بچه ها پ.رت های شما رو برای 512 روی چند بستن ؟
Printable View
بچه ها پ.رت های شما رو برای 512 روی چند بستن ؟
من با 256 سرعتم درحدود 60 ـه. شب ها هم دوباره سرعتم رفته بالا و با همون 60 دانلود میکنم.نقل قول:
آره آپلودش رو الان دارم تست میگیرم یه نمه داغونه نهایت 16 میرسه
ولی من که آپلود زیاد کار ندارم
والا کسی رو هم ندیدم دنباله یک مگ باشه
ولی پیشتیبانیش رو من برای نصب مودم و کانفیگش زنگ زدم خوب جواب داد
مثله داتک نباشه بدتر نیست
کلا هر کدوم از سرویس های حجمی رو که بگیری دو برابر قرارداد سرعت میده(البته چیز جدیدی نیست و شرکت هایی هستن که سرویس 128 شون 2 مگ هستش با قیمت کمتر از داتک)نقل قول:
512 با سرعت 120kb دانلود میکنی
سرعت شبانه هم درست شد
بچه ها سرعت شبانه برای شما چجوریه؟؟؟
کسانی که درست شده آیا حرکتی کردن با شرکت یا نه؟؟
داداش ما داریم خودمونو اینجا پاره پوره میکنیم میگیم که از مخابرات اینترنت 1 مگ یا دو مگ میخوام ولی مخابرات نمیده بعد میگی کسی رو ندیدی که بخواد؟؟؟نقل قول:
حاضرم بیشتر از اون تعرفه ایی هم که نوشته پول بدم اما قبول نمیکنه
در مورد پشتیبانی هم حرفتو قبول ندارم چون داغون تر از این حرفاس.چندین بار و توسط چندین نفر ازشون سوال کردم و همین جوابو بهم دادن
بذبختی برای من همون 512 بستن حالا زنگ زدیم حمایت کاربر قرار شد اوکی کنن برای شما آپلود هم 1024 بسته شده ؟نقل قول:
من امروز زنگ زدم میگن اگه ۵۱۲ بگیری حداکثر با ۶۴ دانلود میکنی حداقلم ۱۰.۶
چه دلیلی داره کسی داتک بخره ؟ برام جالبه بدونم . اگه ویژگی خاصی داره به منم بگین چون میخوام سرویس اینترنتم رو عوض کنم!
دقیقا من هم اول میخواستم 512 نامحدودش که 140 تومان ماهی هست رو بگیرم تازه زنگ زده بودم گفته بود سرعتمون نوسان هم داره و 24 ساعت یکی نیست مینیمم 16 و ماکزیمم 60 هست :18:نقل قول:
اقا تا اینو گفتم خودم رو کلی نگه داشته بودم تلفن قطع کرد ترکیدم از خنده :39:
خوشحالم از اینجا نخریدم وگرنه یکساله هم میخوستم بشون پول بدم نکته جالب این بود که دوزار شعور فروش هم نداشتند وای به حال پشتیبانیش و درک کارشناس شبکه شون :31:
خوب الان شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین ؟نقل قول:
میخوام از پارس انلاین بیام بیرون
اسیاتک و صبا نت و شاتل منطقه ما رو پوشش نمیدن .
یه شرکتی که سرعت دانلودش حداقل ۲۰۰ باشه با قیمت معقول هر کی بلده به منم بگه
ممنون