از دوستان کسی کلاس ارشد پیام نورش تشکیل شده؟
Printable View
از دوستان کسی کلاس ارشد پیام نورش تشکیل شده؟
یک سوال شرایط مهمان شدن چطوریه؟ به رتبه قبولی هم نگاه میکنند؟ کلا چند ترم میشه مهمان گرفت؟برای کارشناسی ارشد فراگیر
و شرایط انتقالی گرفتن چطوره؟ ان هم به رتبه قبولی نگاه میکنند؟ یا میشه گفت منی که قشم قبول شدم بگم اقا خانه و محل سکونتم رشت است و سخته و انتقالی بگیرم برم ری یا کرج(چون برای ارشد مدیریت بازرگانی 6و7تاشهر بیشتر نیست کرج تهران گرمسار قشم ری)
دوباره سلام
بالاخره تونستم انتخاب واحد كنم
مرسي بابت كمكها
اما دو تا سوال داشتم
از كجا ميتونم كتاباي پيام نور رو تهيه كنم.
و اين فرم واريز وجه چه جوريه؟
براي سه مورد جا گذاشته شده ميشه لطفا توضيح بدين
بايد هرسه رو به شعبه بانك بدم تا مهر و امضا كنه درسته؟
و يه سوال ديگه
اگه سر يه درس تئوري عمومي مثل فرهنگ تمدن نخوام برم
و يكدفه آخر ترم براي امتحان برم
نمره ميان ترم ندارم درسته؟مشكلي نداره اين موضوع كه حضور نداشنم سر كلاس؟
تا جايي كه من اطلاع دارم دانشجوي مهمان حداكثر يك ترم. من خودم مركز كرج هستم و امروز دانشگاه بودم خيلي دانشجوهاي زيادي سعي ميكردن مهمان بشن و خيلي هاشونم موفق شدن با وجود اينكه روي برد زده بود دانشجوي مهمان و انتقالي نمي گيريم لطفا تقاضا نفرماييد. به هر حال به امتحانش مي ارزه. من فردا ميرم دانشگاه سوالي بود بگو تا اگه تونستم برات بپرسم.نقل قول:
ببنی از دانشگاه پیام نور قشم(ارشد فراگیر پیام نور مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی) میشه اومد کرجنقل قول:
من خودم ساکن رشت هستم
هر چند دوباره امتحان میدم ببینم شاید اینبار بشه ری یا کرج قبول شیم
---------------------
دوستان این منابع اعلام کردند همه اش تستی شده؟ یعنی منابع دیگه تغییر نمیکنه بریم کتاب بخریم دوباره عوض کنند!!
راستش دوستم چون dial-up هست من باش انتخاب واحد و ثبت نام کردمنقل قول:
توو سایت دانشگاه که نگاه کردم نبود یا سر در نیاوردم
خب ببیند همونطور که بالا اشاره کردم من برا دوستم انتخاب واحد کردم وبا موفقیت تموم شدنقل قول:
بعد رفتم گزارش 101 رو ببینم مثله همینی که اینجا گذاشتین اما چیزی در مورد روزش ننوشته بود
البته ساعت چرا اما روز نه
راستی یه گزارش دیگه هم قبلا گفتید ، اسمش چی بود؟
گرفتن مهمان دائم ، از تهران به شهرستان ، به نظرتون راحته یا گیرهای الکی میدن؟
کسی تجربه شو داشته؟ :31:
نقل قول:
خب این بستگی به رشته دانشگاه شما پسر یا دختر بودن متاهل یا مجرد بودن وخود دانشگاه داره .....
سکشن اول و دوم دیگه چیه؟ یه توضیحی میدی؟نقل قول:
ازمايشگاه رو ميتونيد سكشن دوم بريد سر كلاس.
معمولا كتابها رو ميتونيد از انتشارات پيام نور كه از طرف دانشگاه معرفي ميشن بخريد.نقل قول:
از كجا ميتونم كتاباي پيام نور رو تهيه كنم.
و اين فرم واريز وجه چه جوريه؟
براي سه مورد جا گذاشته شده ميشه لطفا توضيح بدين
بايد هرسه رو به شعبه بانك بدم تا مهر و امضا كنه درسته؟
و يه سوال ديگه
اگه سر يه درس تئوري عمومي مثل فرهنگ تمدن نخوام برم
و يكدفه آخر ترم براي امتحان برم
نمره ميان ترم ندارم درسته؟مشكلي نداره اين موضوع كه حضور نداشنم سر كلاس؟
من خودم از اين فيشي كه ميگيد استفاده نميكنم ميرم بانك و فيش واريز ميگيرم و مشخصات رو خودم وارد ميكنم.ولي اگه ميخواييد از اين برگه استفاده كنيد پرينتش رو ببريد بانك اونجا براتون مهر و امضا ميكنن و اون قسمتهايي رو كه بايد دست خودتون بمونه رو بهتون ميدن.
اگه نريد سر كلاس نمره ميانترم نداريد مثل خودخوان ميشه.مشكلي نداره مي تونيد نريد.
نقل قول:
راستش دوستم چون dial-up هست من باش انتخاب واحد و ثبت نام کردم
توو سایت دانشگاه که نگاه کردم نبود یا سر در نیاوردم
قبلا گفتم،بعضي دانشگاه ها اين اطلاعات رو ممكنه وارد نكرده باشن.برنامه درسي رو دو جا ميشه پيدا كرد توي سايت يكي موقع انتخاب واحد توي قسمت برنامه هفتگي و ديگه گزارش 101.نقل قول:
خب ببیند همونطور که بالا اشاره کردم من برا دوستم انتخاب واحد کردم وبا موفقیت تموم شد
بعد رفتم گزارش 101 رو ببینم مثله همینی که اینجا گذاشتین اما چیزی در مورد روزش ننوشته بود
البته ساعت چرا اما روز نه
راستی یه گزارش دیگه هم قبلا گفتید ، اسمش چی بود؟
حالا كه اينجاها نبود يه سر بريد دانشگاه اونجا ديگه حتما گذاشتن.
همين گزارش 101 يا نتيجه ي ثبت نام.
منظورم اينه با گروهي بريد كه با درس ساعت قبلتون تداخل نداشته باشه.چون اونطوري كه يادم مونده مثل اينكه از 8 تا 12 اينا بود زمان ازمايشگاهتون.ازمايشگاه معمولا 1 ساعت يا 1:30 بيشتر طول نميكشه.نقل قول:
سکشن اول و دوم دیگه چیه؟ یه توضیحی میدی؟