این عکس مربوط به دکل جدید شهرک نفتهنقل قول:
ولی وضعیت خونه خودم گلستان معمولی همراه با نوسان هست
Printable View
این عکس مربوط به دکل جدید شهرک نفتهنقل قول:
ولی وضعیت خونه خودم گلستان معمولی همراه با نوسان هست
اقا 2 تا 8 مگه رايگان نيست؟
اين مبينت دزد چرا كم كرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن ولی از حجم میخورننقل قول:
شما از ساعت 2:30تا 7:30 دیقه دانلود کن
شهرک نفت و اقا جری جفته هم هستننقل قول:
خونه پسر عاموم اونجاست اونه هم اوضاعه خوبی ندارن
پرش سیگنال دارن خفن
خب این تا ساعت 9 صبح هست، طبیعیه بین 8 تا 9 شما ارسال و دریافت داشتید!نقل قول:
حالا مبین نت خیلی داره کم میزاره اما دیگه این ایراد بهش وارد نیست
امروز کسی قطعی داشت؟
ما که کردستان هستیم فعلا وضعش خوبه
برای من چند دقیقه قطع بودنقل قول:
مال منم همین طوریه فکر کنم اگه از 8 بگذره کل ترافیک رایگان رو حساب می کنننقل قول:
نقل قول:
سیستم اتوماتیک ساعت 2-8 رو رایگان حساب می کنه. برای من که تا الان پیش نیومده. یعنی شما از ساعت 2 تا 9 قفط 235 مگ دانلود کردید؟
احتمال زیاد این حجم مربوط به ساعت 8-9 هست. می تونید برای اطمینان بیشتر از نرم افزار های کنترل پهنای باند هم استفاده کنید(اگه از اینترنت سیکوریتی اواست استفاده می کنی هم یه قسمت نمایش
پهنای باند داره)
تغییرات شبکه مخصوص شهرهایی مثل تهران- شیراز و اهواز بوده که از قبل دچار کمبودهایی بودننقل قول:
قکر نکنم اونجا رو هم شامل بشه
یعنی مشکلاتی که الان داریم برای این تغییراته؟سرعت دانلود من رسیده به 40-50نقل قول:
بله کل دانلود بين 8 تا 9 بوده در واقع از ساعت 2 تا 8 به علت ترافيک بالا دانلودي صورت نگرفتهنقل قول:
من مطابق 4 روز گذشته افت شدید سرعت داشتم و از ظهر تا الان 10-12 بار حدود 2-3 دقیقه کلا قطع شد.نقل قول:
انگار منطقه ما فقط مشکل داشته! چون همزمان با مبین نت اسیاتکم قطع بود....نقل قول:
کسایی که اکانت ویژه سایت آپلودباز رو دارند سرعت دانلودشون چه قدره؟
و همینطور طرح مبین نت مورد استفاده هم ذکر کنید.
باتشکر
من ساکن اهواز ، منطقه فاز یک پادادشهر هستم
از روز اول ماه رمضان مرتب اینترنت قطع میشه !!! چراغ مودم روشن هستش ولی تایم اوت دارم!
علت چیه ؟ معمولا چند ساعتی طول میکشه!!!
کسی مثل من این مشکل رو داره ؟!!
قعلا شبکه در دسته تعمییر استنقل قول:
اگه چند صفحه اخیر رو یه نگاه بندازید متوجه میشید
دکلا ترکیدن دارن بازسازی میکند :n19:
10 روز هست اینطوره:n22:
مبین نت شاید دستی اینکارو کرده که مردم توی ماهه رمضون کمتر گناه کنند:n02:
درودنقل قول:
خب نزديک به ما هستي
ظاهرا دکل محل ترکيده تو اين گرما کولر ما سوخت ميخوايد دکل نترکه
فعلا بايد صبر کرد ديد چه ميشه ولي شما مودم رو موقتا يه جا نزديک پنجره بزار آنتن قويتر بشه
بچه ها 512 مبین نت سرعت دانلودش حداقل و حداکثر چنده ؟
کلا چیز با ارزشی هست یا نه ؟
من برای بار هزارم میپرسم آبادان کسی استفاده کرده ؟
كسي مشكل منو داره؟
ميخوام تو صفحه مشتريكين لاگين شم ميگه اطلاعات شاتباهه در صورتي كه من تغييرش ندادم
اهواز 1:54 صبحنقل قول:
اسما 2مگb/s ----سرعت واقعی 1.2kB/s =10kb/s !
:n30:
یعنی دارم دیوونه میشم !1 این یه ماه رو که پول 2 مگ گرفتنو کاملا رفت تو پاچم .
مسخرشو دیگه در اوردن . مگه شهرهای دیگه مثلا تهران اگه بخان دوتا دکل اضافه کنن گند میزنن تو کل شهر ؟!
من کیانپارسم همون تعداد دکل رو هم دارم که قبلا هم بوده اما 20 روزه ر...دن تو سرعت. الانم سه شبه عملا نصف دیال آپه .
ای بابا این ماه رمضونی مبین نت حسابی گندشو در آورده ها!
سرعت دانلود به شدت اومده پائین! من 1 مگ دارم دانلودم زورکی به 20 میرسه توی ساعات آزاد!
برای شما هم اینطوره؟
شورشو در آوردن، 2 مگش قدیم رو400 بود الان به 100 نمیرسه(تهران). اون موقع 2 مگٍ 2گیگ بود، حالا باید 3گیگ حجم بخری که هیچ، قیمت هر گیگشم زیاد شده. آدم به هوای سرعت بالا اکانت پرمیوم میخره، از این لحاظم ضرر میکنه.
دوستان سوال فنی
فرکانس first و last مودم رو روی 3459000 گذاشتم چون بهترین پارامترای عددی رو میداد، و همچنین خواستم ببینم این قطعی های 10 دقیقه به 10 دقیقه ام مربوط به چیه دقیقا
حالا می بینم بازم قطعی وجود داره و حین اینکه مودم میخواد مجدد وصل بشه،اون bts که روی 34490000 قرار داره، لحظه ای وصل میشه بعد قطع میشه و چند ثانیه بعد مودم وصل میشه به همون که روی 3459000 و پایدار میشه. و باز 10 دقیقه بعد ماجرا تکرار میشه.
ظاهر ماجرا اینه که دو دکل هم پوشانی دارن، ولی چرا این هم پوشانی باعث قطعی میشه؟ اونم درحالی من فرکانسو محدود کردم به یک عدد خاص؟؟؟
پ.ن: زنگ زدم موبین همون موقع قطعی، اومده میگه فکر کنم پسوورد داخل تنظیم مودم که باعث وصل شدن به شبکه میشه رو اشتباه زدی، بیا دوباره بزن، پسووردمو دوباره بهم میگه بزنم... دهن ماه رمضونی نزدیک بود احوال عمه اش رو بپرسم ...
راستی دوستان بنظر من speedtest.net امثالهم رو برای اینکه بفهمین افت سرعت واقعی هست یا بخاطر شلوغی سرورها استفاده نکنید
یک فایل یک سرور خیلی قوی داخلی و خلوت داخلی دانلود بذارید سرعت رو چک کنید.
تایید میشه
امشب شبکه مشکل داره اساسی.
تایید میشه برای اون ساعات.نقل قول:
الان درست شده.
دوستان من میخوام واسمکس بخرم حالا کدوم شرکت اول از لحاظ پینگ دوم داشتن سرویس نامحدود بهتره ؟
حداقل:50تا70نقل قول:
حداکثر:90تا120
بستگی به اون دکلی داره که بهش وصل میشه:n10:
بی خیال مبین نت شونقل قول:
افتحضاح ریده
راستی 5 گیگ حجم اضافه به مشتری های جدید میدن !
پس قدیمی ها چی ؟:n13:
یعنی دیشب دیگه کلن ریده بود. سرعت بوقی.
ای دهنشون سرویس:
اینا همین دزد های مبین نتین:
اینا کی هستننقل قول:
از کارمندا مبین نت هستن؟؟؟؟؟
اره اومدن خون اهدا کنن .مبین نت که همیشه تو کار خیره نشنیدی ؟نقل قول:
اين نماينده كه مرتب بهش زنگ ميزنم براي مودمم اون روز گفت مبين نت دم درش تجمع كرده بودن بعد يكي از مديران مبين نت رو گرفتن زدن. طرف خودش هم شاكي بود. مودم منم گفت چون از قبل پولش رو دادي قرار شده درستش كنن يعني بقيه رو هوا هستن.يعني بايد براي همچين شركتي متاسف بود. ضمن اينكه تو سايت خودش نوشته هيچ ربطي به همراه اول نداره در صورتي كه تماما براي همراه اول هستش.
خب توی خارج همیچین سیاستی خوبه چون سیستم نظارتی و حرفهای هست ولی توی ایران این یعنی گاوبندی در کار و کاهش کیفیت چیزی که در چند مدت اخیر در مبیننت میبینیم که شروع شده. البته بازار دولتی و بدون رقابت فعلی هم...!!!نقل قول:
من سرویس نوروزی رو خریدم چند هفتهپیش الان یک ماه نشده ۱۱ گیگ مصرف شد واقعا موندم با این قیمت بالای مبین چیکار کنم!! نامحدود اداری که به درد من نمیخوره...فکر کنم اگر بیافتم دنبال رفع مشکل نویز ADSL بهتره:n28:
آقا به کجا بايد شکايت کنيم
ده روزه يک گيگ هم نتونستم دانلود کنم سرعت صفحه باز کردن هم در حد دايل آپه تازه اگر قطع نباشه
اي مبين نت يا ده گيگ ترافيک اضافي ميدي و ده روز به اشتراکم اضافه ميکني ( تا امروز) يا سر پل صراط يقت رو ميگيرم.