Legendary skin با skin های دیگه فرق داره ؟ یعنی Ability خاصی به champion ات میده ؟نقل قول:
Printable View
Legendary skin با skin های دیگه فرق داره ؟ یعنی Ability خاصی به champion ات میده ؟نقل قول:
ابیلیتی ها همونه ولی تم ابیلیتی ها عوض میشه گرفتی؟نقل قول:
یا علی کی میگیره rp 400!!!!! 18,500عجب خر پولایی پیدا میشن:n04:من تا حالا تو عمرم بیشتر از 2هزار(دیگه خیلی دروغه اقا 8 تومان) تومان برای بازی خرج نکردم کلا از rp زده شدم:n22:League OF Legendsعجب خر پولی هستی:n04:
حالا اون یه چیزی گفت شما باید باور کنی تازه اونم این آدم که میگفت eloم 2200ه :n10:؟نقل قول:
اصن من میگم draven رو از رو من ساختن :n02: شما باور میکنی؟
آره:n02: مستر ییم از روی من ساختن:n09:باور نداری اواتارم رو نگا کن همین الان عکسه رو گرفتم:n01: خوش تیپم ؟راستی مال من الان درست درست دو دست بازی کردم هیچ موردی نداره :n19:شما هم امتحان کنین ببینین درسته یا هی مال من درست شده؟:n07::n20:راستی برادر اتزیو7 این امضات منو کشته هر بار کامنت تو رو میبینم اینو تا اخر کلیک میکنم:n02:hm741آپدیت کن بریم بترکونیم:n20::8:در حال گوش دادن به آهنگ justin timberlake mirrors:8:نقل قول:
EUW هستید یا East?
اگه درست شده ما هم بریم تو فاز آپدیت. ولی چشم آب نمیخوره احتمالا لحظه ای بوده ... :(
ظاهرا درست شده
میل خودتونه اپدیت کردن شاید لحظه ای باشه حالا اونایی که اپدیت نکردن تا فردا میخوان صبر کنن ببینن برای بقیه که اپدیت کردن درست شده یا نه؟ من تو هر دو هستم:n02::n06:
من واسم آپدیت نیست ولی Loadout رو تست کردم هنوز مشکل دارم : (
من دو دست زدم خوب ظاهرن :n04: :n04: