دقيقا همينطوره كه شما گفتين ولي بنظر من جي وي سي fx35 يا fx67 انتخابهاي معقولانه تري هستند تو اين رنج قيمت .نقل قول:
Printable View
دقيقا همينطوره كه شما گفتين ولي بنظر من جي وي سي fx35 يا fx67 انتخابهاي معقولانه تري هستند تو اين رنج قيمت .نقل قول:
ممنون ... سوال آخرم رو هم کمی راهنمایی کنید البته از مدلهای موجود در ایران ...
آیا محصولات بیردینامیک هم در ایران مانند سنهایزر یافت می شه ؟ (البته من خودم هم سنهایزر ندیدم )
بین دو مدل Sennhieser HD25-1 و Beyerdynamic DT-1350 یه مقایسه بکنید .
خواهش میکنمنقل قول:
بله Beyerdynamic نمایندگی فروش در ایران داره توی سایت شون که برید مشخص هست و سنهایزر هم تا یکسال پیش نمایندگی داشت اما دیگه نمایندگی نداره ولی همچنان همون نمایندیگ سابق هدفون داره شما توی گوگل "سنهایزر بعثت ]دفون" رو سرچ کنی به همونجا می رسی
اما هر دو هدفون مورد نظر شما هدفونهای بسیار خوبی هستند اما نه چندان قابل مقایسه با هم به دلیل اختلاف قیمت زیاد به هر حال:
1350:
بیس قوی مید نسبتآ خوب و های خوب
HD25-1:
بیس قوی مید خیلی خوب و های معمولی
شما هم موفق باشید.
بيردايناميك نمايندگي داره ولي قيمتاش زيادي بالاس نسبت به قيمت جهانيش بعلاوه مدلهاي كمي رو وارد كرده .سنهايزر هم همون بعثت داره كه مدلهاي تاپش hd650 رو داشت كه 600 تومن ميداد .نقل قول:
خیلی از راهنماییتون ممنونم! ولی من میخوام از داخل بخرم و همین philips SHP8900 رو که گفتم مشخصات رو چک کنین! عالیه و به قیمت هم هست (57 تومان)! تو رنج قیمت 60 تا 70 تومان با مشخصاتی که توپست قبلیم اشاره کرده بودم، چیزی تو ذهنتون هست؟ و کجا؟ وگرنه شما گفتین هدفون Open رو میشه closed کرد، چجور؟ صدا distort نمیشه؟ رو پاسخ فرکانسی و صدمه به گوش تاثیری نمیذاره؟نقل قول:
واقعا از وقتی که گذاشتین و میذارین ممنون و سپاسگذارم!:11:
نه نمیتونم بودجه رو بالا ببرم..
در حد 50 تومن بهترین گزینه چیه؟
سونی یا فیلیپس؟
جواب خیلی سخت شد اما تا جایی که تجربه دارم فلیپس از این دوئل حذف میشه و فقط سونی می مونه حالا کدوم هدفون از این برند مناسبه جای سوال داره به نظرم V600 هدفون خوبی هست اما تقلبی زیاد داره البته نه فقط اینجا حتی کشورهای خارجی با خریدش مشکل دارند. گزینه بهتر اگه گیرتون بیاد Sony MDR-7502 که تایید می شه البته 7502 باز هم کمی بالاتره اما V600 = بودجه شماست!نقل قول:
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
خب از کجا بگیرم که تقلبیش درصدش کم بشه؟ نمایندگی داره؟
میشه تقلبیش رو تشخیص داد؟
اگه نمیشه به ریسکش می ارزه؟
در بهترین حالت ممکنه فقط نمایندگی معتبر فروشنقل قول:
مشکل اینجاست که چند تایی مدل مختلف از همین جاهای به حساب معتبر گرفتم که اصلآ ارزش خرید ندارند! یکی همین EX50 و چند تای دیگه که الان حضور ذهن ندارم
متاسفانه هدفونهای ارزان قیمت زیر 100 تومن نمونه اصلی چندان درجه 1 از نظر ساخت ندارند که بشه از روی ظاهر متوجه تقلبی بودنش شد چون همون نمونه اصلی دو تاشون رو کنار هم بذارید به راحتی میشه متوجه اختلاف ریز شد اما در بهترین شرایط اگر دو تا هدفون هم مدل و با تاریخ ساخت رو در کنار هم بذارید که خیلی تفاوت چشمگیری با هم داشته باشند %100 تقلبی هستند و معمولآ نمونه های تقلبی قالبگیری بدنه پلاستیکی هدفون به طور دقیق انجام نشده مثلآ جاهایی که باید صاف باشه یک کمی برامده یا تو رفتگی داره و اغلب گوشه های تیز بدنه پلاستیکی هر چند در هدفون چندان نیست ، گرد شده و اینکه معمولآ بعد از قالبگیری بدنه یا فیش تکه های کوچک اضافه محل تزریق پلاستیک برای قالبگیری همچنان بدون اینکه توسط کارخانه بریده شوند برروی بدنه و به خصوص فیش به جا مانده اند و نکته آخر اینکه معمولآ رنگ پلاستیک آنها کمی مرده و یا بد رنگ هست.
بهترین کار اینه که اگه دوست ندارید هزینه بی خود کنید به شرط تست هدفون بگیرید البته اگه نمایندگی فروش اجازه باز کردن جعبه پازل مانند هدفونهاش را به شما بده!
در آخر سمت سونی با احتیاط لازم برید و به صرف اینکه نمایندگی و وارد کننده مستقیم هست خرید نکنید این بحث سوای کیفیت بد بعضی از مدلهای خاص است به هر حال یک مدل خاص سونی یا راضی کننده هست یا افتزاح وسط نداره که می شه %100 گفت اونیکه راضی کننده هست %100 اصل هست!
شما هم موفق باشید.
منظورتون این هست دیگه؟
مطمئنید 50 تومنه؟کد:http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=MDRV600#features