سری HX گران هست و من نمی خوام اونقدر هزينه کنم....نقل قول:
يه سؤال ديگه تا 3 ميليون شما بين led های سونی و سامسونگ کدام يک را پيشنهاد ميکنيد؟(3D هم نباشه مشکلی نيست)
سری HX گران هست و من نمی خوام اونقدر هزينه کنم....نقل قول:
يه سؤال ديگه تا 3 ميليون شما بين led های سونی و سامسونگ کدام يک را پيشنهاد ميکنيد؟(3D هم نباشه مشکلی نيست)
سلام.چون من کانال ها را از آنتن نمیگیرم.میخواهم خروجی دریافت کننده ام را به فیش کامپونت tvوصل کنم باید چکار کنم؟خلاصه میخواهم بهترین کیفیت را از tvبگیرم لطفا راهنمایی کنید.چند مدل دریافت کننده خوب full hdمعرفی کنید ممنون
تشکرنقل قول:
نظرتون بین c695 و c650 چیه؟
با توجه به قابلیت هایی که گفته شد led مناسب پیدا میشه ؟
کد:یه تلویزیون با بودجه 1میلیون با حداقل سایز 37 و قابلیت های زیر چی پیشنهاد میدید؟
تلتکست
usb با قابلیت نمایش انواع فرمت ها
تصویر در تصویر
----t داخلی
-هر برندي مدلي داره براي ارائه اينطور نميشه گفت كدام بهتر هستند سليقه ها متفاوت هست و رقابت هم خيلي نزديكنقل قول:
اگر كمي معقول تر بخواين هزينه كنيد دو مدل زير رو هم نگاه بندازين
sony ex710 /700
samsung c6900
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
-خوب اگر دستگاهتون خروجي كامپوننت داره ميتونيد ازش استفاده كنيد در مورد سوالات سري c هم اين تاپيك مطرح كنيد بيشتر كمكتون كنيم :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=111[/HTML]
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
-عزيز c695=c650 (خدا بگم اين اسم گذاري هاي مسخره داخلي رو چكار كنه )نقل قول:
-از نظر من نه ولي مدل هايي وجود داره از سري هاي پايين سامي وال جي
بازم تشکرنقل قول:
برم مغازه از کجا میشه مدل تلویزیون را دید. چون به حرف فروشنده نمیشه اعتماد کرد
الان قیمت حدودی c695 چنده؟
برای خرید ایت تی وی چه توصیه ای دارید مثلا از کجا میشه فهمید که چند ساعت کار کرده و دست دوم نباشه و....
ادرس نمایندگی های معتبر سامسونگ در مشهد را می خواستم؟
40 1200نقل قول:
-چون با گارانتي ميگيريد نگران چيزي نباشين فقط پيكسل سوخته رو وضربه هاي احتمالي به پنل رو چك كنيد
-تعداد زيادي توي خيابا ن سعدي هستند سنتر اصلي هم توي سناباد و فكر ميكنم ازاد شهر هست
بابت وقتی که میزارید ممنوننقل قول:
دیگه دارم مجاب میشم که همین c695 را بخرم
فقط اسم دقیقش را به من میگید. (اخه چند جا دیدم که اولش با عبارتی مثل LA LN این جور چیزا اومده)
نگفتی از کجا میشه مدل رو فهمید؟
پنل چیه؟
آقا خيلی ممنوننقل قول:
-هر برندي مدلي داره براي ارائه اينطور نميشه گفت كدام بهتر هستند سليقه ها متفاوت هست و رقابت هم خيلي نزديك
اگر كمي معقول تر بخواين هزينه كنيد دو مدل زير رو هم نگاه بندازين
sony ex710 /700
samsung c6900
با توجه به اينکه اکثرا از اين c6900 تعريف ميکنند به احتمال زياد فردا ميرم 46 اينچ اين مدل را ميگيرم.
فقط يک سؤال ديگه که led های sony مثل سامسونگ فايلهای mkv با کدک صدای dts را پخش می کنند يا نه؟
-خواهش ميكم مدلي كه در اسيا وجود داره LA هستنقل قول:
-LA40C650 چيزي كه روي جعبه نوشته شده هست
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
-نه متاسفانه روي USB هاي سوني حساب نكنيد بايد همراهشون يك HD MDIA PLAYER هم تهيه كنيدنقل قول:
دوتا سوال داشتم :
lg ld660=lg ld650 آیا 100% یکین ؟!؟!
و با wireless Ready چه مانورهایی میشه داد ؟!؟!
منظورم اینه که کاملا مثل وایرلس لپ تاپ میشه ازش استفاده کرد یا فقط برای اتصال به سینما خانگی وایرلس داره ؟!؟