بازی تو هارد نصبه عزیز.نقل قول:
بعد هم یعنی چی تصویر میپره؟ تصویر من تغییری نکرد اصلا.
بازی تو هارد نصبه عزیز.نقل قول:
سلام
این GAMERtag درست کردن چه قدر سخته هرچی میزنم قبول نمیکنه پ:یه ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا یوز اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه
راستی نمیشه رفت تو سایت خودش درست کرد بعد یه ما اکانتSILVER رو تو سایت خودش بهمون بده اخه من اولین بارمه می خوام برم لایو یکی کمکم کنه
_
سلام.نقل قول:
سلام ...
فیل تر شدیم چرا ؟
آقا من مودمم جای وصل سیم دیگه نداره ...
راهی هست که از کامپیوتر لاین بگیرم ؟
خیلی ممنون
اگه خیلی مهم هست فکر کنم اگه یه کارت شبکه برا pc بخرید و ip هاشو به xbox360 بشناسونید بشه.
ولی بازم یه تحقیق کنید. این تنها راهه
اگه رو رزولیشنی بزارید که TV نتونه ساپورت کنه تصویر میره(الان شما وقتی رو ۱۰۸۰ گذاشتید یعنی tv میتونه ساپورت کنه)نقل قول:
بازی تو هارد نصبه عزیز.
در مورد gta هم باید بگم نمیدونم چرا اینجوریه. و اصلا ربطی داره به tv یا نه.
سلام.نقل قول:
سلام
این GAMERtag درست کردن چه قدر سخته هرچی میزنم قبول نمیکنه پ:یه ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا یوز اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه
راستی نمیشه رفت تو سایت خودش درست کرد بعد یه ما اکانتSILVER رو تو سایت خودش بهمون بده اخه من اولین بارمه می خوام برم لایو یکی کمکم کنه
شما اول چک کنید که یوزر و پس درست باشه اگه درست بود توجه کنید که کشور ایران نباشه.
اگه میخواهین اکانت بگیرید فکر کنم باید اولین بار با خود کنسول اکانت بسازید
[QUOTE=joykiller360;5172919]سلام. تو ستینگ به جا در مورد display هست برید اونجا ۵۰ رو بکنید ۶۰. دیگه ۱۰۰ نداره اخریش ۶۰ هست. و اینم بگم من دستگاه تست میکنم رو ۶۰ میزارم
[COLOR=Silver] -
این 60 هرتز چیه ماجراش اصلا گزینه ای واسه این ماجرا وجود نداره چه طوری بزارم رو 60 هرتز ؟من از کابل HDMI استفاده میکنم
فکر کنم وقتی کابل hdmi وصل باشه تو display نباشه 60 و ۵۰ و اینکه الان واسه شما رو ۶۰ هست.(خودم زدم:31:)نقل قول:
این 60 هرتز چیه ماجراش اصلا گزینه ای واسه این ماجرا وجود نداره چه طوری بزارم رو 60 هرتز ؟من از کابل HDMI استفاده میکنم
میثم جان، واسه من رو هم که خودت زحمتش رو کشیدی!
من گزینه ای واسه تغییر این 60 ندیدم!
میشه 1 نگاه کنی، دقیقش رو بگی؟
مرسی
من واسته دسته 360 چه باتری بگیرم که هم به صرفه باشه و هم
قیمتش خوب باشه . اصلا شما واسه دسته از چه باتری استفاده میکنید
xbox360 رو با چی به tv وصل کردی؟ اگه با hdmi باشه نداره این گزینه رو تو displayنقل قول:
میثم جان، واسه من رو هم که خودت زحمتش رو کشیدی!
من گزینه ای واسه تغییر این 60 ندیدم!
میشه 1 نگاه کنی، دقیقش رو بگی؟
مرسی
خودم کابل HDMI ی خودمو دادم به داداشم فعلا نمیتونم xbox360 رو روشن کنم. و دقیق بگم.
میگم بهتر اون اروری که میده رو ازش یه عکس بگیری ببینیم دقیق چی میگه.
سلام. انیژایز بگیر عالیه.نقل قول:
من واسته دسته 360 چه باتری بگیرم که هم به صرفه باشه و هم
قیمتش خوب باشه . اصلا شما واسه دسته از چه باتری استفاده میکنید
من برای بار اول وصل میشم تو ثبت نامش ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا ایمیل اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه یکی نیست برای ما درست کنه:11:
شما یه کار کن.نقل قول:
من برای بار اول وصل میشم تو ثبت نامش ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا ایمیل اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه یکی نیست برای ما درست کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اکانت live بساز تو و کشورم ایران نذار بعد برید برای ثبت نام live xbox به احتمال زیاد مشکل حل میشه
سلام
میخاستم بدونم این dvd key به چه دردی میخوره؟حتما باید از کسی که خریدم dvd key رو میگرفتم؟من از فتحی خریدم اون موقع هم یادم نبود بهش بگم.
سلام بچه ها
اگه ایکس باکس جدیده بیاد ممکنه دیگه آپدیت برای ایکس باکس قدیمیا نیاد:13:
با HDMI وصل می کنمش.نقل قول:
Error خاصی نیست!
میگه اگه با تنظیمات جدید و 50 هرتز می تونی درست ببینی، Yes رو بزن! (یا همچین چیزی!)
ولی این 50 رو هیچ جا نیست که بشه عوض کرد!
سلام دوستان
قیمت charge and play kit برای شارژ دسته کنسول چقدره؟
آیا از این کیت برای شارژ دسته استفاده کنم بهتره یا برم یه جفت باتری شارژی Duracell بخرم بهتره؟
سلام
مگه xbox 720 سال 2014 نمی یاد؟
پس این چی میگه؟
[HTML]http://www.karosa.mihanblog.com/post/13[/HTML]
چه ربطی داره؟ چرا نیاد؟نقل قول:
میاد عزیزم.
آخه ممکنه جدیده مثل ps3 نیاز به آپدیت نداشته باشه؟نقل قول:
این نسخه جدید کنسول اکس باکس است که توسط مایکروسافت معرفی شد. جالب اینجا است که مایکروسافت اسم آن را نسبت به Xbox 360 عوض نکرده و آن را Xbox 360 جدید نامیده است! طراحی آن نسبت به مدل قبلی زیبا تر و باریک تر شده و مایکروسافت می گوید بسیار کم صدا و ساکت است. حرارت کمتری تولید می کند و WiFi داخلی 802.11n دارد.
کنسول جدید ۵ پورت یو اس بی و ۲۵۰ گیگابایت حافظه دارد. اما این یک هارد استاندارد نیست که بتوانید جایگزین اش کنید و حتی به کنسول قبلی هم نمی خورد. برای انتقال اطلاعات بین کنسول های دیگر و مدل جدید می توانید از کابل یو اس بی استفاده کنید.
یک پورت مخصوص Kinect هم پشت آن قرار گرفته تا اگر آن را خریدید به آن متصل کنید. مایکروسافت اعلام کرده که دیگر به تولید اکس باکس های قبلی ادامه نمی دهد و فقط همین مدل تولید خواهد شد.
اکس باکس ۳۶۰ جدید با قیمت ۲۹۹ دلار فروخته خواهد شد و از همین امروز در آمریکا به بازار ارایه می شود. اروپایی ها باید یک ماه برای داشتن کنسول جدید صبر کنند.
عکس این مطلب در لینک زیر
کد:http://www.narenji.ir/images/stories/authors2/aliasghar/2/slim-hands-01-top.jpg
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
سلام
کسی میدونه که چه جور میشه به لایو وصل شد
واقعا متاسفم از اینکه یه همچین به اصطلاح مجله هایی در کشور ما منتشر میشن!!!نقل قول:
بازهم شایعه پراکنی از سوی مجله عصر ارتباط!!!
اخه بگو شماها که هیچ چیز از کنسول و بازی حالیتون نمیشه چرا میاین این مطالب رو منتشر میکنید و به مردم اطلاعات غلط میدید!!!
محض اطلاع دوستان بگم که حدود دوسال پیش خبری از اهمین اقای Robbie Bach مبنی بر اینکه کنسول نسل بعدی مایکروسافت در سال 2011 عرضه خواهد شد منتشر شد که چند روز بعدش اصلا معلوم شد که ایشون هیچ صحبتی در مورد تاریخ عرضه کنسول نسل بعدی مایکروسافت نکرده و این یک شایعه از سوی یک سری سایتها بیش نبوده!!
اما در قسمتی از این خبر که این مجله از اقای Robbie Bach منتشر کرده نوشته شده :
جالبه که اقای Robbie Bach خودش یکی از مخالفان عرضه Blu-Ray Drive برای X360 و حتی برای کنسول نسل بعدی مایکروسافت هست!!!!نقل قول:
مایکروسافت در کمال ذکاوت برخی ویژگیهای نهچندان مهم همانند دیسکخوان بلو-ری و سیستم وایرلس را از لیست تواناییهای Xbox 360 حذف کرد اما به نظر نمیرسد در زمینه قابلیتهای پردازشی و گرافیکی فداکاری زیادی کرده باشد و با بهکارگیری پردازنده تصویری ساخت ATi که پایپلاینهای کارآمدتری نسبت به رقیب سونی دارد لذت بازیهای گرافیکی سریع و حجیم را در اختیار کاربر قرار میدهد. در زمان ساخت این مدل هنوز نتایج نبرد فرمتهای HD-DVD و BluRay مشخص نشده بود اما اکنون که میدانیم بلو-ری برنده شده اطمینان کامل داریم که دیسکخوان بلو-ری در لیست مشخصات Xbox 720 خواهد آمد. انتقال یک بازی رایانهای روی یک DVD معمولی 7/4 گیگابایتی چندان معنادار نیست و با پیشرفت فناوری ساخت بازیها، نیاز به حجم بیشتر به خوبی حس میشود.
تازه نه Bach و نه هیچ مسئول دیگری از مایکروسافت اسم کنسول نسل بعدی خودشون رو اعلام نکردن . ولی در متن این خبر نام کنسول نسل بعدی از زبان ایشون XBOX 720 اعلام شده !!!
حتی منبعی هم برای خبر ذکر نشده چون یک گمان و شایعه ایست از سوی نویسند و ...!
کلا این توضیحات برای این بود که بگم دوستان سعی کنن به شایعات به شایعات خیلی توجه نکنن !! و همانطور که قبلا هم توسط یکی از مسئولان این کایکروسافت اعلام شده بود این کنسول عمرش تازه به نیمه راه هم نرسیده!!
کی گفته PS3 اپدیت نداره!!؟:31:نقل قول:
اگه منظورتون اپدیت درایو هست که باید گفت اگر درایو این کنسول ه ک نشه خب اپدیتی هم براش عرضه نمیشه و باید بازیها رو به صورت اوریج خرید!
برو اینجانقل قول:
...:27:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=149260
قیمت های دیروز xbox از پاساژ پایتخت :
xbox360 elite : فروشگاه مدیا : 395 / دوتا فروشگاه دیگه : 385 و 408 !
Final Fantasy XIII Xbox 360 = 480
قیمتا رو خیلی کشیدن بالا نامردا . بعد از عید 350 بود !
میگم من با این اپدیت جدید 360 برم لایو اگه بن بشم هاردمم بسته میشه؟
به نظرتون 360 portable میاد یا نه؟میدونم عکسش خالی بندیه ولی اگه بیاد هم باهال میشه ها نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک سالی میشه که xbox بازی نکردم و امروز رفتم تا برام lt را روش بریزن حالا از کجا باید بفهمم که lt روش نصبه یا نه چون میخوام تو لایو بازی کنم..
و اینکه اگه lt روش نصب شده باشه الان لایو امن هست یا امکان بن شدن وجود داره؟؟:41:
سلام دوستان من حقیقتش چند سوال در مورد ایکس باکس داشتم خوشحال میشم کسی اگر اطلاعات صحیح داره پاسخ بده
اول اینکه من میخوام XBOX 360 ELITE *JASPER* بخرم از کجا تو تهران بگیرم مطمئن تر و مناسب تر از همه هست
دوم راسته که اکس باکس با مادر برد جاسبر دیگه مشکل گرمایی یا همون سه چراغ خودمون رو نداره و اینکه بازی های اکس باکس با PC فرق داره یا نه مثلا از دوستانی که ARMA 2 رو بازی کردن بین PC یا ایکس باکس فرقی هست مخصوصا MAP EDITORESH منظورم هست راستی در مورد تجهیزات هنگام خرید فراموش نشه HEATSET داره .کابا اچ دی ام ای داره رو خودش و در کل همراه ایکس باکس موقع خرید چه چیزهایی باید همراهش باشه .
ممنون
الیت الان 380 تومن هست.توش یه کابل کامپوننت و یه هدست و یه کابل اترنت هست.کابل htmiنداره باید بخری براشنقل قول:
در مورد بازی Arma2 هم نمیدونم چیزی
جایی هم که میخوای بخری از توپخونه بخر.من یه نفرو میشناسم که کارش خیلی درسته و تو همین فروم هم هست.تو فروم اسم کاربریش joykiller360ه و اسم واقعیش هم میثم هست.میثم کارش واقعا عالیه و خود من هم ازش 360 خریدم و راضیم.پسر کاردرستو مطمئنیه:20:
بعید نیست ، شاید بیاد .نقل قول:
حالا اینا رو نمیدونم ولی در کل عکس ساختگی که زیاد هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سخته...باید به pc وصل کنی و ببینی و دردسر داره...نقل قول:
اگه یک سال هست که به 360 دست نزدی نداره و برو بریز روش...
اگه lt داشته باشی تا 99% بن نمیشی...
اون 1% هم مربوط به دیسک هاست.:27:
بابا این چیز میزارو ول کنید جواب سوالع منو بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییید:13::13::13::19: :19::19::19::19::19::41::41::41:نقل قول:
نه هاردت از کار نمیوفتهنقل قول:
بستگی به نوع بن داره که ممکنه هاردتم بن بشه ونتونی روش بازی نصب کنی !!نقل قول:
سلام بچه ها
داش میثم آرکیدو میده 255 داره ارزون میشه :دی
XBOX360 arcad ۲۵۵
چه خوب:11:نقل قول:
من ميخواستم واسه بعد تابستون بگيرم اما انگار اوضاع رو به بهبوده.
نقل قول:
من خودم این 255 رو دیدم شاخام داش در میومد - چشام از حلقه میزد بیرون - فکم اوفتاد
منم تعجب كردم آخه همين ديروز قيمت گرفتم گفتن 280!!!نقل قول:
برم پولامو جمع كنم:31:
آره زده 255.پیشنهاد میکنم تا گرونتر نشده برید بخرید که ممکنه بازم قیمتها بزنه بالا.پس هر چه سریعتر کسانیکه میخوان بخرن اقدام کنن
چجوری بازی های xbox 360 رو روی dvd رایت کنم.
(لطفا کامل توضیح دهید و اگه تاپیکی در این باره هست معرفی کنید)
ممنون.
بیا رفیق:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=386462
خب مثل اینکه به زودی باید شاهد موج جدید بن باشیم!!!
طبق شایعاتی که منتشر شده و پیشبینی هم میشد MS یک فقره داشبورد جدید در اینده ای نزدیک برای مقابله با فرمور LT و جلوگیری از حضور غیر مجاز Gamer ها به محیط LIVE عرضه خواهد کرد.
جالب اینجاست که مشخصه اصلی این داشبورد همین مقابله با LT اعلام شده یعنی اعلام ویژیگی های جدید امنیتی! و در گوشه ای از خبر هم گفته شده که اپدیتی نیز برای پشتیبانی کنسول از Kinect نیز در این ورژن (2.0.12209) از داشبورد گنجانده شده!
اما هنوز این یک شایعه بیش نیست!
اینم چند عکس از داشبورد جدید (البته احتمالا):
منبع :
کد:http://translate.google.com.au/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.logic-sunrise.com%2Fnews-115045-rumeur-nouvelle-fonction-de-ban-les-firmwares-lt-bientot-detectes.html&sl=fr&tl=en&hl=&ie=UTF-8