خب بین اینها کدوم؟شما خودت چی استفاده میکنی؟ میزان رضایتت چقدره؟نقل قول:
Printable View
خب بین اینها کدوم؟شما خودت چی استفاده میکنی؟ میزان رضایتت چقدره؟نقل قول:
کسی از قیمت ها و کیفیت اوراکل خبر نداره؟
این قیمتهاش:نقل قول:
اما در مورد کیفیتش فقط میتونم بگم که من الان از Dial up این شرکت استفاده میکنم و نزدیک به یک سال میشه و کاملا راضیم. قطعی کم. اصلا اشغالی هم نداره و سرعتش هم به نصبت Dial up خوبه ولی ADSL رو نمیدونم:23:کد:http://shop.oracle.ir/ADSL_Prices.htm
سلام
من می خواستم از پارس آنلاین adsl بگیرم و این سرویس را انتخاب کردم:
وقتی زنگ زدم گفتن باید نامه از شرکت یا دانشگاه بگیرم؟؟ ولی من شنیده بودم برای سرویس هایی که محدودیت حجمی دارند به نامه نیاز نیست.کد:
POL_B1
دریافت تا 256kbps
ارسال تا 256kbps
8GB
299,500
راستی کلا پارس آنلاین خوبه؟
مشکلی (مثل قطعی و کم شدن سرعت و ...) نداره؟
از بین شاتل و پارس آنلاین کدوم بهتره؟
من خودم فعلا داتک دارم و تا حالا از کیفیتش راضی بودم ، ولی در حال حاضر که قیمت هاش رو دوبرابر کرده ، به هیچ وجه به کسی پیشنهاد نمیکنم .نقل قول:
من قبلا تا تیر تمدید کردم ، ولی اگر بخوان قیمت رو برای user های قدیمی هم دوبرابر کنن معلوم نیست با این شرکت تمدید کنم .
خوب اگر Oracle به منطقه شما سرویس میده و از قیمت هاش راضی هستین شاید بد نباشه امتحانش کنید .نقل قول:
قبل از تصمیم گیری یه نگاهی هم به سرویس های Eco شاتل بندازید . در مورد کیفیت هم شاتل فکر کنم نسبت به بقیه شرکت ها مشترکین ناراضی کمتری داره .نقل قول:
eco شاتل به منطقه ی ما نمی خوره ولی معمولی هاش میخوره. پارس آنلاین مشکل قطعی یا کندی یا ... نداره؟نقل قول:
ميدونم سوالم تكراريه ولي...409 صفحه!
تو سرويس يكساله اقتصادي شاتل اگه 12 گيگ تموم بشه تو ماه اول سرويس كلا" تا يكسال قطع ميمونه يا ميتونيم دوباره شارژ كنيم؟
اين سرويس Eco شاتل خوبه؟
ممنون.
عزیز من تو محل کارم (مخابرات کلانتری) از پارس آفلاین سرویس دادمنقل قول:
واقعا" نا امید کننده هست تو این منطقه
هر چند روز یک بار افت شدید سرعت و قطعی:41:
کسی چیزی درباره ترافیک رایگان بین 2 تا 6 پارس آنلاین میدونه ؟
با اکانت خاصی باید کانکت شد ؟
اگه حجمتون تموم بشه فقط کافیه که حجم بخرید .نقل قول: