به نظر منکه ارزش داره.مدل 787 هم حجم صدای بهتری داره و هم اینکه ورودی اپتیکال داره.نقل قول:
Printable View
به نظر منکه ارزش داره.مدل 787 هم حجم صدای بهتری داره و هم اینکه ورودی اپتیکال داره.نقل قول:
سلام
من يك سيستم صوتي تصويري مي خوام بخرم كه :
1- براي 80 تا 90 متر سالن جواب بده .
2- همه فرمت هاي تصويري رو بتونه ساپورت كنه .
3- براي گوش دادن موزيك صدايي با وسعت زياد و شفافيت خوبي داشته باشه
4- بتونه از روي هارد 500 گيگ فيلم و يا موزيك رو بخونه
5- ترجيحا باند پايه داشته باشه
ببخشيد خيلي شد. به من پيشنهاد denon 2311 و pioneer rs70 رو كردن اما denon usb نمي خوره . نمي دونم اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شم.
مگه پکیج دنون 2311 اینجا هست؟اگه هست با چه قیمتی؟نقل قول:
شما بودجه مد نظرتون چقدر هست؟
سلام به اساتید فعال این بخش
بنده به تازگی یه tv 3d سونی گرفتم و قصد خرید یه سینمای خوب با پخش بلوری و کیفیت صدای خوب دارم.موسقی هم زیاد گوش میدم ولی میخوام کیفیت پخش تصویریش هم عالی باشه.صدای خیلی بلند هم اصلا برام مهم نیست .چون اکثرا با صدای ملایم گوش میدم و تنها کیفیت برام مهمه.ساکن بندر هستم و اینجا همه مدلا رو نداره .خودم sony e970w وپانای rs33 ,707 رو اینجا پیدا کردم البته 33 ظاهرا بلوری نیست.
بوجم 1200 نهایتا .ممنون میشم راهنمایی فرمایید.باتشکر
اره هست 690 تومن
من تا 1 تومن يه ذره بيشتر مي خوام هزينه كنم
فیلیپس خوبه اگه اصل باشه. دوستان لطفا تو سر مارکها نزنین. سونی رو دست کم نگیرین. شرکتها محصولات رو منطقه ای تولید میکنن.
دورود به همه کاربران و اساتید این بخش
می خواستم یک سینمای خانگی بگیرم تا باهاش آهنگ و فیلم با کیفیت بالا گوش بدم و ببینم! منظور از کیفیت بالا اینکه خوروجی 1080p رو ساپرت بکنه. یدونه دستگاه WD TV Live HD می خوام بگیرم و می خوام این دستگاه با سینمای خانگی و
تلوزیون(مدل سونی ای ایکس 500) Sync بشه(همدیگرو قبول کنن) بیشتر کیفیت مهمه. نمی خوام صدای آهنگ رو هرروز مثلا تا 50 بالا ببرم، هرروز که عروسی نیست. همسایه ها هم طاقت این چیزارو ندارن. البته خونم یه طبقه هستش. منظور از همسایه ها، همسایه های بقلی هستن.حال خونه حدود 150 متره که می خوام صدا از بلندگوها قشنگ دربیاد. کلا خوب باشه دیگه. اگه بخوام کوتاهش کنم:
1- با دستگاه WD TV Live HD هم خوانی داشته باشه و کیفیت 1080p رو قبول کنه(راجب اپتیکال هم بگید چون فکرکنم دستگاه WD TV Live HD اپتیکال داره)
2- کیفیت پخش تصویر و صدا خوب باشه(صدا خوب ازش دربیاد، نمی خوام که تا ته زیاد کنم)
یک سوال اخر اینکه:
چرا از سونی زیاد صحبت نمی کنید، و بیشتر رو پایونییر و فیلیپس هستید
ببخشید که طولانی شد آرزوی موفقیت برای همه بدرود
شما ترجیح میدهید یک خانه با جکوزی مشترک داشته باشید یا یک خانه با سالن ورزش مجهز؟
فکر کنم مدل رو اشتباه فرمودید؟خود آمپ 2311 اینجا بالای یه تومن قیمت داره.حالا اگه بلندگوهارو هم اضافه کنی باید نردیک به 2 تومن برسه قیمتش.احتمالا منظورتون دنون 1311 هستش.نقل قول:
rs70 گزینه خوبیه برای شما.منتهی در مورد ساپورت هارد اطلاعی ندارم البته اگر از هارد زیاد استفاده می کنید پیشنهادم خرید یک دستگاه HD پلیر هست.
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
اگر بتونید یک دنون 1311 تهیه کنید کیفیت خیلی خوبی داره.یک بلوری هم در کنارش تهیه کنید قیمتش تقریبا یک میلیون میشه.شاید یحورده بیشتر(بستگی به بلوری پلیرتون داره)نقل قول:
شما سقف بودجتون رو هم بفرماییدنقل قول:
سونی هم اگه مدل خوبی داشته یاشه مطمئنا ازش صحبت میشه.منتهی مدل های بهتر توی بازار با قیمت های بهتر هست