اولا has that special something با بقیه فرق داره و بازیکنی این status رو میگیره که تریت Flair رو داشته باشه . بقیه به این صورته :نقل قول:
showing great potential بازیکنیه که تقریبا از 83 تا 85 میره اورالش .
an exciting prospect واسه کسی که بین 86 تا 89 میره
و has potential to be special هم کلا بالای 90 میره
البته بازیکن هم باید اورالش بالای 60 باشه هم زیر 22 سال (یا هم 23) باشه تا این status رو راجع بهش نشون بده .
محمد صلاح هم به صورت پیش فرض از نوع دوم هست که میره بالای 87 . یعنی مینیممش 87 هستش و بازیش که بدی تا بالای 90 هم میره و status اش میشه has potential to be special
منتهی یه سیستمی (یا شاید هم باگ) تو بازی هست که وقتی یه بازیکن تیمش رو عوض میکنه احتمال خیلی کمی هست که پتانسیلش افت کنه . البته خیلی کم پیش میاد . اگه مثلا یه بازیکن پتانسیل دار دیدی تا نیم فصل یک دونه یا هیچی رشد نکرده بدون این باگه واسش پیش اومده .
احتمالا هم محمد صلاح رو که خریدی پتانسیلش افت کرده . من یه بازیکن داشتم که پتانسیل 84 بود و اورالش 66 . منتهی بعد از خرید حتی طی سه سال هم یک دونه اروال هم نگرفت .
راه حلش هم استفاده از خود همین باگ یا قانونه . یعنی بازیکن رو توی نقل و انتقالات بعدی سریع بزاریش واسه Short loan و وقتی رفت loan صبر کنی تا قرار دادش که تموم شد خودش برگرده از loan . یا هم کلا پول بده سریع برش گردون .
اینو من خودم نمیدونستم و توی فروم های خارجی پیدا کردم و البته هنوز تستش نکردم اما همه میگن عملیه . حالا شما یه تست بزن .