فعلا مشکل حل میشهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
فعلا مشکل حل میشهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خدا لعنت کنه ایرانسل رو الان زنگ زدن میگن مودم رو پس نمیگیرن شما تو پوشش شبکه هستید و پینگ به ما مربوط نمیشه ؟!!! کسی میدونه حالا چیکار کنم!!
روی گوشی چنتا رایگان میتوتم معرفی کنم . توی گوگل پلی سرچ کنید وی p ان . اونایی که بازدید کننده هاشون بیشتره و نمره خوبی گرفتن معمولا خوبن . توربو هست . هات اسپات هست . س ا ی ف و ن هست و ... . برای ویندوز هم نسخه هات اسپات هست .نقل قول:
من که خودم بدون وی p ان اصلا نمیتونم کاری کنم . خیلی تاخیر داره .
عزیز تاپیک مودم 4 جی پیگیری کنیدنقل قول:
عزیز این بستگی به سرعت سرور هم داره همه چیز سرعت شما نیست ..من الان توی مالزی هستم با سرعت 500 مگابیت از خیلی از سایت ها سرعت دانلود حتی تا 400 500 کیلوبایت هم نمیرسه اگر هم سرور خوب باشه سرعت تا 70 80 مگابایت هم میرسه گاهی اوقات..پس به سرور بستگی داره فاصله سرور تا کلاینت یا مبدا و اینکه تا چه میزان پورت آپ لینک سرور خوبه و اینکه آیا کلا باز گذاشتن سرور رو برای دانلود..فرض کن از یه سرور ایرانی در لحظه 100 نفر دانلود میکنن اگر همه بتونن 16 مگابایت در ثانیه دانلود کنن اگر آپلینگ 1 گیگابیت هم داشته باشه سرور کلش 10 نفر میتونن ازش استفاده کنن برای همین سرعت رو در سرور ها محدود میکنن برای هر کلاینت خاص و این خیلی طبیعی هستش...برای همین هم ایران تنها کشوریه که شما دانلود رایگان خیلی چیز ها رو میبینی چونکه سرعت کلاینت یا مشتری هنور تا اون حدی نرسیده که نیاز به محدود کردن باشه
دادا حالا خودتو اذیت نکن. شاید پوشش کامتر بشه و یا مودمو بذاری بالایی جایی درست شه. اینارو امتحان کن حتما.نقل قول:
نشد، نایلون بکش ببر پشت بوم سیم بکش وایفای کن پایین
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان فایل آخرین آپدیت مودم z6000 رو میخاستم لطفاً
Sent from my MI 5 using Tapatalk
دوست عزیز با توجه با اینکه هیچی تو کشورما سره جاش نیست، یه مدت صبر کن پوشش شبکه صد در صد درست میشه.نقل قول:
در ثانی پول گرفتن از شرکت ها و دولت ها کاره حضرت فیله نمی صرفه بیافتی دنبالش.
مودمو ببر پشت بوم اگه آنتنش خوب بود و نت داشت یه قاب براش پیدا کن یا خودت درست کن قاب شیشه ای از نوع پلاستیکی که یکی دوتام سوراخ هوابراش بزار. سیم کشی کن تو خونه وای فایش کن.
البته اگه دسترسی به ADSL داری برو سراغ ADSL.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایپیک مودم 4g
من دیدم حدود 1ملیون و خورده ای پولشه
داش دو خط انتن دارم داخل خونه مشکل پینگه تا 25 ماه قبل پینگم با 8.8.8.8 حدود75بود بعدش یهو رفتش رو260-500الان بعد دو هفته انداختم اومده رو110شبکه ایرانسل مشکل داره فکر نکنم به انتن مربوط باشه:n17:نقل قول: