سلام به همه دوستان اول اینکه آرزوی موفقیت برای همتون دارم حداکثر موفقیت برای یه کنکوری اینه که تمام اطلاعات توی ذهنشو روی کاغذ بیاره و استفاده کنه منم همین آرزو واسه همتون کردم و خواهم کرد .
اینو بدونید که کنکور همه زندگی نیست و این کنکور هم مثل 30-40 کنکور گذشته میره و زندگی همچنان ادامه داره .
من استرس واسه کنکورو تا اونجایی موجه می دونم که طرف میبینه اگه موفق نشه زحمات 1 سال مثلاَ از بین میره ولی اونجاییش که مربوط به اینه اگه موفق نشم زندگی آیندم خیلی تحت تأثیر قرار می گیره من قبولش ندارم ..
راه و وقت برای موفقیت خیلی هست و بعد از کنکور تازه شروع میشه .
درمورد این روزای قبل از کنکور بهتره روزای آرومی باشه به مسائل بیهوده و بد بینی نسبت به شرایط قبل و بعد از جلسه کنکور و در حین اون فکر زیادی نکنید چون به طور کلی انسان هر چقدر هم که حواسش جمع باشه باید قبول داشته باشیم که جلوی یه سری از چیزارو اگه بخواد اتفاق بیوفته نمی تونیم بگیریم چاره چیه ؟ باید توکل کرد بر اون خدایی که عالم به همه این حوادثه ... اینجوری خیلی راحت میشه به آرامش قلبی رسید .
اما سر جلسه کنکور درسته که گفتم بد بینیو کنار بگذارید اما برای اتفاقاتی که احتمال وقوعشون خیلیه باید خودتونو آماده کنید اینو از تجربیات کسانی که سر جلسه کنکور های قبل حضور داشتن میشه فهمید واقعآ انتظار شرایط ایده آل نداشته باشید سر و صدای هر چند کم ، قرار گرفتن در مسیر مستقیم کولر ، و بر عکس گرم بودن کلافه کننده سالن ، نبودن صندلی چپ دست (این یکی خیلی شایعه و برای خودم هم اتفاق افتاد ) اینو واسه این گفتم که دلتون خوش نباشه به اون تیک چپ دستی که توی ثبت نام زدید .
در مورد نحوه زمانبدیو این چیزا سر جلسه خودتون همه موارد می دونید و در مورد خوراکی چند تا شکلات و یه بطری آب کافیه (نه وقت میشه بیشتر بخورید هم دست و پا گیره )
اما بعد از جلسه کنکور همتون فکر می کنید که چقدر راحت میشیم و فلان و ... اینو بدونید عادتایی که ظرف این 1سال بوجود اومده دقیقاَ 3 ماه طول میکشه به زندگی نرمال برگردید (خیلی روی تابستون حساب نکنید !!!)
به امید پیروزی