سلام به همه دوستان(مخصوصا سارينا جون)
البته اينجا كه كسي نيست همه رفتن پي درس و مشق:20: دلم براي همه تون تنگ شده :40:
Printable View
سلام به همه دوستان(مخصوصا سارينا جون)
البته اينجا كه كسي نيست همه رفتن پي درس و مشق:20: دلم براي همه تون تنگ شده :40:
سلام به نگار خوشگلم :40:نقل قول:
خوبی عزیزم :10:
نگار جونم وقت خوبی داری ها ... از لحظه لحظه اش استفاده کن .... از ته قلب دوست دارم که موفق بشی :20:
من و بچه ها هم واسه موفقیتت دعا می کنیم ... تلاشتو بکن اصلا هم به نتیجه فکر نکن .... شاد باشی نگار گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واي چقدر كه اين تاپيك سوت و كوره:19:نقل قول:
كسي نيست اينجا مارو تحويل بگيره!:31:
امروز تحویلت میگیریم اساسی :دینقل قول:
فقط همین امروزا :31:
تولدت مبارک خانومی
اونجا تبریک گفتم اینجا هم تولدشو می گیریم و بزن و برقص و اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم من و کارین و نگار و آواییم داریم حرکات موزون در می کنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم الهامه داره موهاشو خوشگل می کنه بیاد برامون برقصه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه سری از اخلال گران بودن می خواستن مجلسمون رو بهم بزنن که توطئه شون توسط من و کارین خنثی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس دسته جمعی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : اونکه بغله کیک نشسته و داره کیک می خوره ستاره است :27:
:40:خلاصه اینکه حسابی مبارک باشه مرضیه جونم:40:
به به سارینا گلم خوبی ؟ چه عجب از این ورا
تولدت مبارک مرضیه جون
بوس بوس
مرشی آوا جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز که رو تاب داری شیطونی می کنی بلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیلا تو چطوری جیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزت نهادين بر سرمان!:11:نقل قول:
فقط همين امروز؟ لابد روزاي ديگه با تيپا پرت ميشم بيرون!:31:
به به ... به بهنقل قول:
چه تولد شلوغ پلوغي:40:
ببين اين ستاره همين طوري كه پيش بره كيكه تموم ميشه ها! :دي
ممنون مرسي خانم گلنقل قول:
هميشه شاد و سلامت باشي:40::11:
نقل قول:
تبریکات فراوون
برو حال می کن مگو چیست حال که من و ساری مجلستو از شر دشمنان و اخلال گران و امثالهم مصون داشتیم، تازشم مجلس گرمی نیز نمودیم:31:، ای کاربر فعال انجمن بازی ِ هنرمند :40::31:
18 سالگی کلا سن خوبی ست... یادش بخیر ( آخه من 50 رو رد کرده ام:31:)
باز خوبه فروردینی نشدی ( برو خدا رو شکر کن:31:)
بازم مبارکه:40: