سلامنقل قول:
مطمئنید مسیر را درست رفتید؟ تو مسیر ProgramData شما باید کلی فولدر داشته باشید که یکی مربوط به کومودو هست....
محتوای مخفی: ProgramData
سلامنقل قول:
مطمئنید مسیر را درست رفتید؟ تو مسیر ProgramData شما باید کلی فولدر داشته باشید که یکی مربوط به کومودو هست....
محتوای مخفی: ProgramData
من program data تو c ندارم تو E دارم که عکسش را هم گذاشتم هیچی توش نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
البته اون پوشه پیشفرض مخفی هست.... باید از طریق کنترل پنل ، تنظیم نشان دادن فایل و و پوشه های مخفی را انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی، الان چند وقت از مشکل شما میگذره، هنوز کومودو آپدیت نمیشه؟
نقل قول:
نه متاسفانه حل نشده ،هر روز هم کلی حجم اینترنتم میپره ولی نمیتونه نصب کنه
این مسیری که شما گفتی رفتم عکسش رو گذاشتم ولی باز تو program data هیچ فایلی نیست ..!
دیگه واقع نمیدونم چی کار کنم ،مشکلی نداشتم تا همین ۱ ماه پیش
جالبه با اینکه program data هنوز خالی هست ولی comodo درست شد و فعلا امن نشون میده ..چی کار کنم که این مشکل پیش نیاد دوباره
ببخشید همه ی نسخه های کومودو رایگانه؟ یا نسخه های پولی هم داره؟
آنتی ویروس + اینترنت سکیوریتی رایگانشو از کدوم لینک باید دانلود کنم ؟
غیر رایگان هم داره. آنتی ویروس رو برای چه ویندوزی میخواین ؟نقل قول:
دوستان من از Choromodo استفاده میکنم ولی جدیدا توی بعضی سایت ها که میرم Crash میکنه !!!
Jadda عزیز با سلام
من هنوز به درک درستی از HIPS (تو ویدیو ESET، هیپس تلفظ میشد) نرسیدم شاید چون من از کومودو استفاده نکردم تا حالا. (ویرایش : الان نصبش کردم)
میشه این HIPS رو معادل APPLICATION CONTROL کسپرسکی در نظر گرفت؟
در واقع اگه بین HIPS و BEHAVIOR BLOCKER تمایز قائل بشیم، در مورد کارکرد رفتارشناسی خوب میشه فرض کرد آنتی ویروس با زیر نظر گرفتن عملکرد یه فایل میتونه اونو به عنوان مخرب شناسایی کنه. حالا این HIPS چطوری یه فایل رو به عنوان یه فایل مشکوک میخواد معرفی کنه؟ یعنی الگوریتم کلیش چطوریه؟ خوب اینکه فقط به کاربر اطلاع بده که یه فایل داره اجرا میشه که کافی نیست چون ممکنه اون فایل رو ما بدون اینکه بدونیم مخربه خودمون اجراش کنیم. اینکه میگید HIPS در نهایت به یه فایروال خوب منتهی میشه کمی مساله رو روشن میکنه (البته اینجوری به نظر میرسه HIPS به سمت فایروال بره تا به عنوان بخش از آنتی ویروس) اما اگه یه فایلی که ما فکر میکنیم سالمه رو اجرا کنیم و بهش اجازه دسترسی هم بدیم اون وقت HIPS قرار نیست کمکی بکنه. درسته؟
HIPS چه روشی رو در پیش میگیره که سوالاش از کاربر خیلی زیاد نشه؟ (فکر کنم امسی سافت هم به فکر حذف HIPS از محصولاتش است شاید به همین علت که کاربر عادی تحمل سوالات زیاد رو نداره، بیت دیفندر اتوپایلوت رو برا همین بی حوصلگی کاربرا گذاشته که آنتی ویروس کاملا خومختار بشه)
توضیحی که خود سایت کومودو در مورد Behavior Blocker داده کار رو خراب تر میکنه چون در توضیح اون HIPS رو ذکر کرده
و برای HIPS
ضمنا قرار بود تنظیمات بهینه کومودو رو بذارید که انگار مشغله زیاد نذاشته این امر اتفاق بیفته.
فکر میکنید رایگان بودن اینترنت سکیوریتی کومودو ادامه داشته باشه؟
راستی تو نسخه فارسی پرانتزها جابه جا نمایش داده میشه
ممنون
علی آقا عذر میخوام که به صورت نقل قول دارم ازتون سوال میپرسمنقل قول:
من یه مشکلی دارم که واقعا اعصابمو خورد کرده، ممنونم میشم اگه راهنماییم کنید تا حلش کنم
مشکل اینه که من به صورت همزمان از یه کانکشن وای فای و یه کانکشن LAN روی ویندوز استفاده میکنم، یعنی از 2تا مودم مجزا اینترنت میگیرم رو ویندوز، منتها زمانی که فایروال کومودو فعال هست فقط یکی از کانکشن ها اتصال اینترنتش برقرار میشه (اونی که زودتر وصل شده)، یعنی مثلا اگه به وای فای وصل باشم بعد که کابل LAN رو وصل میکنم اینترنت نمیاد و تو Network and sharing center جلوی کانکشن Lan مینویسه no network access، ولی زمانی که فایروال رو قطع میکنم سریع اتصال اینترنت برقرار میشه، یعنی هربار که بخوام از 2تا کانکشن استفاده کنم اول باید فایروال رو یه لحظه قطع کنم تا سیستم اینترنت بگیره بعد فایروال رو وصل کنم، فایروال تو حالت تنظیمات دستی هست، ممنون میشم راهنمایی کندی چجوری این مشکل رو حل کنم