"50G - فشفشه - 5 روزه
100G - فشفشه - 6 روزه
100G - فشفشه - 1 روزه
Printable View
"50G - فشفشه - 5 روزه
100G - فشفشه - 6 روزه
100G - فشفشه - 1 روزه
سلام لطفا قیمتشون را هم اعلام کنیننقل قول:
سلام.
وقتی ثبت نام اینترنتی انجام میدیم, هزینه رانژه رو باید پرداخت کنیم یا فقط هزینه سرویس باید پرداخت بشه؟
اینترنتی پول بسته و رانژه رو میگیرن همزمان رو های وب صبانت اسیاتک شاتل بودمنقل قول:
ولی اگ مخابرات باشه رو قبضت میاد
سرویسی که واسه اولین بار بخرم هزینه رانژه هم بهش اضافه میشه؟ آخه سرویسی که خریدم الان توی قسمت "پرداخت های شما" نگاه کردم دیدم هزینش رو به اضافه 5000 تومن بیشتر , پرداخت کردم.نقل قول:
سوال بعدیم اینه که خط تلفن رو چه مدت بعد از ثبت نام فعال میکنن؟
اون هزینه یه باره! اولین بار از هر شرکت بگیری یا بعد تخلیه کنی باز بیای رو اون شرکت باید پول رانژه بره جیب برادران مخابراتینقل قول:
خط تلفن نداشتیدید خریدید تازه از مخابرات؟؟؟؟ یا منظورتون اینه که اینترنت رو کی بعد پرداخت فعال میکنن؟
سوال اخرتون رو درست متوجه نشدم
اگ اینترنت منظورتونه رو های وب خریدید فردا که روز کاریه چراغ خط تلفن رو مودمتون ثابت شد زنگ بزنید 1565 براتون نت رو فعال کنن (حتما باید زنگ بزنید نزنید میره تا 2 3 روز دیگه خودش اتوماتیک بعد از پاسخ ارسال رانژه فعال بشه ) * تعداد روزا بسته به مراکز فرق داره اگ شانس داشته باشی خلوت باشه همین چن روزی که بهت دادمه
داغونه پینگ ( از وقتی مسیر امارات شد اینجوری شد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین باره که کلا شرکت های وب ثبت نام اینترنتی کردم, سرویس خریدم ولی هزینه سرویس رو به اضافه 5000 تومن حساب کرده. این 5000 تومن پول اضافی واسه هزینه رانژه هست ؟نقل قول:
سیستم ستاره دهى هر س ماه ى بار هست!؟؟ من بار دوم ک س ماهه تمديد کردم دو ستاره شدم
این که تازه ظاهرش هست توی گیم خیلی نوسان داره از 200 میره 400 راحت.خیلی افتضاح شدهنقل قول:
3 تومن برای هزینه رانژه و 2 تومن هم برای یه روزی اگه خواستی تخلیه کنینقل قول:
5 تومن سر جمع باید اضافه بشه همین درسته
این جهرمی احمق برید تو پیجش ببینید چه طرحی تو سرش هست برداشته تعرفه مزخرف مخابرات دزد بی همه چیزو کپی/پیست کرده بعد به ملت میگه نظر بدید ببینم خوبه یا نه ؟ مثلا اگر ملت بگن نه یه 2 گیگ میزاره روش بعد تایید می کنه بعد یه سری ابله به این جوجه سفارش شده امید دارن که نت نامحدود شه هنوز متوجه نشدن سیاست حاکمیت محدود سازی هست ....
این های وب هم که تهشه از گیتهاب نمیشه با سرعت بالای ۶۴ کیلو دانلود کرد. ارزش زنگ هم نداره چون قطعا معیار سنجش IDM خواهد بود. خدا رو شکر ایرانسل و پارس آنلاین هستن که یه فایل بشه حداقل از گیتهاب دانلود کرد البته فعلا !
ملت خوشحال هم که الان یه نظر سنجی بذاری بگی اینترنت داخلی رو رایگان کنیم حال کنید همه میگن بععععلههه و دورتر از نوک دماغ چی هست اصلا ؟
این تعرفه های جدید اشغاله.تعرفه اینترنت 10 گیگ هست.ینی فرقی نمی کنه کدوم سرویس انتخاب کنی 10 گیگ بیشتر نیست.این از قبلی هم بدتر شد. توی اینستگرم اعتراض کنید بهش حداقل بفهمه با خر طرف نیست.:n34::n34::n34:
من سرعت هایوب ام کند بود. زنگ زدم یک ماه پیش گفتن مودم رو روی حالت Bridge بزار تست کن. ظرف یک ماه اخیر سرعت بهتر شده.
دو تا مودم مختلف رو هم تست کردم در حالت pppoe دچار افت سرعت شدم. سرعت ساعاتی خوبه ساعاتی بد.
میخواستم بدونم علتش چیه در این حالت سرعتم بده؟ در اینترنت مخابرات مودم ام در حالت pppoe مشکلی نداشت چرا در هایوب مشکل داره؟
تعرفه جدید خیلی خوبه از وزیر تشکر کردم :n33:
من snr خطم خیلی پایین بود اسپیلتر و تلفن رو برداشتم از رو خط و مودم رو مستقیم زدم به خط و تلفن و اسپیلتر رو وصل کردم به یه پریز دیگه ای یهو snr از 6 پرید رو 20 الان راحت 16 مگ رو میکشه قبلش تا 12 بیشتر نمیکشید .
های وب دانلود از شاتلند رو هنوز کامل حساب میکنه ؟
نقل قول:
خوشبحالت من ک هرکارى کردم و مودم و تلفن رو با پریز مختلف امتحان کردم نتیجه نداد
من اینکارو 100 بار انجام داده بودم منتها این دفعه نمی دونم چی شد یهو جواب داد ....نقل قول:
تلفن اتاق که زنگ میخوره نتم قطع میشه بعد اعلام خرابی کردم به مخابرات بعد زنگ زدن پرسیدن که سیمارو چجوری وصل کردم بهشون گفتم گفت اشتباه زدی اینجوری که میگم بزن ....
اسپیلتر و تلفن رو زدم تو یه پریز دیگه و مودمم مستقیم یهم snr رفت بالا ....
منم مودم رو بدون اسپلیتر و مستقیم زدم اما نشد....نقل قول:
الان مدتی هست تو طول روزsnr مستقیر شده مثلا تو ی ساعاتی رو14 هم رفتم اما خب باز میاد روی 7 یا زیرش!
سیم مخابراتی دو زوج فویل دار زمینی ( مشکی ) کرمان بخر از سیم ورودی خونه بکش تا پشت مودم ( البته قبلش برو سر خط تست کن ببین snr بالاتره یا نه )نقل قول:
مودمت اگه چیپستش کوالکام نیست یه مودم با چیپست کوالکام بخر.
من با همین کارا سرعت رو از 6 به 16 رسوندم.
پینگم دوباره با 8888 حوب شد دیروز زنگ زدم گفتم پیگیری کنید گفت من ارجاع میدم الان خوب شد البته نمی دونم به شکایت من ربطی داره یا نه ولی به هر حال خوب شد !
برای من هنوز بالای 220 هست !نقل قول:
شما مسیرتون همون امارات هست هنوز ؟
دوستان وضعیت سرعتتون تو اینستا و تلگرام چطوره ؟ خیلی کند شده های وب برای من
ویرایش : مشکل از آی پی بیخود های وب بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین ای پی های وب کدومه... من اینجوری ست کردم..بهترش هس؟
سلام.
خط تلفن من رانژه شده , واسه فعال سازی اکانتم باید با پشتیبانی تماس بگیرم؟
پ.ن : فعال شد
آره .نقل قول:
اول میره Al Fujayrah بعد USA .
من چند تا از پریزارو قطع و وصل کردم یهو کشش خطم رفت رو 19 مگ xD
سیم داخل پریز تلفن رو قطع کردین؟نقل قول:
بله باز دوباره وصل کردم ....نقل قول:
الان سرعتمم بهتر شده !
بیشتر مشکلات قطعی و سرعت و ... سر همین سیمهای مسی هست که بیشتریا باهاش درگیری دارن کاش انحصار فیبر از بین بره .
جریان چیه این فشفشه من هرچی.میکنم فعال نمیشه؟
دیروز سرویسم فعالی شد بلافاصله فشفشه خریدم اما هرچی.کردم فعال نشد و الان یه روزم گذشته بازم نمیشه!!!!
نقل قول:
باید یه روز بیشتر زمان داشته باشی مثلا فشفشه 70 گیگ بخری 30 روزه باید روزای سرویست 31 روز باشه !
من پیشنهاد می کنم روزانه بخر مثلا روزی 4 گیگ بخر 2000 تومن ! ماهش میشه 120 گیگ .
در مورد پینگ دیروز بهشون گفتم پینگ 8.8.8.8 من روی 230 هست ، میگه تا 300 مشکلی نیست !
الان من این فشفشه که خریدم رو کی میتونم استفاده کنم دقیقا؟؟؟نقل قول:
ميره تو قسمت كدهاي تخفيف بعدا ميتوني ازش استفاده كنينقل قول:
................
من مشکل سرعت دارم با های وب!
زنگ هم که میزنم الکی پاسکاری میکنن..
خطم کیفیتش خوبه snr 16.3
خط هم روی ۱۶ مگابیت بسته شده ولی من حداکثر میتونم از ۷.۲ مگابیت یا سرعت دانلود ۹۰۰ کیلو بایت استفاده کنم...
مشخصل معلومه که محدود هستم....
یبار میگن هیچ مشکلی نیست و مثلا باهام سیستم رو بررسی میکنه
میبین همه چه اوکیه میگن مرکز کشش نداره
بنظرتون اگه من از یه شرکت دیگه هم اینترنت بگیرم همینطوره؟چون اپراتور که اینطوری میگه!
یه tracert میگیرید از همین 8.8.8.8 معلوم بشه این از کجا میگذره انقدر پینگش خوبه ؟ احتمالا ترکیه باشهنقل قول: