اصفهان در حال پسرفت هستش اطراف دفتر مرکزی ایرانسل که پوشش داشت دو سه روزی هست قطع شده و کارمند ها میگند ما هیچ خبری نداریمنقل قول:
Printable View
اصفهان در حال پسرفت هستش اطراف دفتر مرکزی ایرانسل که پوشش داشت دو سه روزی هست قطع شده و کارمند ها میگند ما هیچ خبری نداریمنقل قول:
دقیقا مثل اولایی هست که مشهد پوشش داشت شاید 5-6 روزی بازم قطع باشه ولی مطمئن باشید بعدش مناطق تحت پوشش میرن بالانقل قول:
اقای محمد اصغری بلوار عبدالمطلب و فلکه ضد توی مشهد تحت پوشش هست؟
تهران تایید میشه حتی تو شبهام سرعت خیلی افت کرده دوستان تهران شدیدا حمل کردن به این 24 گیگ شبانه . من تو شب تا 1 مگ خورده ام سرعتم میرفت ولی جدیدا نهایت 400 در حالت عادی 300 .نقل قول:
امروز كلا هرجاي تهران رفتم افتضاح بود و اصلا تست هم نميشد گرفت پينگ هم چيزي حدود ٢٠٠٠ بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام بچهها شب جمعه ی خوبی رو سپری کنید[emoji6] [emoji75] [emoji3] [emoji14]
ایشالله همه ی سرای من ایران مثله منطقه ما شاهین ویلای کرج پوشش ایرانسل قوی باشه
تست ۲ مهر ۹۳ طرح ۲۴ گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت با دانلود منیجر پی سی ۱۲۰۰ هست
از ۱ شهریور که منطقه ما تحت پوشش قرار گرفته قطعی و افت سرعت نداشتم
امشب هم با موبایل هم با پی سی تست میگیرم میزارم اینجا
دم دکل ایرانسل منطقه ما گرم [emoji12] [emoji3]
نسل 3 ایرانسل تبریز ( پینگها به دلیل استفاده از پروکـسی زیاد نشون داده میشه ولی وبگردی عالیه عالی و نهایت سرعت مودمم که وصل شدم همون 400 کیلوبایته)
عبدالمطلب نمیدونم هست یا نه ولی احتمالش هست چون من امتحان کردم خیابان مجد آنتن داشت فلاکه ـی ضد هم آنتن داره من 1 هفته پیش امتحان کردم 1 خط فقط آنتن میدادنقل قول:
جوگیر نشین بابا فعلا سرشون به پوشش دهی گرمه بعد که استفاده زیاد شد پهنا میخوابه و سرعتها مثل رایتل میشه اون اوایل که شیراز تازه 3g شد من 2 mb دان داشتم یک هفتست شده 60-120 :n05:
چند روزیه کلا اینترنت خیلی گیر پیدا کرده . دیگه چه آشی دارن میپزن , خدا داند.