آخه این آواتاره داری مثلا عیده خدانکنه یکی سر دانلود شبانه بیاد فروم یه لینک بگیره اواتارتو ببینه فک کنم سه تا سکته رو با هم می زنه
Printable View
آخه این آواتاره داری مثلا عیده خدانکنه یکی سر دانلود شبانه بیاد فروم یه لینک بگیره اواتارتو ببینه فک کنم سه تا سکته رو با هم می زنه
نه خیر دوست عزیز متاسفانه ، حجمی که دانلود کردید در اون ساعت ، نمونه بارزی از دزدی کثیف پارس آنلاین هست .نقل قول:
متاسفانه من این موضوع رو فهمیدم که پارس آنلاین ساعت رو در اون زمان تغییر نداده ، دانلودی انجام ندادم و حالا میفمم که چقدر اشتباه کردم . باید دانلود میکردم و یه شکایت درست حسابی از این دزدی کثیفشون انجام میدادم
پارس انلاین دیگه خیلی از حد ، پررو شده و باید پوزشو به خاک کشید .
بی همه کسا ، یک گیگ هدیه دادن که هیچ ، از اول هم میدونستن که با این طریق میتونن خیلی از حجم هدیه داده شده رو پس بگیرن !!! ( علت عیدی دادن قبل از نوروز هم دلیل این کارشون هست )
ای کاش یکی از مسئولین گدا گشنه پارس انلاین به تاپیک سر میزد که مطمئن هم هستم که اینگونه میشه .
دوستانی که حجمشون تو این ساعت کم شده حتما به پارس ایمیل بزنن و خواستار حجم رفته باشن .
شورشو درآوردن بخداااا ، سرعت روزانه و شبانه هم یکی کردن .
سلام علیکم عیدتون مبارک:11:
، به من هیچ چیز عیدی ندادند!! حتی 1 ربع گیگ!!
فدای سر همه دوستان
دوستان من شهریور 90 هم این مشکل یا همون دزدی بی سروصدای پارس رو دیدم شما باید اول مودم رو ساعت 12 به بعد روشن و خاموش میکردین بعد می دیدین که سیستم ساعتش چنده :46:
البته میتونین شکایت کنین...
بکنیم
می دن؟
به زور بکنی میدن
خیلی گدان
می گم یه کلاس اموزش گدایی برای isp های دیگه بذاریم بیان از پارس افلاین یاد بگیرن
<<حجم خوری در حد ترا زیر یک ثانیه>>
<<پدر مشتریا رو در اوردن سر دانلود شبانه>>
<<روش های هنگ کردن مشتری بعد دیدن عیدی ها>>
امشب که مشکلی پیش نمیاد ؟
همون ساعت 12:35 تا 6:50 با ساعت رسمی بزاریم دیگه نه؟
من که دیشب به ساعت قدیم دانلود کردم ازم کم نشد :21: با خودم گفتم بزار ببینم ساعت رو بردن جلو یا نه که دیدم بردن جلو ساعت سیستمم هم تغییر دادم :21: هیچ گیگی هم ازم کم نشد فقط تنها دزدی هم که کردن اینه که شبی که گذشت یک ساعت ازمون خوردند
با سلام ب تمامی دوستان و مبارک باشه سال جدید
ب منم هیچی نه ترافیک و نه روز اضافه عیدی دادن گداهاااااااااااا:grrr:
فکر کنم باید زنگ بزنم شکایت کنم کسی میدونه چطوری میشه شکایت کرد؟؟:4:
ارومیه هستم ، تا ساعت 5 فک کنم 60 تا 100 باشه و تا 7 هم 240 :13:نقل قول:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
خیلی باحال بود ،مردم از خنده ، like :10:نقل قول:
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اره دیگه ، سیستم شون رو تنظیم کردن واسه 1 تا 6 ، حالا که یک ساعت کشیدن جلو باز همونه دیگه ، فقط مشکل اینجا بود که ساعت رو کی میکشن جلو ،نقل قول:
فک نکنم دیگه ساعتو بکشن عقب! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسه خدمه به جونه خودم!نقل قول:
مگه زشتم!؟ :31:
اگه واقعا دلمون میسوخت از این دزدی ها دست رو دست نمیذاشتیم و بیایم اینجا فقط شعار بدیم
حداقلش میتونم بصورت گروهی (گله ایی ! ) ایمیل بزنیم و بگیم اوضاع چطور باید باشه
ساعتش درست شده.
سلام منم پارس آنلاین دارم خیلی خوبه و راضیم فقط افت سرعتش ساعت یک به بعد خیلی محسوس در روز سرعتم 440 هستش در شب 15-20 ولی خدایشش خوب پشتیبانی میکنه و سه روزه ای دی اس المو نصب کردن شب عیدی خوشحالممون کردن با 6 گیگ اینترنت عیدی
بهترین پینگ پارس انلاین برای بازی چیه ؟
از دیروز که ساعتها رو بردن جلو سرعت من از 6 تا 7 دیگه بالا نمیره.برای همه اینجوریه؟
شبای عید باید بهتر باشه بدترش کردن نامردا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس شما چیه؟؟؟نقل قول:
اصلا!!تو و زشتینقل قول:
بله!
یکی بدون فتوشاپ با عکس ثابت کنه بالای 4 گیگ میزنه :31:
فک نکنم دیگه هیچکس بتونه
نه دوست عزیز :28: من بررسی کردم دیدم واقعاً idm از تمام سرعتی که پارس آنلاین در اختیار قرار میده استفاده نمیکنه دلیلشم پیدا کردم و در انتهای پستم قرار دادم! :5:نقل قول:
نقل قول:
دلیل وجود تفاوت در حجم واقعی دانلود و میزانی که اکانت نشون میده برمیگرده به تعداد کانکشن ها !!
توضیح بیشتر:
نکته ای که من متوجه شدم اینکه به طور مثال اگه شما یک فایل 5 مگی رو با get bot دانلود کنید و تعداد کانکشنارو ببرید روی 20-30 اونوقت میتونید مشاهده کنید که بین 50 تا 100 مگ (با توجه به سرعتی که دارید میتونه کمتر یا بیشتر بشه) از اکانت شما کم میشه
(میزان دقیق این کم شدن برابر خواهد بود با زمان کامل شدن دانلود اون فایل ضربدر حداکثر سرعتی که isp در اختیار شما قرار میده)
در واقع به نوعی این مشکل از نرم افزار هست که برای دقایقی بین کانکشن های متعددی که برقرار میکنه تداخل ایجاد میشه و بدون اینکه چیزی به میزان دانلود فایل اضافه بشه همینجوری ریسیو خواهید داشت
بنابراین شما عملاً یک فایل 5 مگی رو دانلود کردید در حالیکه حجمی که تو سایت زده میشه چیز دیگه ای رو میگه!
به همین دلیل من دیشب به جای اینکه با idm بخوام 3 تا فایل رو (هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن) به طور همزمان دانلود کنم تصمیم گرفتم 8 فایل همزمان رو (هر کدوم تنها با یک کانکشن) دانلود کنم!
نتیجه مثبت بود و درست فکر میکردم چون حجم دانلودی من که چند گیگ بود، با تقریب خیلی خوبی با حجمی که اکانت اعلام کرده بود برابر شده بود و عملاً من اینبار تونستم از تمام پتانسیل سرعتی که داشتم استفاده کنم و تقریبا 1 گیگ بیشتر از شبای قبل دانلود کنم :25:
امیدوارم همه دوستان از نکته ای که در این پست متذکر شدم استفاده کنند تا بیخودی قسمتی از پهنای باندشون هدر نره. :23:
تشکر از توجه دوستان :cool:
نیازی به فتوشاپ نیستنقل قول:
تو این سایت اکانت بگیرین تا بتونین راحت شبی چند گیگ بگیرین!
Kaiser جان تعداد کانکشنارو تو idm کجا باید کم کنیم؟
تعداد کانکشنا حداکثر چند باشه که حداکثر پتانسیل سرعتی رو داشته باشیم؟
شما ترافیک ارسالی رایگانت با ترافیک دریافتی رایگانه من برابره! :18:نقل قول:
نقل قول:
آقا یه نفر بیاد دقیقا به ما توضیح بده اینجا منظور از کانکت و دیسکانکت چیه؟مگه مودم خودش اتومات کانکت نمیشه؟من تازه adsl گرفتم نمیدونم دقیقا چطوریه؟
منظور خاموش و روشن کردن کامپیوتره یا فعال و غیر فعال کردن کانکشن یا خاموش و روشن کردن مودم؟
.
اینم کاسبی دیشب ما
اون قطع شدن فکر کنم به این دلیله که ترافیکت که کم باشه سر مقدار ترافیکت یه بار قطع میکنه
سرویستون چنده؟نقل قول:
میانگین سرعت چند بود؟
رفیق من چون تا حالا همیشه 1 فایل 1 فایل دانلود میکردم.اگه مثل شما 8 فایل همزمان بذارم یعنی جواب بهتر میده یا تعداد فایل های همزمان ملاک نیست و ملاک فقط تعداد کمتر کانکشن ها هست برای بهتر جواب گرفتن؟نقل قول:
برو تو این قسمت idmنقل قول:
downloads---options---connection---max connection number
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
چند فایل همزمان دانلود کنی بهتره چون ممکنه سروری که ازش داری دانلود میکنی نتونه از حد اکثر سرعتت پشتیبانی کنه و بعضی سرورها ها که خودشون سرعت دانلود افراد رو محدود میکنننقل قول:
از دوستان چند نفر قضیه تعداد کانکشن تو IDM رو تست کنن ببینن درسته یا نه؟اگه با یک کانکشن دانلود سریعتر صورت میگیره بگین تا از این به بعد اینطوری دانلود کنیم
دوستان من دیشب از ساعت 12:35 گذاشتم برای دانلود تا ساعت 6:55
ولی اینطوری شد
ای ام یا پی ام بودن ساعت سیستم خودم مهمه یا مشکل از جای دیگس
ممنون میشم راهنمایی کنید
ساعت سرور مهمه
اینم دانلود دیشب ما
خدا رو شکر سرعت خیلی خوب شده
راستی بچه های بقیه شرکت های سرویس دهنده هم اینقدر دانلود دارن؟یا فقط پارس آنلاینه؟
ممنون . منم اگه امکان داشته باشه امشب تست میکنم ببینم به چه شکله ولی خیلی از سرورها هم هستن که اجازه نمیدن که بیشتر از 1 فایل رو همزمان دانلود کنید مثل سرور میهن دانلودنقل قول:
دلیل وجود تفاوت در حجم واقعی دانلود و میزانی که اکانت نشون میده برمیگرده به تعداد کانکشن ها !!
توضیح بیشتر:
نکته ای که من متوجه شدم اینکه به طور مثال اگه شما یک فایل 5 مگی رو با get bot دانلود کنید و تعداد کانکشنارو ببرید روی 20-30 اونوقت میتونید مشاهده کنید که بین 50 تا 100 مگ (با توجه به سرعتی که دارید میتونه کمتر یا بیشتر بشه) از اکانت شما کم میشه
(میزان دقیق این کم شدن برابر خواهد بود با زمان کامل شدن دانلود اون فایل ضربدر حداکثر سرعتی که isp در اختیار شما قرار میده)
در واقع به نوعی این مشکل از نرم افزار هست که برای دقایقی بین کانکشن های متعددی که برقرار میکنه تداخل ایجاد میشه و بدون اینکه چیزی به میزان دانلود فایل اضافه بشه همینجوری ریسیو خواهید داشت
بنابراین شما عملاً یک فایل 5 مگی رو دانلود کردید در حالیکه حجمی که تو سایت زده میشه چیز دیگه ای رو میگه!
به مین دلیل من دیشب به جای اینکه با idm بخوام 3 تا فایل رو (هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن) به طور همزمان دانلود کنم تصمیم گرفتم 8 فایل همزمان رو (هر کدوم تنها با یک کانکشن) دانلود کنم!
نتیجه مثبت بود و درست فکر میکردم چون حجم دانلودی من که چند گیگ بود، با تقریب خیلی خوبی با حجمی که اکانت اعلام کرده بود برابر بود و عملاً من اینبار تونستم از تمام پتانسیل سرعتی که داشتم استفاده کنم و تقریبا 1 گیگ بیشتر از شبای قبل دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همه دوستان از نکنه ای که در این پست متذکر شدم استفاده کنند تا بیخودی قسمتی از پهنای بادشون هدر نره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از توجه دوستان :cool:
شما ساعت سیستمتون دقیق نیست به خاطر همین بین 12:26 تا 12:45 رو 13 مگ کم کرده و از 6:20 تا7:9 هم 460 مگ کم کردهنقل قول:
ساعت سیستم رو روی آپدیت اتوماتیک بذارین یا ساعت رو از 119 بپرسین و ساعت سیستم رو تنظیم کنین و بعد از 12:35 تا 6:55 دانلود کنین و یادتون باشه قبل و بعد از دانلود مودم رو ریست(روشن خاموش) کنید
قبلا چقدر دانلود میکردید و حالا با این کار دانلودتون چقدر شد؟نقل قول:
همه ی نرم افزارهای دانلودر با هم رقابت میکنند تا حداکثر تعداد کانکشن رو به 16 یا بالاتر برسونن و بهترینش هم همون IDM هستش که 16 تا کانکشن میسازه.حالا ما تعدادشو زیاد که نکنیم هیچ ، کم کنیم؟
بر خلاف روش شما من چند وقت پیش تو دانلود شبانم دانلود 7 یا 8 فایل رو بصورت همزمان انجام میدادم و سرعتم به بالای 170 میرسید در حالی که تو حالت عادی (دو یا سه فایل همزمان) سرعتم نهایتا 120 میشد اما این موضوع مقطعی بود و همیشه موثر نبود.
شما هم اگه چند شب این روشی که گفتین براتون جواب داد ما رو بیخبر نذارین.:10:
سرویس که یک مگه ولی سرعتو نمیدونم چون من هایبرنت میکنم میرم میخوابم موقع دانلودنقل قول:
دوستان پارس انلاین من همیشه وصله کانکشن و موقع رایگان دیسکانکت نمیشم و دوباره وصل شم ، یعنی با همون کانکشن وصل شده ساعت 1 شد دانلود رو شروع می کنم ، تهران هم هستم آیا با این روال جواب میده 12:35 شروع کنیم و 6:55 دانلود رو Stop کنم؟ یا از حجمم میره
خواهشاً جواب بدید
نقل قول:
زمان هایبرنت هارد خاموش میشه و اصلا امکان دانلود نیست :20:
آقا تهران این ترفنده 12:35 جواب گو هست یا نه؟
در ضمن کانکشنی که یه سره وصله هم میشه این ترفند رو زد ؟ من سر ساعت 1 دانلود رو شروع می کنم و همیش کانکشنم وصله آیا باز میشه ترفند رو زد؟