامل راهنماییتون کنن
سلام دوستان به نظر شما پینگ 298 الی 286 برای 2 مگابیت شاتل مناسبه 8.8.8.8 لطفا جواب بدهید
:n28::n30:
ببخشید یعنی اگه سرویس محدود(یعنی ترافیکش محدود باشه نه نا محدود)هم باشه هر شب دانلود کنیم سرعتو محدود می کنن ؟ اینا که هیچی در این مورد به ما نگفتن که !
اصلا من خیلیا ور می شناسم هر شب IDMـشونو تنظیم می کنن بعد 1 تا 8 براشون دانلود کنه
اگه محدود کنن سرعت چه قدر میشه ؟ من الآن 4 مگ دارم شبام سرعتم خیلی وقتا می رسه به 250 اگه قطع نباشه
اصن شاتل سرویس نامحدود نداره...اون نامحدود ها هم اسمشمون نامحدوده نه خودشون:n09:نقل قول:
و در مورد شبانه هم بله...اگر 4-5 شب پشت سر هم دانلود کنی محدودت می کنن(البته اگر تازه سرویس و تمدید کرده باشی فک کنم یکم بیشتر طول بکشه)...
از نشانه های محدود شدن هم اینکه اول تا ساعت3 سرعت دایل آپه بعدش درست می شه ولی اگر یکم دیگه ادامه بدی کلش می شه دایل آپ...
از پشتیبان هم بپرسین میگه طبق قانون فیرپولیسی که خودتون امضا کردین...:3:
اونجوری دانلود کردن ماله قدیما بوود...
یه خط می خوام برای یکی از فامیلا بگیرم از شاتل که وضع مالیشم خوب نیست. الان مودم ارزونتریشون چنده تو بازار ؟
معمولی ترین مودم حدود 50ت و مودم کار کرده هم فکر کنم با 30ت گیرت بیاد که زیادم هست توی بازار ( چون همه بعد مدتی مودم معمولی رو می فروشن که وایرلس بخرن )نقل قول:
چه کار کنم که همچین نشه ؟نقل قول:
یه شب در میون دانلود کنم ؟ هر شب فقط یه مقدار خاصی دانلود کنم ؟ شبا چند ساعت یه بار دانلود کنم ؟ یا...؟ اصلا راهی هست ؟
ولی خیلی مسخرس اولا که اینا به من گفتن شبا می تونی رایگان دانلود کنی،فقط سرعتت کمتره و دیگر هیچ... بعدشم خوب وقتی شبا که رایگانه سرعتم محدوده،این مسخره بازیا دیگه چیه ؟
اونا که از قبلا اشتراک داشتن این قوانین جدیدو امضا نکردن چی ؟
ممکنه تو بعضی شهرا این طور نباشه یا کلا شاتل سراسر ایران این طوریه ؟
ولی خیلی مسخرس خدایی :n02: