اون که تراکتور نیست یه جور جرثقیله!نقل قول:
منظورت هموناییه که وقتی تو پارک ممنوع پارک میکنی راهنمایی و رانندگی با اونا میبرت پارکینگ؟!!
تو بازی هم یکی از اونا کنار کوه Chilliad هست.تو یه منطقه ای که دارن ساخت و ساز میکنن.
تو PC هم میشه.
Printable View
اون که تراکتور نیست یه جور جرثقیله!نقل قول:
منظورت هموناییه که وقتی تو پارک ممنوع پارک میکنی راهنمایی و رانندگی با اونا میبرت پارکینگ؟!!
تو بازی هم یکی از اونا کنار کوه Chilliad هست.تو یه منطقه ای که دارن ساخت و ساز میکنن.
تو PC هم میشه.
جواب سوال اول - کاملا معلوم هست که با Trainer و Cheat بازی رو ادامه دادین... تو این قسمت که شما عنوان کردید به هیچ وجه وقت کم نمیارید.نقل قول:
یا از یک سیو سالم مجبورید استفاده کنید و یا مجبورید بازی رو از نو شروع کنید با این وضع که من میبینم...
جواب سوال دوم - در داخل هواپیما از اسلحه استفاده نکنید و به صورت تن به تن مبارزه کنید. به بشکه ها هم برخورد نکنید.
جواب سوال سوم - باید یا هواپیما به داخل حلقه قرمز برید.
جواب سوال آخر - خیر ... تقریبا به آخر بازی نزدیک شدید.
از اول شرئع كردم چه كار كنم باز اينطور نشه؟
داخل هواپيما اين كارو كردم همه رو با دست خالي كشتم بعد پريدم پايين با چتر ولي بازم مرحله ناتموم موند
سلامنقل قول:
یه بمب هایی هست که میکاری و از راه دور کنترلش میکنی (با بیسیم میترکونیش) فهمیدی؟؟؟
یکی دو تا از اونا رو بنداز عقب هواپیما بعد برو اونجایی که ازش میپری پایین ( تا جایی که میتونی برو جلو) بعد با کنترل از راه دور بترکونش و سریع از هواپیما بپر پایین و چترت رو باز کن...
بمبی رو که میگم با استفاده از این رمز میاد : uzumymw
معمولا چیت های عجیب غریب تو مراحل اولیه کار رو خراب میکنه تاثیری تو اواخر بازی نداره یه مثال میزنم وقتی شما قبل از شروع اولین مرحله چیت کنی رسپکت رو دوستات (میکشن)
همونطور میدونین سی جی اولش با این دوستای ناباب می افته بعدش که رسپکتش میره بالا بهتر میشه وضعیت دوستاش با آدمایی مثل زیرو که با کلاس هستند دوست میشه یا با مد داگ که یه خواننده محبوب رپ هست
سلام
من امروز بازی gta sun andress نصب کردم وقتی اجرا کردم تصویر خیلی بد بود انگار که پارازیت ماهواره هست کارت گرافیکم 256 هست این عکسا رو ببینید
کد:http://i37.tinypic.com/ejbzvs.jpg
ممنون میشم راهنمایی کنیدکد:http://i34.tinypic.com/2njvsc5.jpg
یعنی میگی فرق تراکتور با جرثقیل خمل ماشین رو نمیدونم ؟نقل قول:
با جفتشون میشه این کارو کرد . اون اهروم پشتشون رو بدی پایین قلاب میشه به سپر ماشین عقبی .
خیف رو کامپیوتر ندارم وگرنه عکس میگرفتم
فكر كنم منظورت همون تانكر 18 چرخ باشه.نقل قول:
من كه اهرمي پشت تراكتور نديدم!نقل قول:
به حق چیزای ندیده خدایی اگرم بوده من دقت نکردم یه ماموریت داشت با تراکتور اونم سریع پیچوندیم رفت یعنی جدی داره ؟نقل قول:
یعنی میگی فرق تراکتور با جرثقیل خمل ماشین رو نمیدونم ؟
با جفتشون میشه این کارو کرد . اون اهروم پشتشون رو بدی پایین قلاب میشه به سپر ماشین عقبی .
خیف رو کامپیوتر ندارم وگرنه عکس میگرفتم
حتما از این تراکتورا تو PُS داره و تو PC نداره.
ببخشید آقای امیرو من فکر میکردم منظورت همون جرثقیل هاست.
اگه تریلی 18 چرخ ندیدین این چیت رو بزنین تا با بارش بیاد
AMOMHRER
چرا تازگی تعداد تشکر ها رو نشون نمیده؟
قابل توجه ripazha خورها:با Num2 وNum8 ماشین زودتر بالا و پایین میره.
ولی من با جت بیشتر از ماشین حال میکنم
جت Hydra با این چیت میاد:
jumpjet
ترینری نیست که بشه باهش هر ماشینی که بخوای بیاری؟(چیت ها شو خودم بلدم!)
اگر هم سوالی دارین آموزش آقا فرشید رو دانلود کنین سوالات حل میشه(185 صفحه)