فعلا که رایگانه ولی احتمالش هست که مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد محاسبه آپلود رو اجرا کنهنقل قول:
Printable View
فعلا که رایگانه ولی احتمالش هست که مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد محاسبه آپلود رو اجرا کنهنقل قول:
یک خبر عجیب و شاید هم خوب
پارس آنلاین ترافیک شببانه رو رایگان کرده
الان من دیدم سرویس 128 ،1ماه با ترافیک 5 گیگ قیمت 23000
امروز تماس گرفتم،گفتن از امروز رایگان نیست،چه قدیمی باشی چه جدید ،واسه همه رایگان نیستنقل قول:
اطلاع رسانی هم نکردن
مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد آپلود دیر یا زود باید اجرا میشد که از امروز در پارس آنلاین هم اجرایی شد
آره مثل شاتل شدهنقل قول:
تو سرویس های حجمی با پرداخت ماهانه 5000 تومن اضافه بر مبلغ قرارداد، ترافیک ساعت 2 تا 7 صبح نامحدوده
البته معلوم نیست تکلیف کسایی که از قبل قرارداد سرویس حجمی داشتن چی میشه؟(قبلا شبانه 2 تا 7 تو همه سرویس های حجمی 1/3 حساب میشد ولی الان تو بعضی ها کلا شبانه رایگان نداره و بعضی هاشونم کلا شبانه نامحدوده)
کسی اینجا سرویس گیم گرفته؟ تفاوت پینگ داره با سرویس های معمولی؟
اونجوری که پشتیبانی میگفت یه سری از رنج ip هایی که پینگ پایین میدن فقط روی اون سرویس میشه بهشون وصل شد.
من که ندارم ولی شما اگه گرفتی یه تست از پینگش واسهمون بگیر:n02:نقل قول:
نقل قول:
سرویس گیم ، یکمی روی افت SNR تاثیر داره و خطای CRC تون رو زیاد میکنه ، اما پینگ خارج مثلا اگر پهناباند تون روی 16 مگ باشه و روی پروفایل عادی ، پینگ تون 120ms باشه روی پروفایل گیم میشه 70 الی 87 ..
و پینگ سرور های داخلی هم در حالت عادی اکثرا روی 35 تا 40 هست ، روی سرویس گیم میشه 15 الی 17
اما اون زمانی که من سرویس گیم رو فعال کردم مشکلات مخابراتی تو مرکز بود که زیاد به دلم ننشست .. اما میتونی تست بزنی در کل خیلی به مرکز مخابراتی تون مرتبط هست
این تاپیک رو فرامش نکنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]