سرویس رادیویی شاتل بگیر در صورت مناسب بودن سیگنال سرعت رو تا 20 مگ باز میزارن.(حتی برای سرویس های آرت).نقل قول:
Printable View
سرویس رادیویی شاتل بگیر در صورت مناسب بودن سیگنال سرعت رو تا 20 مگ باز میزارن.(حتی برای سرویس های آرت).نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این وضعیت مودمم هست تا چقدر راه داره من ذیشب زنگ زدم می گم رو 12 ببند میگه نمیشه باید رو 16 ببندی اونم نویز میندازه یعنی اینقدر سفتن به این چیزا دلیلای بنی اسراییلی میاران اصن یه وضعیه کاری چه کار کنم شکایت؟
و اصلا خط رو روی چه اندازه هایی باید بست اصول خاصی داری مثلا زوج باشه و این چیزا؟
خود مودم تخمین زده تا 17 مگ ولی به تخمینای مودم اعتباری نیست،من مودمم گاهی تا 21 مگ هم تخمین میزنه گاهی تا 18 مگ گاهی تا 17مگنقل قول:
یه بار هم تا 16 مگ بستند برام ولی هر از گاهی نویز میزد بالا و قطع میشد،مودمم هم 2740 دیلینک با چیپ ریلتیک
من پارس دارم به من گفتن هرچی دوست داری برات میبندیم یه بار بهشون گفتم روی 12 ببندید همون موقع هم تست کرد گفت مودم نمیپذیره،(یه چیزی تو همین مایه ها)
آخرش گفتم نمیخام روی همون 9 مگ ببند
اینا تست میکنن از سمت تهران،اگر دیدند بکشه و اوکی بده مودم میبندن برات
معمولا تا جايي كه خط بكشه بازه و فكر نكنم دستي باشه
اگر ميتوني با مودم ديگه تست كنين بهتر
فقط سرويس هاي نامحدود كه محدود كنن
وگر نه حجمي كلا بازه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اگر سرویس محدود یکساله جشنواره 10 گیگ با قیمت 10000 تومان و بر اساس نیازتان بسته ترافیک 50 گیگابایتی به قیمت 60000 تومان بگیرید شاید از نظر سرعت و هزینه برای شما مناسبتر باشد.نقل قول:
های وب هم سرویس یکساله با 30 گیگ ترافیک ماهانه را حدود 250000 تومان میدهد.
سرعت روزانه شبانه ی این سرویس چقدره؟
اولی که نوشته 39900 بیست گیگ و از 2-7 صبح نامحدود!
مطمین باشید که این سرعت شبانه بدون محدودیت تا 8 خرداده بقیش بدبختیه الکی هم اینجا نگید سرعت زیاده اینا دارن مشتری جمع می کنن اینا ختمه روزگارننقل قول:
ما به دنبال آن هستیم که با استفاده از ابزارهای نوین، هر آینه خدمات اینترنت پرسرعت و خدمات پس از فروش مناسب و سادهتری را به کاربران ارایه دهیم. بر این اساس، در حال راهاندازی راهکار جدیدی هستیم که امکان برطرف ساختن مشکلات احتمالی کاربران و انجام تنظیمات خودکار مودم را فراهم میآورد. از این روی، لازم است کاربران عزیز، نرمافزاری را یک بار بر روی سیستم خود اجرا کنند که لینک آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دسترس است. با اجرای نرم افزار یادشده و انتخاب "تنظیمات خودکار مودم ACS"، تنظیمات مورد نیاز بر روی مودم شما فعال خواهد شد. (نرم افزار سیستم هوشمند شاتل در بسیاری از موارد دیگر نیز می تواند راهگشای شما باشد. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
همچنین در صورت نیاز به فعالسازی این تنظیمات از طریق گوشی همراه خود با سیستم عامل اندروید میتوانید نرمافزار فعالسازی ACS بر روی گوشی اندروید را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
به این ترتیب، در صورت ایجاد مشکل در تنظیمات مودم یا قطعی ارتباط نیز امکان برطرف ساختن مشکل پیش آمده و ارایهی سرویس از سوی شاتل وجود دارد. چه آن که در آیندهی نزدیک، امکانات متنوع دیگری در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
برای اطمینان از انجام تنظیمات به صورت صحیح میتوانید در مرورگر خود آدرس 192.168.1.1 را وارد کرده و صفحه مودم را باز کنید، رمز عبور ورود به کنسول مودم به صورت پیشفرض "admin" است.
با باز شدن صفحه مودم، وارد قسمتی شوید که تنظیمات TR069 ویا CWMP در آن تعریف شده است. این مسیر ممکن است در مودمهای مختلف متفاوت باشد. (برای آشنایی با مسیر انجام این تنظیمات میتوانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.)
بعد از باز شدن این صفحه گزینههای زیر باید تغییر داده شود:
CWMP: Enable
URL: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Path:/tr069
Port:7548
Interval:3600
به مشترکان عزیزی که از مودمهای ZyXEL نیز استفاده میکنید توصیه میشود مودم خود را از طریق بستههای بهروز رسانی مودمهای ZyXEL در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهروز رسانی کنید.
خوش به حال شاتلی ها بازم شاتل لند فعال شد
خرداد ماه رایگانه واستون
باز هم مازندران نیست تو لیست!!!
چرا همه با مازندران مشکل دارن؟؟؟ اینترنت تمام شرکت ها تو مازندران مشکل داره !!
سلامنقل قول:
کجا اینو نوشته؟؟؟
نه تلگرام نه اینستا نه سایت شاتل ننوشته چیزی!