[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
من میخوام این طرحو بخرم.... کسی میدونه میارزه یا نه؟؟/ سرعت دانلود تو طول روز تا چند میرسه برای این طرح..میخوام صب تا شب فیلم دانلود کنم
(1024) - اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 20 گيگ (459000 ريال + آبونمان)
یعنی چی ؟مگه برنامه مال خود آسیاتکه؟من که همچین چیزی ندیدم اونجانقل قول:
روزی 24ساعته میتونی 5گیگ نهایت دانلود کنی سرعتت رو 40 بیشتر نیستنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
اینجا کسی از سرویس های اینترانت آسیاتک استفاده میکنه؟؟؟
اره وارد که بشید قسمت مشاهده ريز مصرفنقل قول:
چرا 2 مگ 10 گیگ نمیخری؟ شبانه ۱۲۰ روزانه نزدیک ۵۰۰نقل قول:
تقریباً همون قیمت اما کمتر
اصلاً سراغ برنزی و نقره ایی نرو اگه میخوای نامحدود بگیری طلایی بگیر
خدا لعنت کنه این اسیاتک رو اون اول که 20 روز طول کشید خطم رو رانژه کنه و مجبور بودم هر روز برم اونجا و سمج بشم تا کارو راه بندازه اخرش یه هفته سرویس ام رانژه نبود ولی برام حساب کرده بودند تو زمان سرویس:n04:
این اخرم 26 روز طول کشید که جمع اوری کنه:n04:
حالا شرکت جدید فقط 1 روز رانژه اش طول کشید:n02:
طلایی و نقره ای هم افتضاحه اصلا سمت نامحدود نرین افتضاحهنقل قول:
+
عجب آدمایی 5-6 روزی میشه درخواست دادم هنوز هیچی به هیچی،صبانت بودم دو روز نکشید تخلیه کردن
دیروز هم خواستم نیم گیگ بخرم حواسم نبود نقطه وسطش رو نزدم 25 هزار تومان رفت تو پاچمون
سلام دوستان این سرویس سرعت دانلود روزانه و شبانش چنده؟ (256) - اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
روزانه 300 شبانه 30نقل قول:
نقل قول:
چرا پرداختش کردی؟!!
بهت توصیه میکنم اصلا این طرح رو نگیر!!!!!!! روزی 150 مگ ( اگه هنوز همینطوری باشه) با سرعت 120 میگیری بعد میاد رو 30-40! فرض کنیم شما 16 ساعت بیداری رو پای pc باشی نهایتش روزی 2 گیگ میگیری! اونم به شرطی که وب گردی نکنی....نقل قول:
سلام دوستان میخاستم بیام آسیا تک میخاستم نامحدود 128رو بگیرم واسم دانلود نهم نیست فقط سرعتش در حد16کیلو اینا باشه هم خوبه پول زیادیم نمیخام بدم چون زیاد استفاده نمیکنم رکلا چجوریه هزینه رانژه رو هم بگین بی زحمت
اصلا توصیه نمیشه اسیاتک اونم نامحدود که محدود کردننقل قول:
هم پینگش بالاست و هم قیمتش
نقل قول:
این سرویس که شما میگی سرعت دانلودش 16 نیست! بعد50-80 مگ سرعت شما میاد رو 5-8 کیلوبایت!
پینگش هم که رسما ری.....!
خود من 256 دارم سرعتم 10-12 تا میچرخه!
شدیدا بهت توصیه میکنم که این خراب شده نیایی! یا محدود بگیر هرچند که ساعت رایگان نداره اما در حد قیمت 128، میتونی 512 3 گیگ نیم چاشت بگیری، که البته یکم قیمتش بیشتر میشه اما 2 ساعت ساعت رایگان داری
نقل قول:
یعیده همچین سرعتی بده.... 1 مگ 70-80 تا میداد و شبی 1.5-1.8 گیگ دان میکرد!
جا با جا فرق داره یکم.من ی مگ شبا 90میداد دومگم 120میده 512هم داشتم 60میداد.نقل قول:
سرور ایرانی آره اما خارجی فقط لحظه ایهنقل قول:
عدد سرعت شبانه ها همینه. الان آسیاتک حدود دو ماهی هست که سرعت سرور داخلی با سرور خارجی ش فرقی نداره و این اتفاق در تمام مسیر ها رخ میده !
الان پینگ ش جزو بدترین هاست و باید پینگ رو کاهش بده،
سلام سرویس کولاک6 گیگ در ماه،سرعت دانلودش تو روز و ساعت رایگان بترتیب چنده؟
آبا تو ساعات رایگان سرعت رو لیمیت میکنن؟
پشتیبانیش در چه حده؟
ممنون.
آقا منم مثل شما در به در دنبال جایگزین مناسب مخابرات می گردم که پست شما رو دیدمنقل قول:
کولاک 6 گیگ ماهانه دانلود شبانه 1-8 رایگان نداره و نیم بهاست کولاک رایگانش از ماهی 30 گیگ به بعد شروع میشه که 93 هزا تومنه. تو رنج قیمت 40 تومن، چابک و کیمیا 10 گیگشون رایگان شبانه داره.
بی زحمت دوستانی که یوزر این سرویس ها هستن در مورد سرعت روز و شب شون توضیح بدن!:n16:
سلام
بچه ها من می خوام شنبه سرویس 2مگ 10 گیگ به مدت یک سال از اسیا تک بگیرم
اونهایی که تهران هستن و این سرویس دارن لطفا بگن سرعت شبانه رایگانشون هنوز روی 120 یا کمتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین دوست عزیز اولا اصلا سمت اسیاتک نیا بعدشم پشتیبانی بی سواد و بی ادبی دارن و ممعروف به پینگ بالا همیشه هم بالاست نه مقطعی. در مورد شبانه هیچ تضمینی نیست یک شب رو 60 یه شب 90 و 120نقل قول:
ماهی یکبار سرعت بصورت تصادفی برای کاربرا باز می کنن تا صداشون در نیاد.
بله 60 یا 90 یا 120نقل قول:
بله تایید میشه
یکی از مشکلات اسیاتک پینگ بالای آن نسبت به سایر ISP ها هست!
سلام دوستان.
من الان مشترک اسیاتک هستم.
میخواستم ببینم شما خبر دارین سرویس نامحدود 128برنزی سرعت پیج باز کردنش چه جوریه .خوبه؟؟؟؟
الان 1024 10GB دارم.برای مدرسه ها میخوام تعویض کنم.
نقل قول:
من به شما پیشنهاد میکنم که کلا یکساله نگیری ! ، ماهانه بگیر تا در صورت ناراضی بودن بتونی سرویست رو یا شرکت رو تعویض بکنی.
=================
سرعت رایگان کولاک 30 گیگ که من دارم وقتی محدود میشه روی 200 هست. احتمالا سرعت شبانه این سرویس هایی که حجم پایینتری دارن و نیم بها هستن، بالاتر باشه.نقل قول:
دوست عزیز من از دست آسیاتر فرار کردم حالا شما تا تهش رو بخون.:n21:نقل قول:
همین جور که دوستمون گفت یک ماهه بگیر اگه راضی بودی ماه بعدش یکساله تمدید کن تا یه وقت پشیمون نشی.
یکی از اصول آسیاتر اینکه تا دسته....:n02:
به نظر من حتی اگر یک ماهه هم گرفتید و راضی بودید باز هم یکساله و کلا بلند مدت تمدید نکنید هیچ وقت. یک ماه یک ماه بگیرید خیلی بهتره چون این شرکت های ارائه دهنده اینترنت در ایران، اصولا ثبات ندارن و ممکنه بهترین شرکت در کوتاه مدت تبدیل به بدترین بشه و یا بالعکس.
تو سرویس محدود به نظر شما تو تایم شبانه رایگان با های وب میشه بیشتر دانلود کرد یا اسیاتک؟
یه 256 نامحدود دارم بعد از افتضاح شدن سرعت بهم گفتن می تونی تبدیلش کنی به محدود تا سرعتش خوب شه.
الآن چهار ماه از زمانم مونده. قیمت این چهار ماه نامحدود 168 تومن بوده.
الآن می خوام 512 20 گیگ بگیرم که قیمت چهار ماهش می شه 188 تومن.
یعنی من الآن باید یه چیزی حدود 20 تومن بهشون بدم تا برام سرویس رو عوض کنن ولی بهم می گن باید 270 تومن بدی تا عوضش کنیم!!!
بدبختها انقدر پول حروم خوردن هر چقدر این رو براشون توضیح می دم متوجه نمی شن. طرف انقدر حالیش نیست که من اگه این رو کنسل کنم برم یکی دیگه بگیرم ارزونتر در میاد!
الآن با این سرعت افتضاح گیر کردم. چهار ماه باید این رو تحمل کنم!
شما خودت راحت میتونی حساب کنی دیگه.نقل قول:
2 مگ محدود شبانه اگر روی 120 باشه و 7 ساعت یعنی چیزی در حدود 3 گیگ میشه شبی. حالا از های وبی ها هم میتونبی بپرسی عددش رو و مقایسه کنی.
من از های وبی ها پرسدم گفتن 3ساعت دانلود رایگان سرعت رو 200 فکر کنم از اسیاتک با این شرایط حجم دانلودش کمتر میشه در بهترین حالت برابر درسته؟نقل قول:
مخابرات تهران هم از ماه بعد سرویسهای نامحدود دیگه نمیده فقط محدود حجمی
منبع داری که قراره محدود بشهنقل قول:
یعنی دیگه نامحدود وجود نداره
99% نامحدود وجود خواهد داشت، ولیکن خبر اضافه شدن محدود به سرویسهای تهران :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روی 200 اونم 3 ساعت میشه حدود 2 گیگ. اگر اینطوری باشه آسیاتک بیشتره دانلود شبانه ش. میتونی کولاک (4 مگ) حجمی 30 گیگ بگیری که شبانه ش روی 190 - 200 ئه تقریبا و شبی میشه 4.5 الی 5 گیگ. قیمت ش ماهی 95 تومنه.نقل قول:
البته اگر پینگ خوب میخوای آسیاتک پینگ ش بد هست.
مدیرعامل مخابرات استان تهران:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد که بیشک فروش اینترنت حجمی به نفع کاربران است و اگر در سال گذشته ارائه اینترنت حجمی صورت نگرفته به دلیل مشتری مداری بوده است.
علیرضا صیدی، در گفتوگو با «ایسنا» گفت: سال گذشته در ماه آبان بود که سازمان تنظیم مقررات مصوبهای ابلاغ کرد که به موجب آن لازم بود شرکت مخابرات ایران اینترنت خود را به شکل حجمی به کاربران واگذار کند. وی در ادامه افزود: ما نیز براساس مصوبه بررسیهای لازم بر این موضوع را انجام دادیم تا روی این مساله کار کنیم، اما به هر صورت لازم بود که ارائه این سرویس به گونهای باشد که قیمت و کیفیت آن مناسب بشود به همین دلیل ما از روی اصل مشتری مداری اجرای این طرح را برای مدتی به تعویق انداختیم تا تجهیزات لازم برای اجرای مناسب آن فراهم شود. مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران اظهار کرد: قطعا کیفیت اینترنت حجمی به مراتب بهتر از اینترنت نامحدود است؛ چرا که در اینترنت نامحدود ما به نسبت يك به 10 پهنای باند را به اشتراک ميگذاریم در صورتی که در شیوه حجمی همه به یک حجم از اینترنت استفاده میکنند. صیدی افزود: اکنون در استان البرز همکاران ما آمادگی کامل دارند که این طرح را اجرا کنند و این طرح از استان البرز آغاز شده و در آینده نزدیک در استان تهران هم عملیاتی خواهد شد
من دو مگ با شبانه رايگان قديمي يعني 6گيگ دارم و بله سرعت 120-130 هست و از 1 تا 8 چيزي بين 2.8 تا 3.1گيگ دانلوده ميشه اكثر دانلودهام هم از سرورهاي آپلودباز، طه سانگ، دانلودها و بعضي وقتا هم هيپ فايل و مول هست.نقل قول:
بدرود
یکی دوستان اسیاتک محدود 256 ماهیانه 10 گیگ گرفته با 600 روزها دانلود میکنه . دان استریم ریت خط بالاتر از سایر شرکتها روی 6 مگ بسته شده .ایا این سرعت همیشه میمونه ؟ من خودم صبانت دارم صلاح میدونید از آسیاتک این سرویس رو بخرم ؟ 3 ماهش میشه 84000 تومان