کسی نیست کمک کنه واجبه لطفانقل قول:
Printable View
کسی نیست کمک کنه واجبه لطفانقل قول:
بازم نشد :41:نقل قول:
الان دارم یه ایدی جدید درست میکنم بدون هیچ عددی در پسورد و خود آیدی
ببینم نتیجه میده
شما هم اگر تونستی مشکل حل کنی خوشحال میشم به منم بگی
دوست عزيز منم دنبالش بودم يه جايي هم بهم لينك دادن رفتم دانلود كنم ولي موقع دانلود آنتي ويروسم به روز بود پيام داد كه تروجان داره به خاطر همين دانلودش نكردم توصيه من به شما اينه كه آگه آنتي ويروس مطمئن ندارين اينجور برنامهها رو اگه بهتون معرفي هم كردن دانلود نكنيننقل قول:
S.P.S.A کار نمی کنه مگر یک نسخه اشنقل قول:
اینکه لینک دانلود را گذاشته ای اصلا باز نمی شه برادر:37:
میگم بزار از اول شروع کنم
من تا حالا چت نکردم
ولی الان میخوام بکنم
ولی نمیدونم چطوری
میرم یاهو لاگین میشم
بعد باید چیکارکنم با یه نفر چت کنم
از کجا ؟
سخت نیست زیاد...نقل قول:
بسته به ورژن یاهوت،گزینه ی چت رو پیدا می کنی،تو ورژن های جدید تر: Messenger>Yahoo Chat>Join A Room
توی پنجره ی باز شده،اگه می خوای وارد روم های ایران شی:46:،به اضافه ی کنار Regional رو می زنی،روی Asia کلیک می کنی،و صبر می کنی تا Asia Global Chat سمت راست ظاهر بشه...روی + کلیک می کنی...یکی از روم ها رو که عدد داخل پرانتز اون 50 یا نزدیک 50 نیست،انختاب می کنی (این عدد داخل پرانتز تعداد افراد حاضر در اون رومه،اگه 50 باشه رات نمیده و میگه پره) ...
تو چند وفت اخیر یاهو به خاطر مسائل امنیتی :21: دسترسی سریع به افراد روم ها رو غیر فعال کرده...به این صورت که وقتی روم رو باز می کنی،در کادر سمت چپ یه لینک خیلی طولانی می بینی،روی اون کلیک می کنی و در پنجره ی باز شده،کد امنیتی داده شده رو وارد می کنی و Submit رو می زنی...حالا افراد داخل روم نشون داده میشن،با هر کدوم که خواستی صحبت کنی :27:روش دابل کلیک می کنی و پیغام میدی!!! اگه طرف خواست :21: (که اغلب نمی خواد!!!!) جوابتو میده...اگه نه،میری سراغ یکی دیگه...کلا" جدیدا" محل ... هم به بقیه نمی زارن...
ولی خب اگه خواستی بری تو رومای خارج،یادت باشه که،می پرسن Where R U اگه بگی iran در اغلب موارد متاسفانه و بدبختانه :19:،میگن Terrorist و دیگه جوابتو نمیدن....
دست شما درد نکنهنقل قول:
فقط یک مشکل دارم که این ارور میاد :
This request was refused.
ok
باید چیکار کنم :10: ؟
تو کدوم مرحله؟نقل قول:
همون جا انتخاب میکنمنقل قول:
و میزنم
go to room
این ارور میاد
یک ماه پیش هم همین ارور اومد:41:
ممکنه اشکال از مسنجرت باشه...یه بار Uninstall ش کن،بعد یه نسخه ی دیگه اش (ترجیحا" بالاتر) رو گیر بیار نصب کن...ببین حل میشه؟نقل قول: