بعد اگه الان ثبت نام نکنم تو شهریور برم خود دانشگاه صحبت کنم قبول نمیکنن نه؟نقل قول:
شما احیانا در مورد کاردانی دانشگاه ازاد اطلاعاتی ندارین؟
سوال بعدیم اینه ک کاردانی پیوسته از طریق کنکور سراسری پذیرش داره یا فقط برای ناپیوسته هست کسی میدونه؟
Printable View
بعد اگه الان ثبت نام نکنم تو شهریور برم خود دانشگاه صحبت کنم قبول نمیکنن نه؟نقل قول:
شما احیانا در مورد کاردانی دانشگاه ازاد اطلاعاتی ندارین؟
سوال بعدیم اینه ک کاردانی پیوسته از طریق کنکور سراسری پذیرش داره یا فقط برای ناپیوسته هست کسی میدونه؟
من خودم دانشجوی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران هستم اینجا قرار از اقدسیه تغییر جا بده بیا سمت شهید بهشتی و مفتح از مهر ماهنقل قول:
کلا سطح متوسطی داره بعضی استاد واقعا خوب نیستن و خیلی اذیت میکنن و الکی سخت میگیرن خوب درس نمیدن
حالا مثلا استاد بائی ما درس مبانی فناوری اطلاعت داشتیم باهاش کلا استاد قاطی هست 5 امتحان گرفت کل ترم همه نمره عالی گرفتم
بعد امتحان اخر تقریبا نصب سوال جواب دادم داد 10 ! اعتراض کردم گفت نمره ثبت شده نمیشه کاری کرد؟! جالب نه !
ولی بعضی استاد خوب و واقعا مسلط و اموزش خوبی میدن اگر خوب پیش بری بهت نمره خوبی میدن
مثلا استاد ساختمان داده فامیلیش رضوی بود 3 غیبت داشتم امتحانشم تو روزی بود که باید 2 امتحان میدادم چون امتحان این ترم فشرده شده بود بخاطر ماه رمضان اورده بود
جلو تر نصب سوال جواب دادم راحت 10 داد قبول شدم درس فوق العاده سختی ولی جالب
تقریبا خوب مباحث میگفت
کلا استاد که دروس عمومی هستن اکثر خوب مال درس اخلاق و اندیشه یک خانم به نام هما مسعودی بخونی با نمره بالا قبول میشی عالی درس میده
بعد استاد دیگه مثل محمودی و بیگدلی خوب درس میدن مثل اخلاق حرفه ای و گزارش نویسی کار افرینی و.. استاد بیگدلی خوب درس میده
تو دروس ریاضی قبلا استاد لطیفی بود که خوب درس میده ولی اخلاق درست حسابی نداره میره رو اعصاب سادات حسینی بد نیست اونم
یه استاد خانم داشتیم به نام بقایی برای دروس برنامه نویسی وب و ... و یکسری دروس مربوط به شبکه خیلی عالی استادش قبلا درس ساختمان داده و شی گرا و... میداد ولی فکر کنم ترم مهر نباشه
در کل بازم سوالی داشتی پیغام بده جواب میدم
نقل قول:
الان ثبت نام در سایت سنجش هست و شهریور ماه اعلام نتایج و ثبت نام در دانشگاه
چه اطلاعاتی میخواهید؟
توی دفترچه درج شده پیوسته ثبتنام دارند.لطفا دفترچه رو خوب مطالعه کنید.
آره خوندمنقل قول:
آقا این علمی کاربردی کارشناسی پیوسته آیا داره یا همه ناپیوسته هست؟ چون نمیتونم مثل کاردانی اطلاعاتی در موردش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یه لینکی چیزی بدین چون من ندیدم اگرم نداره ک هیجی
ضمنا برای انتخاب دانشگاه مناسب تو مشهد از کجا تحقیق کنم نظرری دارید؟
یه مورد دیگر چرا بر عکس دانشگاه آزاد یا موسسات کاردانی کار های عمومی ساختمان نداره و چیزای دیگه هست چ فرقی اصلا بینشونه.
بله برای کارشناسی هم پیوسته داره هم ناپیوسته میتونید از دفترچه امسالش در سایت سنجش ببینید.نقل قول:
برای انتخاب دانشگاه مناسب در شهرتون از دوستان همشهری بپرسید من در مورد مشهد اطلاعاتی ندارم.
ببینید رشته های علمی کاربردی در چند مورد متفاوت از آزاد و غیر انتفاهی هستند چون هدف علمی کاربردی همونطور که از اسمش پیداست رشته هایی هست که بیشتر جنبه عملی دارند و منحصر همین دانشگاه هستند.برای همین بعضا متفاوت با بقیه دانشگاه ها هستند و برای ادامه تحصیل هم باید علمی کاربردی ادامه بدین
درسته از کاردانی بری کارشناسی تعدادی از واحدا قبول نمیکنن؟نقل قول:
راستی من الان سایت سنجش قسمت علمی کاربردی دیدم اصلا کارشناسی پیوسته نبود ممکنه ورودی از کنکور سراسری باشه؟ چون من کنکورم شرکت کردم
کاردانی به کارشناسی ربطی نداره که قرار باشه واحدهارو قبول کنن یا نه! نصف واحدهارو در کاردانی میگذرونید نصفش رو کارشناسینقل قول:
پیوسته و ناپیوسته رو دانشگاه ازاد و غیر انتفاهی داره علمی کاربردی ناپیوسته داره فقط . بالاه ام برای ازادو غیر انتفاهی گفتم.ببخشید گنگ بود
اقا راسته کسی ک ناپیوسته عمران خونده حق امضا طراحی و محاسبات نداره؟ خیلی بده ک داغون شدم اصلا :(
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین برام مهمه
برادرم کاردانی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی خونده رشته گرافیک کامپیوتر ؛ میخواستم بدونم آیا میتونه برای کارشناسی رشته ش رو عوض کنه مثلا بره مدیریت بخونه ؟؟
و ممنون میشم بهم بگین ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی چه زمانی است ؟؟ حالا یا آزاد یا سراسری یا پیام نور
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین ، برام خیلی مهمه
سپاس
............تکراری