سسسسسسسسسسسسسسسسسسس
Printable View
سسسسسسسسسسسسسسسسسسس
راستش دلم به حال اين جوانها سوخت كه هيچ تفريح سالمي ندارن، پولي كه ميتونن بابت خورد و خوراك و لباسشون بدن ميدن كه چند ساعت كانتر بازي كنن. همينطور وقتشون رو كه ميتونن يه چرتي بزنن يا چيزي ياد بگيرن ...... و احساس كردم كه نبايد در اين مورد ساكت بشم.:41:
باز هم ميل خودتونه. از من گفتن بود ... من كه صاحب پول و عمر يا نحوه شادي شما نيستم. خودتون ميدونيد.
براي محسن جون ميخواستم سپاس يا thump up بزنم اما انگاري اين فروم از اين چيزها نداره
براي حضرت شاه عباس هم عرض كنم كه اون چيزي كه سرور براتون آپلود كرده فايلهايي هست كه شما براي كانكت شدن به اون احتياج داريد. اين فايلها با پسوند res يا rc گنجانده ميشن و قبل از بازي وقتتون رو تا دقايقي ميگيرن براي اينكه كه شما بتونيد فايلهاي صوتي، مپ يا افكتهاي ديگه رو دانلود كنيد تا بتونيد بطور شبكه اي بازي كنيد.
اون عينك 3 چشمي هم يك نوع مدل هست ميتوني بعنوان vip كانتر تروريست يا تروريست از اون استفاده كني.
اگر خواستي بگو كه برات آپلودش كنم.
واي..... چقدر حرف زدم :24:
بابا دمتون گرم
اگه می شه آپلودش کن !!!نقل قول:
اون عينك 3 چشمي هم يك نوع مدل هست ميتوني بعنوان vip كانتر تروريست يا تروريست از اون استفاده كني.
اگر خواستي بگو كه برات آپلودش كنم.
فقط چه طوری بریزمش رو بازی؟؟؟؟
ped4r_trex id yahoo mane add kon tikho
خوب اين اسپلينتل رو هم براتون آپ كردم، حالشو ببري:31:
بعد از آنزيپ كردن فقط همه فايلها رو ريپليس كنيد تو فولدر cstrike مال خودتون. قضيه حلّه!
اين هم لينكش:
بعد از باز شدن لينك كامپيوتر اين فايل رو ويروسيابي ميكنه بعد ميتونين كه دانلودش كنين.کد:http://www.mediafire.com/?cixyb2xyqzz
موقع بازي كردن پليسها رو يا CT ها رو انتخاب كنيد و نفر تيم رو هم gign بزنيد. خودتون ميشيد شبيه همون يارو سه چشمي. :5:
اگر فايل رو گرفتي، نظرت رو هم برام بنويس كه بدونم مشكلي در لينك يا ... نباشه، آخه من اين فايل رو تو كامپيوترم تست كردم و خوب جواب داد.
چی میگید بابا. ما ار خونه اونم تفننی بازی میکنیم. یه جوری میگید که انگار سیگار می کشیم و معتاد شدیم.
بابا...... فروم باز! اين كاره.... منظور من به شخص خاصي نيست، به نظر مياد كه پست قبلي منو خوب نخوندي! طرف من كساني هستن كه معتاد شدن يا شورش رو درآوردن نه شما بتمن گلم.
البته اگر برنامه ريزي در كار نباشه به تدريج يك نوع اعتياد ميشه و خطرناكه. جالبه كه بدونين در كشور كره جنوبي جسد يك نوجوان كه معتاد بازي شده بود (معتاد 24 ساعته) رو پيدا ميكنن كه داخل توالت گيم نت خون بالا آورده بود.
باز هم تكرار ميكنم كه از من نصيحت بود. گوش كردن يا نكردن اون يا برخوردن يا برنخوردن اون به درد من نميخوره. براي خودتون گفتم. اگر هم گفتم احساس كردم كه وظيفه دارم بعنوان بزرگتر چيزهايي رو كه تجربه كردم انتقال بدم.البته قبول دارم كه بازي هاي كامپيوتري باعث افزايش ضريب هوشي و دقت و تصميمگيري افراد ميشه.
اگر من 100 درصد مخالف بازي بودم هيچ وقت توي اين تاپيك پست نمي زدم و ميگفتم "من كه مخالفم مثل خيلي از اوناي ديگه، چرا بيام وقتم رو توي اين تاپيك تلف كنم."
حداقلش به اين معتقد هستم كه اين تاپيك رو افرادي زدند كه به بازي كانتر خيلي علاقه دارن يا چيزهايي از اين نرم افزار ميدونن، من به هر حال بايد به نظر اونها احترام قائل شم و نبايد بزنم تو ذوقّشون.
بچه ها سوالم خیلی مبتدیانه است ولی نخندین:
چه جوری می شه بمب رو خنثی کرد؟
تو ایران چون تعداد سرورها کمه و سرعت اینترنت اصلا مناسب نیست عده کمی هستن که کانتر بازی میکنن.نقل قول:
به همین جهت هنوز به اون نقطه بحرانی نرسیده که نهی و نصیحت بطلبه.با وضعیت حاضر هیچ وقت به نقطه بحرانی هم نمیرسه.
اون کشور کره جنوبی و اینا با ما زمین تا آسمون به لحاظ صنعت IT فرق دارن.اونا باید برنامه ریزی کنن و آموزش بدن.و مطمئنم این کارو میکنن.
این حرفها که دوستان میزنن بعضا خیلی کلیشه ای به نظر میاد.
عیبی نداره .هیچ کس از بدو تولد کانتر بلد نبوده.:10:نقل قول:
شما برو نزدیک بمب و دکمه E را نگه دار تا خط افقی ظاهر شده پر بشه.
[شما برو نزدیک بمب و دکمه E را نگه دار تا خط افقی ظاهر شده پر بشه.[/quote]
آره درسته، اما به شرطي كه U تيم پليس ها رو انتخاب كرده باشي.:27:
صفحه كي برد آپشنت هم ديفالت كانتر استرايك باشه و دستكاريش نكرده باشي.