ساعات رایگان نداره اینو میدونمنقل قول:
Printable View
ساعات رایگان نداره اینو میدونمنقل قول:
نقل قول:
خیر ثانیه رایگان هم نداره!!
با تورنت هم من کم کار کردم تا الان ولی مشکلی ندیدم
با سرویس یک مگ مبین نت کار کردم پینگش کمتر از 512 ایرانسل بود به نظرم و البته این نمیتونه معیار باشه چون پینگ به پوشش شبکه در محل و خیلی چیزای دیگه ربط داره
از نظر سرعت همون چیزی که میگیری رو بهت میده و من سرعت دانلودم بین 60 تا 70 کیلوبایت در ثانیه هست و پایداری شبکه هم نسبتا خوبه و قطع و وصل شدن کم پیش میاد
ولی یه عیب عمده داره: گرونه
ماهیانه بیست تومن پرداخت میکنم و محدودیت حجمم 4 گیگه که هرجور حساب میکنم کمه حتی واسه وب گردی و سر گرم شدن تازه هر گیگا بایت اضافه 6500 تومن میشه که از همه جا گرونتره!!!
اره برای انتقال اعتبارهنقل قول:
خدمات ارزش افزوده>>انتقال خط به خط وایمکس
خرید بسته افزایشی وایمکس هم تغییر کرده
اقا این پینگ ایرانسل داغونه ؟
اگر اینطور باشه مفت نمیارزه و من وقت و هزینه ام رو تلف نکنم. لطفا دوستان تایید کنن وضعیت پینگ ایرانسل رو تو شهرک غرب
بالاخره كدوم قيمت؟
امروز تو سايت وايمكس ثبت نام كردم. مودم كه 40 تومن تمام شد. اما احساس ميكنم يه چيزي اشتباهه. تعرفه 256 پايه در سايت ايرانسل ماهيانه حدود 15 تومان و نامحدود حدود 50 تومان نوشته. اما امروز براي من مودم و 256 نامحدون 59 تومان تمام شد. يعني فقط با 19 هزار تومان 256 نامحدود گرفتم. با توجه به اينكه هيچ تخفيفي براي تعرفه ها وجود نداره و فقط قيمت مودم رو به مناسبت حضرت شعبان نصف گرفتن!
دوستان اگه اطلاع داريد ما رو هم سهيم كنيد.
یک مرد اینجا نیست جواب مارو راست و حسینی بده ؟
نقل قول:
شما از اواسط ماه ثبت نام کردید و فقط پول روزهای باقیمانده رو میدید تازه اینم از وقتی حساب میشه که شناسه شما فعال بشه و بقیه اش بر میگرده تو حساب وایمکستون
من که کلا یه شهر دیگه هستم اینجا یکم از بقیه بیشتره ولی داغون نیست و میتنم باهاش cod mw2 انلاین بازی کنم (با سرور های ایرانی بازی زیر 100 هست معمولا و با خارجی ها بین 250 تا 300 حداقلشه)نقل قول:
اگر منظورت ثبت نام اولیه است که منطقی ترین کار پرداخت از طریق دروازه پرداخت های بانک ها و با کارت ها عضو شتابه ... چون هم احتیاج به سه بار ( یا چند بار ) اطلاعات وارد کردن نیست دوما شما روی کارت شارژ هم باید مالیات بدی .. یعنی عملا دو بار مالیات می افته پات ...... کلا فکر می کنم این راه بهتر باشه ... برای همیشه؛ چه ثبت نام اولیه چه بعدا برای شارژ ماهیانه ....نقل قول:
دوست عزيز ممنون از پاسختون. اما من درست متوجه نميشم. چون زماني كه اول امتحاني 256 پايه رو انتخاب كردم 52 تومان زد. يعني 12 هزار تومان براي اين چار پنج روز تا پايان ماه طبق چيزي كه شما گفتيد.نقل قول:
در حالي كه تعرفه 256 پايه ماهيانه حدود 15 تومان تمام ميشه. و براي پنج روز بايد حدود سه تومان و با احتساب قيمت مودم 43 تومان تمام ميشد.
اگر هم منظور شما تا آ خر ماه بعدي باشه كه بايد 3 تومان بيشتر از پانزده تومان تمام بشه يعني در كل 58 تومان.
خيلي ممنون ميشم اگه بازم راهنمايي كنيد.
یه سوال دیگه این طرح جدید که 50 درصد تخفیف مودم میدن رو از TV شنیدم کسی میدونه تا کی هست ؟ و اینکه سرویس 512 نامحدود هم تو این طرح سهیم هست ؟ یا فقط 128 ؟