ببخشيد! شما كدوم كارمند دفتر صبا نت هستين؟ شايد بيايم دفتر بتونيد به USER ها راهنمايي بدين! صبح ها ك همه كارمند ها زنن!
Printable View
ببخشيد! شما كدوم كارمند دفتر صبا نت هستين؟ شايد بيايم دفتر بتونيد به USER ها راهنمايي بدين! صبح ها ك همه كارمند ها زنن!
نقل قول:
شما چرا ناراحت شدی؟
بهنام شوخی کرد
فكر كنم قضيه سرعت 1به 10 رو آخرين نفر من فهميدم! چقدر بامرام! يعني يكي نيومد تو تاپيك بگه ك بچه ها گول نخورن؟البته شما ها بيشتر به فكر اين هستين خودتون تنها برين يه شركت خوب، بقيم به جهنم! LOL
smohsen به این نمیگن تک خوری
تک خوری زمانی صورت میگیره که با گفتن اون موضوع ضرری ایجاد نشه ولی با این وضعی که نت کرمانشاه داره
باید فقط واسه منفعت خودت تلاش کنی چون اگه همه بفهمن باعs کاهش شدید سرعت + تایم اوت میشه
به همین دلیل هر کی فکره خودشه
قک کنم باید دیگه بفهمی.:46:
نقل قول:محسن از حرف من ناراحت شدی !!!؟؟؟؟؟نقل قول:
نه دوست من، البته میدونم شوخی میکنی ولی آسیاتکم به اندازه پهناباندش پورت میده و وقتی که تموم بشه دیگه ثبت نام نمیکنه در ضمن مگر مایی که توی این فروم هستیم مگر چند نفریم همه همه همه اش شاید 30 نفرنقل قول:
نقل قول:بنده برای دوستم آنلاین زدم . 512 یک به 10 زدم اما شارژش شد 128 1 به 5.نقل قول:
آره دوست منم امروز گفت همینقدره 2 ماه یکبار هم میاد روی فیش تلفننقل قول:
بهنام این امضاهامون رو چیکار کنیم؟ پدر نوین نت رو دراوردیم دیگه!!
موندم با چه رویی توی کرمانشاه فعالیت میکنن هنوز... واقعاً بی درو پیکر بود خصوصاً سر همون قضیه که خصوصی بهت گفتم!
از شانس من الهیه هم که تو محدوده اوت دور وایمکس و فکر نکنم همونم سیگنال بده :sq_3:
تست 512 1به 5 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه سرور دور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشی ولی این طرز فکرت شبیه به مسئولین کشوره که وضع کشور را به این روز انداختن و تازه کوتاه بیان هم نیستن، اونم اینه فقط خودم گور بابای دیگراننقل قول: