نقل قول:
سلام به نظر من اگه شماره موتور عوض شده و کارت ماشینتون رو هم عوض کردن نیاز نیس بهشون بگید. در مورد کیلومتر هم فکر کنم بشه با دیاگ کم و زیادش کرد به یه تنظیم موتوری بگید انجامش میده براتون.
شماره موتور و کارت ماشین تعویض نشد، یک روز بعد از اینکه ماشین رو خوابوندم زنگ زدم گفتم این لگن چه مرگشه (روغن توی آب رادیاتور دیده بودم) گفتن که تشخیص دادیم موتور باید کلا تعویض بشه، 20 روز بعد ماشین با یک فاکتور دادن که توش زده بود تعویض موتور EF7، در مورد کیلومتر ماشین هم باید بگم مشکلی که داشت این بود که کیلومتر نمینداخت که در مجموع 4 بار مراجعه کردم که بار چهارم هم ICN تعویض شد و هم کل یونیت مالتی پلکس که در نتیجه کیلومتر ماشین صفر شد اون موقع کیلومتر ماشین 2400 بود، الان کیلومتر ماشین 6500 هست تقریبا، نمی دونم واقعا شما جای من بودین چه می کردین، باید به خریدار ماشین این موارد رو بگم یا نیاز نیست بگم؟؟!!
نقل قول:
بحث سود شرکت ها شد
چون اینجا دیگه داره وارد مبحث اقتصاد میشه که رشته تخصصی تحصیلی و کاری خودم هست لازم دونستم توضیحی بدم تا یکم دود از مخ دوستان بلند بشه تا بفهمن قیمت واقعی محصولات داخلی چقدر هست و خودرو سازها چقدر دارند سود خالص به جیب میزنند
اگر سند خودرو را یک نگاه بندازید آیتم های ریز و درشت زیادی را میبینید که با هم جمع شدن تا مثلا به قیمت 36700000 تومنی یک سورن یا 206 رسیدن
اینجا یک آیتم ریز اقتصادی وجود داره به عنوان ارزش افزوده
طبق تعریف اقتصادی ارزش افزوده مالیاتی هست که ارزش خالص کار ، فعالیت یا تولید یک بنگاه ، شرکت یا کارخانه تعلق می گیره
تعریف عامیانه اش میشه اینکه مالیاتی هست که به سود خالص شرکت تعلق می گیره
فرض کنید مثلا در سند خودرو مبلغ مالیات بر ارزش افزوده را حدود 1000000 تومان محاسبه کرده پس با یک تناسب ساده میشه پیدا کرد که بهای تمام شده خودرو چقدره و سود خودرو چقدر میشه
با نرخ 8% ارزش افزوده پس عددی که مالیاتش بشه 1 میلیون میشه 12500000
حالا 12500000 را اگر از 36700000 کم کنیم بطور مثال بهای تمام شده خودرو میشه 24200000
من مطمئن نیستم ولی حدس میزنم مالیات ارزش افزوده سورن 1.5 میلیون تومن هست که بهای تمام شده سورن میشه 18750000 که تقریبا نیمی از قیمت خودرو میشه سود شرکت
تازه این یک بخش کوچیک از ظلمی هست که داره به نسل من و شما و آینده وارد میشه، ولی موضوع دیگه ضرری هست که تولید این خودروهای بی کیفیت و آشغال به اقتصاد، محیط زیست (مصرف بیش از حد بنزین) و به طور مستقیم به کشور آسیب وارد می کنه، تازگی ها پراید رو دیدین لچکی عقب حذف شده و جاش ستون قرار گرفته (من در زمینه خودرو تحصیلات آکادمیک ندارم ولی تقریبا همه ما می دونیم که اون قسمت یک نقص آشکار طراحی داشت و در واقع خودرو در اون قسمت از خودرو در مقابل ضربه از عقب و چپ کردن خیلی خیلی خیلی آسیب پذیر بود، من خودم مادرم توی صندلی عقب پراید کشته شدن) سالیانه چقدر این ماشین ها تو جاده ها قربانی میگیرن (اسم ایربگ و ABS روشون هست ولی کسی رفته تا الان بررسی کنه که آیا این سیستم های احتمالا اکثرا چینی عملکردشون در لحظه تصادف درست هست یا نه) چقدر معلول در اثر این حوادث در کشور دارن به سختی زندگی میگذرونن، مثل پدر من که معلول شدن در همون سانحه رانندگی، چه خونواده هایی که پراید و 405 و سمند (آتش سوزی های مدل 83 یادتونه کسی هم به خاطرش توبیخ نشد، من بعضی چیزها از ذهنم پاک نمیشه!!!) بگذریم)صحبت زیاد در مورد هر چیزی در کشور ما بر میگرده به امنیت ملی و دشمن و تحریم و غیره ولی مسئول و مدیر محترمی که داری می خونی این رسمش نیس با این قیمت 45 میلیونی دنا ما بهترین ماشین از نظر ایمنی و استاندارد آلایندگی رو می تونیم بخریم (کیفیت تزئینات دنا رو از نزدیک نگاه کنید ارزش داره وجدانن) ، میتونیم ولوو بخریم که همیشه اولین نوآوری های ایمنی رو از این کمپانی پیشتاز در عرصه ایمنی میشه دید در صنعت خودروسازی، میتونیم تویوتا بخریم که عمری ماشین هستش، میتونیم هیوندای و هوندا بخریم که ایمنی و استاندار آلایندگی و زیبائی و رفاه رو باهم داره، به چیتون مینازید____ سورن ELX مالتي پلكس با موتور EF7 بنزيني و كيسه هواي راننده و سرنشين و رينگ آلومينيومي و يورو4___
احتمالا ایران فرغون رکورد طولانی ترین اسم خودرو در دنیا رو داره ولی الان دیگه سیستم ESP هم آپشن نیست و خودروسازها خودشون دارن این سیستم رو نصب می کنن اونوقت این خودروساز وطنی با افتخار فراوان رو دو ایربگ و ABS اش می نازه چی بگم مسئول و مدیر محترم!!! سکوت می کنم چون قدرتی ندارم....
نقل قول:
آقا یکی جاب مارو بده. می خوام تو این چند روزه شمع بخرم. راهنمایی کنید خرید اشتباه انجام ندم.
عزیز سه چهار صفحه قبلی رو یک دید بزن، پایه بلند سوزنی با گپ 0.9
در ضمن جناب کوهگرد چندین بار در پستهای شماره 4039،40414046،4049 به جوونی خودم مبحث رو به طور کامل شکافتن:n02:، سخت نگیر یک دست شمعه، من که نگرفتم 36 دادم که برم 200 پول شمع هم بدم، یکم بزن به بیخیالی
اینم لینک آپکو ، آتولایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]