5 تاست ایشون درست گفتند شما نگرفتید
Printable View
5 تاست ایشون درست گفتند شما نگرفتید
اگه دارین درباره برگ های پرینت شده حرف می زنید
6تا اس
بابا 4 تا هستند اقا ايمان رضا شما يه عكس از6 تا بزار يا 5 تا با گيم شارك و همه چيز تلاش كردم4 تا بيشتر نبود با گيم شارك رمز را وارد كردم 4 تا اورد.ممنون از همه.
يكي از دوستام، از هر محصول بهار 100 تا فروخته ولي بذر توت فرنگي به دست نياورده!
كسي ميدونه بذر توت فرنگي كجاست؟
بايد تا بهار ديگه صبر كنه بره از سوپر ماركت بخره.
نقل قول:
منم یه مدت این مشکلو داشتم 999 تام کردم درست نشد اما بالاخره درست شد اما یادم نیست چجوری چون قبلن بازی می کردم...فکر می کنم یا باید از سال بعد بهار بخری چون اون موقه سال دوم بود یا سوم من گل خونه داشتم دیگه یادم نیست:دی
نقل قول:سلامنقل قول:
آره اشتباه كردم 6 تا برگ پرينت شده در بازي هست كه آخريش را بايد بعد از گرفتن همه بدست بياري و توضيحات گرفتنش هم در همين تايپيك هست. عروسك جان هم 6 تا را بدست آوردند و عكسي را در همينجا گذاشتند كه پس از بدست آوردن 6 برگ ماهيگير اومده و بهش لقب Fisher King داده .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2927612&postcount=3070
دوست عزيزنقل قول:
بايد از هر محصول سوپر ماركت 100 تا بفروشي + يك محصولي كه Won در مسافرخانه مي فروشه كه اون هم براي هر فصل يه محصول داره كه بايد 100 تا ازش بفروشي ، بعدش سوپر ماركت بهت نامه مي زنه كه توت فرنگي اومد .
ببخشيد ولي اينجا عكسي از ماهي هاي پرينت شده تو منو نيست ممنون.
اگه گلخانه هم داشته باشی میشه خرید انم از won دزد چینینقل قول:
يكي از دوستام، از هر محصول بهار 100 تا فروخته ولي بذر توت فرنگي به دست نياورده!
كسي ميدونه بذر توت فرنگي كجاست؟
با سلام به همه ی کسانی که تو این تاپیک زحمت میکشن. من تازه ثبت نام کردم ولی تغریبا همه ی صفحه هارو خوندم. میشه گفت تو این بازی تغریبا تازه کارم ولی هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.