درسته من تمامی این موارد رو میدونم 5 سال هست دارم این بازی رو بازی میکنم و فعال هستم در این زمینه ولی خیلی خوشحال میشم نظرات و پیشنهاداتتون رو برای ما بگین تا توی سایت جدید چه امکاناتی باشه بهتره !!!؟؟؟
Printable View
درسته من تمامی این موارد رو میدونم 5 سال هست دارم این بازی رو بازی میکنم و فعال هستم در این زمینه ولی خیلی خوشحال میشم نظرات و پیشنهاداتتون رو برای ما بگین تا توی سایت جدید چه امکاناتی باشه بهتره !!!؟؟؟
به نظره من تیم منتخب که اکی شد بک تیم رنک با پشتیبانی این وزارت ورزش الکترونیک و شما بسازید و محلی رو مثل گیم نت یا هزینه اینترنت خوب رو به بازیکنان در ایران بدید تا بتونن تمرین کنن و اصلا دید میتونن در حداقل یک سرور مثل EUW بالا بیان ؟نقل قول:
چون همونطور که میدونید اکثر تیم هایی که وارد مسابقات اونم جهانی میشن در سرور منطقه خودشون جزو تیم های اول یا هون چلنجر هستن . در غیر اینصورت با این همه مشکل و هزینه که یک تیم از ایران اونم بخاطر گیمینگ بره سفر برای مسابقات چیزه سنگینی هست در ایران و نباید این فرصت رو همینجوری از دست داد و تیم بره اونجا اخر بشه بیاد و پرونده گیمینگ اونم lol بدتر از این بشه ولی درصورتی که تیم بره و مقام کسب کنه مسئولاین بلاخره بیدار میشن مثل داستان فوتسال بانوان که رفتن اول شدن تازه همه فهمیدن اه دخترام فوتسال بازی میکنن تو ایران ...
در کل منظورم اینه اگه تیم ایران بتونه در تیم رنک سرور های اروپا بالا بیاد شانس بیشتری داره و احتمال اینکه برند های صنعت گیم هم اسپانسر بشن و شرکت RIOT هم نگاه تازه ای با ایران بکنه مثل قرار دادن سرور در ایران یا کشور همسایه ..
دوستان لطف میکنید فایل lol.launcher.admin را برای من یه جا اپلود کنید دانلود کنم هیچ هجمی نداره 80 kb هست ممنون
البته ایرانی ها وقتی نت بهتری داشته باشن بهتر بازی میکنن . البته چیز بدیهیه ولی فقط واسه ایرانی ها . چون فقط ایرانی ها هستن که نت خراب دارن .نقل قول:
میدونی وضعیت نت ما جوریه که انگار به پاهای یه نفر بیای وزنه های چند کیلویی ببندی بعد بهش بگی چندین سال با همین وزنه ها راه برو . بعد شما حساب کن حالا اگه این وزنه ها باز بشه از ادم معمولی هم شاید بهتر بدوه .
.
.
.
.
داستان اشنایی بود نه ؟ :n02:
اره عزیزنقل قول:
کلا مثلا گیمی مثل lol که تیمی هست و اشتباه تیم باعت میشه اعصاب ادم بهم بریزه و کلی عصبی بشه و بیچاره گیمر های ایرانی که باید یه حرص جدا و چندین برابر بابت مشکلات نت هم بخورن و همیشه با استرس بازی کنن .....
خداییش اینا نمیدونم چجوری میخوان جواب بدن چون عین حق الناس ...
فکر کنم با این شرایط ارزو کنیم به زمان 200 سال پیش برگردیم و کلا نت و گیم انلاین نباشه بهش میرسیم ولی روزی که اینترنت خوب که سهله اینترنت داشته باشیم دست نیافتنی هستش ..
2 تا گیم لوز خوردم سره نت .... بدونه کاهش پینگ که بالا نمیاد گیم و کاهش پینگ هم که میزنم هر 5 دقیقه dc میشم ..... 3ماه دیگم باید برم برا همینا که داره کو...مون پاره میشه برا کاراشون خدمت زوری سربازی .....
مظلوم تر از جوان ایرانی خودشه
حمایت تیم های ایرانیامکانات و مزایای گروه ما
· کاهش پینگ رایگان
· دسترسی به قسمت ویدئو های آموزشی حرفه ای ( قسمت VIP سایت )
· حمایت مادی ( در زمان داشتن اسپانسر های قدرتمند ) و تبلیغاتی تیم های ایرانی
· تحلیل و آنالیز کردن آنها و کمک به تیم های ایرانی جهت ارتقا بازی تیمی
· اعزام و انتخاب تیم های برتر به مسابقات جهانی و کشوری
· قرار دادن مربی و مدیر برنامه برای تیم ها
وظایف تیم ها که گروه ما حمایتشان می کند
· شرکت در مسابقات کشوری ، استانی و شهری و مسابقات مورد نظر گروه ما
· فعالیت بروی قسمت دورهمی و انجمن سایت و قرار دادن ویدئو های بازی خود و تصاویر مورد نیاز
· آموزش دادن افراد مورد نظر گروه ما ( یک حرکت دوطرفه با آموزش این افراد بخشی از پول دریافتی جهت بوستینگ غیر مستقیم را به این تیم خواهیم داد )
گروه iRLoL.iR بزودی این حرکت بزرگ را شروع خواهد کرد منتظر خبر های جدیدتر باشید
دوستان من با هزار تا بدبختی رسیدم به plat 3 خوشحال بودم بعد اینکه رسیدم به plat 3 و lp من 0 بود یه بازی باختم شدم plat 4 انگار نه انگار که من چه راهی رو پشت سر گذاشتم برا رسیدن به plat 3 اگر هم شما حرفه ای باشید میدونید بازی از plat 4 به بعد سطح خیلی سختی به خودش میگیره و همه مقدار فارم های بالایی دارن (اکثرل دقیقه 30 بعد 310 و حتی بیشتر فارم دارن به شرطه اینکه یارو ترول باشه ) میخواستم بدونم این غیر طبیعی نیست? کسی همچین اتفاقی براش نیافتاده؟
دوستان میشه لینک یه وپی ان خوب به من بدید اگه سایتش فیلتر هم باشه مشکلی نیست فقط فیلتر شکنش کانکت بشه ممنون
منم وقتی plat 3 میشم یهو به طرز عجیبی همه تعداد فارمشون زیاد میشه بازی سخت میشه مقدار kill های دو تا تیم هم خیلی کم میشه.نقل قول:
s6.picofile.com/file/8218182268/League_of_Legends_Admin.rar.htmlنقل قول:
دوستان لطف میکنید فایل lol.launcher.admin را برای من یه جا اپلود کنید دانلود کنم هیچ هجمی نداره 80 kb هست ممنون
یکمی ویروس هم برات ریختم ویتامین داره حالش رو ببر :n08:
همین مردم ازاری هات رو میکنی که ملت نفرینت میکنن نمیتونی رنکد بری بالا :n09:نقل قول:
من که میگم بخاطر محرم اینا ر...دن به نت شک ندارم هرسری به هر مناسبتی اینا اول به دستی به نت میزنن و که دیگه پلی نمیکنم تا بده محرم .خسته شدم همش سره نت باختم رنکد خدا لعنتشون کنه
خوب پس برای همه اینطوریهنقل قول:
من که میگم بخاطر محرم اینا ر...دن به نت شک ندارم هرسری به هر مناسبتی اینا اول به دستی به نت میزنن و که دیگه پلی نمیکنم تا بده محرم .خسته شدم همش سره نت باختم رنکد خدا لعنتشون کنه
برای من 4.2.2.4 پینگ بالا 250 300 و تایم اوت فراوان
بابا طرف وقتی سادیسم داره دست خودش که نیست. چند وقت یک بار میخواد یک کاری کنه که شما هی عصبانی شی. بعد میبینی جون 20 ساله سکته کرده. فکر می کنی این کارا اتفاقی هستش؟ :n08:
شوخی کردمنقل قول:
همین مردم ازاری هات رو میکنی که ملت نفرینت میکنن نمیتونی رنکد بری بالا :n09:
اتفاقا چند وقته دارم روی دستگاه محل کارم بازی می کنم. ماشالا اف پی اس زیر 60 هستش. مثلا ازرئال اس پل میزنه اف پی اس میره پایین =)) اسلو موشن میشه اسپلش =)) و به لطف دی سی هایی که میشه چندین دقیقه و اف پی اس مناسب و پینگ مناسب و پیک های مناسب ( رایونم خوب نیست هرچی هم بازی می کنم مالی نیست. نیاز به اسپک شدید دارم ) و همینطور بهترین بازی کنهای دنیا تو تیمم تونستم از مقام سیلور 2 به مقام سیلور 4 دست پیدا کنم که فکر می کنم پیشرفت بزرگی بوده :) :n08:انشالا سیزن بعدی ببینیم چی میشه
فعلا دارم از اونجای ریوت میخورم ببینم چه مزه ای هستش :) بد نیست.
اقا من 3 تا vpn دانلود کردم هیچ کدوم کانکت نمیشه از شما هم همین جوره؟ دیگه گندشا در اوردن
انگار هرچی بیشتر میریم جلو اوضاع اینترنت بهتر که نمیشه بدترم میشه!!
از ادم معمولی؟ با این وزنه هایی که اینا بستمن اگه باز کنن از رکورد دار دو سرعتم بهتر میدوه!نقل قول:
فقط بعید میدونم باز کنن مگه اینکه خودمون یه غلطی کنیم!
برا منم از صبح که باز نمیشد لول بعد ساعت 12 باز شد رفتم رنک وسط گیم ترکید نت کلا پینگ رفت بالا با تایم اوت ..... هنوزم پینگم بالاستنقل قول:
پست های شما ها رو در مورد وضعیت خراب اینترنت خوندم خواستم بگم
من با شاتل به راحتی لاگین میشم و بدون هیچ مشکلی هم بازی میکنم (البته با استفاده از سرویسهای کاهش پینگ! چون مسیر ارتباطی سرور داخلی شاتل با سرورهای خارجی از هر کجا که هست مشخصه که خیلی داغونه.)
ولی امروز با های وب یه تست کردم که ارور فایروال داد! یعنی اینکه مسئولین عزیز کلا زدن پورت مورد نیاز بازی رو مسدود کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------
خب همین االان کاشف به عمل آمد که های وب با سرویس کاهش پینگ بدون مشکل لاگین شده و مییشه بازی کرد.:n09:
در ضمن یه موضوعی هم الان یادم افتاد وقتی با شاتل بازی میکردم چند بار پیش اومد که ارتباطم با سرورهای خارجی به کل قطع شد در حالی که برا سرورهای داخلی مشکلی نداشتم.:n23:
من از بازیکنای خیلی قدیمی این بازی هستم و افتخاراتم در این زمینه شامل بازی زمان انتخابات 88 و تابستون اون سال، انتخابات مجلس،کار کردن با تقریبا تمامی سرویس دهنده های اینترنتی شهرمون،10 سال adsl و قبل اینکه adsl بیاد اینترنت وایرلس و... هست.
اینا رو لیست کردم تا بگم که مشکلات نت در حال حاظر کاملا طبیعیه! و بهترن کار برای شما اینه که تا پایان این ماه زیاد بازی نکنید.
اره منم با شاتل راحت وصل میشم سرویس گیمینگ شاتلم که فعال کردم پینگ قابل قبولی دارم فقط این چند روز پینگ یکم بالا رفته.نقل قول:
من این چند وقتی که شاتل دارم باید بگم پینگش نسبت به سرورای خارجی اصلا ثبات نداره ولی چیزی که باعث شد شاتلو نگه دارم اینه که همیشه به سرور داخلی بدون مشکل و تایم اوت وصلم.نقل قول:
میثم تو طرح گیمینگت فعال هست؟نقل قول:
متاسفانه باز امروز حول و حوش ساعت 12 وسط بازی کلا نت به مدت یه ساعت قطع شد .
وقتی برگشتم دیدم دوباره Leave Ban خوردم اونم بیست دقیقه . خداییش خیلی ستمه این سیستم جدید .
قبلا یه چند روز بن میکرد خودش تموم میشد بعد میرفتی تو بازی حالتو میکردی . حالا میبینی 20 دقیقه رو هم صبر میکنی وسطش باز نتت قطع میشه . دوباره 20 دقیقه دیگه باید صبر کنی .
اخه رایوت نامرد من که تازه از بن در اومدم . چرا با من این کار رو میکنی :n03:
آره فعاله.نقل قول:
------------------------------
راستی یکی از بچه های تاپیک گفته بود که رایوت بابت استفاده از نرم افزار MK lol بهش اخطار داده.. آقا واقعا همچین چیزی هست؟کس دیگه ای هم براش اخطار اومده؟
آخه من همیشه دارم استفاده میکنم الان نگران شدم نمیدونم بیخیالش شم یا نه؟
فکر کنم این آقایی که استفاده میکرده تنظیمات نرم افزارو درست نکرده...
-----------------------------------------------
متاسفانه از این سیستم LeaverBuster رایوت بیشترین ستمو ما ایرانیا میبینیم که نتمون دم به دقیقه قطع میشه.به نظرم بهتره رایوت به جای اینکه کسایی که دی سی میشن یا بازیو ترک میکنن بازیکنایی که تو بازی هستن ولی میرن بیس afk الکی میچرخن یا از رو لجبازی فید میدن ، کسایی که ترول میکن یا اونایی که فحش flame میدن رو بیشتر تنبیه کنه.
یه وقتایی بعضیا کلا از بازی برن بیرون اعصاب آدم راحتتره (حتی احتمال برد بیشتره) تا اینکه تو بازی بمونن به نظرم رایوت باید مجازاتاشو برا این دسته از بازیکنا خرج کنه...
خوب اگه گیمینگت فعال هست چ را کاهش پینگ استفاده میکنی؟ من از وقتی فعال کردم پینگم خیلی خوب هست حدود 110 تا 130 که نیازی به کاهش پینگ ندارمنقل قول:
مگه با کاهش پینگ پینگت چند میشه؟
بعد این نرم افزار mk lol چی هست؟ چی کار میکنه؟
خوب
دوستان. من یک راهی پیدا کردم بالاخره بازیم رفت تو. حالا نمیدونم خودش حالش جا اومد یا واقعا این چیز عمل کرد
حالا شما هم امتحان کنید. دوستانی که بازیشون تو نمیره و ارور میده اگر درست شد اینجا بگید که بقیه هم انجام بدن
1.ابتدا برنامه dns jumper که مجانی و زیر 1 مگ هستش را دانلود کرده
2.گزینه fastest dns رو فشار داده
3.start dns test را زده
4.خودش بهترینش رو انتخاب میکنه و گزینه applu dns server را فشار داده. فشار باید ملایم باشه.
5. دی سی کرده و دوباره به اینترنت وصل شده.
حالا اگر این روش برای شما هم جواب داد ابتدا گزینه تشکر را زده و بعد اینجا بگید که بقیه دوستان هم انجام بدن
موفق باشید
من با رمز یا زهرا میرم تو بازی ببینم چی میشه. :ِ)
نمیدونم چرا ولی بازم پینگ بالاست!نقل قول:
با mk lol میتونی اسکین چمپ ها رو آزاد کنی و تو بازی استفاده کنی(ولی فقط خودت میتونی ببینی دیگران اسکین رو نمیبینن)
تایمر داره برای جانگلرها، replay بازی ها رو ذخیره میکنه،Match history هاتو نشون میده و...
همه توضیحات تو سایتش هست
فقط باید قبل استفاده از این نرم افزار چند تا از تنظیماتشو غیر فعال کنی.
طرح گیمینگ چندا برات فعال کردن؟ برای من نوع 4 را فعال کردن سرعتم رو 400 کیلو بایت محدود شده ولی پینگا خیلی پایین اوردهنقل قول:
ببین اگه طرح گیمینگت نوع دیگه ای هست زنگ بزن بگو برات نوع 4 را فعال کنن پینگت خوب میشه
بعد نرم افزاری هست که موقعیت دشمن را تو مپ برات نشون بده؟(همون map ----)
eeeeeeeeeeنقل قول:
من اصلا نمیدونستم طرح گیمینگشون چند مدل داره!!! زنگیدم فعال کنین طرفم گفت فعال شد!
--------------------------------
کلی بگم و خیلییییییییییییییییییییی قاطععععععععععععععععععععع:
این بازی به هیچ عنوان هیچ هکی برا مپ و rp و... نداره.چون تنها راهش هک سرور خود رایوته. این نرم افزارم که اسکینو آزاد میکنه کاری به سرور نداره و فقط خودت اسکینو میبینی.
دوستان یه سوال :
توی champ select همون اولی که وارد شدم نوشت از pvp.net دیسکانکت شدی و کلا دیگه نمیشد هیچ کاری کرد . دیگه بازی رو بستم و کلاینت هم دیگه اجرا نشد . گفتم بی خیال دیگه اومدم بیرون حتما بازی کنسل شده . یه 10 دقیقه بعد رفتم تو سایت نکسوس دیدم بازی در جریانه :n04:
اخه مگه میشه ؟ مگه داریم ؟ من توی champ select و 1 دقیقه قبل از شروع بازی نتم قطع شده و اومدم بیرون . بعد چجوری بازی بدون من شروع شده در حالی که اصلا تو بازی نبودم :n08:
اگه قبل از شروع بازی بازی رو ببندی همیشه بازی رو کنسل میکنه ولی اگه dc بشی قطع نمیکنه ؟ :n04: خدایا منطق Riot رو :n09: فکر کنم الان بنم میشه 30 دقیقه :n19:
یعنی هیچی مثل این اونجای ادم رو نمیسوزنه
یارو تو بازی کلی فش بده. فلیم بکنه
بعد میخوای ریپورتش کنی
صبادز مخالفت می کنه و اسکیپ اسکور هستش همونجا گیر کنه که نتونی یارو رو ریپورت کنی
ولی خدا رو شکر به دشمن گفتم
انشالا یک ریپورتر تو دشمن باشه
اقا صبانت نگیرید علاوه بر دزدی نه کیفیت داره و نه حداقل پاسگویی خوبی باز شاتل دزدی نمیکنه پاسخگویی عالی هم دارهنقل قول:
کاملا معلومه مسیرها به هم ریخته . میبینی اصلا وارد کلاینت هم نمیشه . چند بار که dc کنی درست میشه و موقع بازی هم باید dc کنی چند بار . متاسفانه مثل اینکه مسیرهای ترکیه قطع شده و اینقدر باید dc کنی تا روی مسیر دیگه بیفتی .
برای بازی از شاتل بهتره پینگش.نقل قول:
اقا صبانت نگیرید علاوه بر دزدی نه کیفیت داره و نه حداقل پاسگویی خوبی باز شاتل دزدی نمیکنه پاسخگویی عالی هم داره
ولی گاهی دز میشه
رفیقم شاتل داره. بعد شب اصلا چند وقته دانلود نمی کنه. روز رفته دیده حجمش کم شده بعد زنگ زده میگه چرا کم شده؟ میگه شما شب دانلود کردید :n09:
احتمالا ارواح براش دانلود کردن :n08:
کلا اینترنت های ایران باحالن. ولی برای بازی اگر منطقتون خوب بشا صبا دز بهتر از بقیس.:n24:
من صبا داشتم پینگشم خوب بود ولی تو چند تا از بازی های استیم لگ خیلی شدیدی داشتم برای همین شاتل گرفتم و دیگه لگ ندارم کلا با صبا 10 تا اختلاف پینگ دارم سرعتشم که خیلی بیشتر از صبا هست لکن اینترنت منطقه ای هست ممکنه تو منطقه شما صبا خیلی بهتر از شاتل باشه.نقل قول:
اقا ولی یه نظری دارم در حد رویاست ولی اگه اکی بشه از همه این بدبختی ها راحت میشم :D
الان تایپیک بازی lol جزوء پربازدید ترین هاست در این انجمن و انجمن های گیمینگ دیگه این یعنی اینکه مثل seasn 1 نیست که کلا 50 نفر هم نمیشد بازیکن های ایرانی . الان فکر میکنم بازیکن های ایرانی بالای 500 نفر باشن .
اگه بشه اطلاع رسانی کرد یه تایپیک در فروم lol بزنیم به شرطی که همه شرکت کنند riot رو وسوسه کنیم یه سرور بزنه تو ایران .... riot که تو 2 سال اخیر کلی سرور اضافه کرده فکر نکنم بدش بیاد فقط فکر میکنم صدای ما بهش نرسید و فکر نمیکنه پلیر داشته باشه به این تعداد ایران . واقعا مگه چی کم داریم از همین ترکیه که به عنوان نوب ترین سرور شناخته شدن ..
تازه اگر مشکلی هم بابت چمپ های زن باشه میشه اصلاحش کرد چون همونطور که میدونید ریوت هرسروری برا کشوری میزنه زبانه کلاینت و همهچی رو طبق زبان اون کشور میتونه بزنه ..
نمیدونم ولی سایت irlol که الان به نوعی ارتباط داره میتونه نماینده بشه و صدای مارو برسونه به riot
اگر این اتفاق بیافته فکرشو کنید lol بازی میکنید با پینگ حتی 20 !!!!! این خرابی های اینترنت همش مربوط به سرور های خارجی هست و اگر سرور در ایران باشه دیگه اگر کلی نرم افزار های اجتماعی رو هم ببندن به lol ربطی نداره ..
من از سایت irlol خواهش میکنم رو این ایده فکر کنه
من که زدم تو کار ترول از سیلور 2 شدم 4 فکر کنم 5 هم بشم اقلا عصابم خورد نمیشه دیگه :n08: انتقام کامرون دویل
نقل قول:
من همین الان نشستم فکر کردم :n02: و دیدم حداقلش به 5 دلیل این کار رو صورت نمیگیره :
1. الان از طرف خیلی چیزای واجبتر از گیم انلاین ملت تحریم شدن . هم از سمت خارجی ها هم داخلی ها . بعد به نظرت Riot میاد توی همچین کشوری (که مثل کره شمالی داریم میشیم) سرور بزنه ؟ در حالی که نیازهای مبرم تری رو به روی ایرانی ها بستن . چه داخلی چه خارجی .
2. چقدر مگه ایرانی ها واسه بازی پول واقعی میدن که Riot بخواد واسشون سرور بزنه . اکثر ایرانی ها به صورت Free بازی میکنن . فکر نمیکنم هزینه نگهداری سرورش رو هم بتونه در بیاره از توش . بعد هم سیستم پرداخت رو میخواد چکار کنه .
3. الان فرض میگیریم که سرور ایران رو هم راه انداختن . همونطور که توی سرور اروپای غربی از ترکیه و روسیه میان تو بازی توی سرور ایران هم مطمئننا از کشورهای عربی و افغانی و پاکستان و ... همه میریزن . دیگه لازم نیست که بگم چقدر گند میزنن تو بازی .
4. فکر نمیکنم سرورهای داخلی توان اون سرورهای خارجی رو داشته باشه . به نظرم تجهیزاتشون عمرا بکشه واسه نصب چنین سرورهایی واسه بازی انلاین . شایدم اشتباه میکنم .
5. راه اندازی سرور توی یه کشور نیازمند موافقت و همکاری یه سری عوامل داخلی (که توی کشور ما میشه دولت) هست . دولت عاشق چشم و ابروی مردم نیست که واسشون سرگرمی راه بندازه . به فرض که شرکت خصوصی این کار رو به عهده بگیره دولت با اون قوانین ممیزیش جلوش رو میگیره .
همون لباس زنها و ... رو نمیشه کاریش کرد واقعا . اگه سانسور بیاد تو کار خیلی حاضرن قید سرور داخلی رو بزنن و برن اروپا ولی سانسور نداشته باشه بازیشون .
در کل شاید بشه با یه حالتی مثل نسخه گارنا این کار رو کرد اما سرور اصلی نه .
اصلا بزار رک و خلاصه بگم . تا ایران تو دنیا جزو ادمها نشده این چیزا فقط خیالاته . باید با همینی که داریم بسوزیم و بسازیم .
مخلص کلام : اقا ما سرور و ... نمیخوایم . فقط یه نت درست درمون میخوایم که نه قطع بشه نه پینگش بالای 150 بره . توی دنیا جزو حداقل حق هر انسانیه به هر حال . اول این حقوق اولیه پایمال نشه بعد به فکر سرور باشیم .
اره خودم هم گفتم یه رویاست ..نقل قول:
ولی نت درست حسابی هم رویاست ... فکر کنمگوگل این طرحش که اینترنت رایگان به کل دنیاست رو تموم میکنه ولی ما هنوز تو ایران باید هی Dc کنیم تا lol باز بشه :D
اره خودم هم گفتم یه رویاست ..نقل قول:
ولی نت درست حسابی هم رویاست ... فکر کنمگوگل این طرحش که اینترنت رایگان به کل دنیاست رو تموم میکنه ولی ما هنوز تو ایران باید هی Dc کنیم تا lol باز بشه :D
عاقا تو فک کن اصن این کار شدنی باشه نیم ساعت برا هر گم باید صبر کنی بدلیل کمبود پلیر :n09:نقل قول:
و فک کن kata با چادر لبنانی ult کنه:n02:
حالا دیگه از صدای گوینده بگزریم ک میخواد بگه
یکیو کشتی, دوتا کیل, س تا کیل, چهارتا کیل,پنششششتا کیییل:n02:
تو بگو روی 150 بره....نقل قول:
نه پینگش بالای 150 بره
سلام دوست عزیز ،نقل قول:
خیر من همه ی تنظیمات رو اوکی کرده بودم ، تا اونجاییم که یادمه برنامه خودش تو چت چیزی بصورت اتومات نفرستاده بود که ببینن و ریپورت کنن واسه ی خودمم عجیب بود چون خودم نزدیک 1 ساله از این و برنامه ی قبلی مشابهش استفاده میکنم همچین چیزی پیش نیومده بود . به هر حال من که هنوز استفاده میکنم بن شدم خبرتون میکنم :n02: