سلام.من چند تا سئوال داشتم.
1-آسانسور به چی دردی میخوره؟؟؟؟؟؟
2-کسی بلد با چیت boolpropcheatsenabled true کار کنه بهم توضیح بدین؟؟؟؟
باتشکر جواد
Printable View
سلام.من چند تا سئوال داشتم.
1-آسانسور به چی دردی میخوره؟؟؟؟؟؟
2-کسی بلد با چیت boolpropcheatsenabled true کار کنه بهم توضیح بدین؟؟؟؟
باتشکر جواد
سلامنقل قول:
گفتی آسانسور داغ دلم تازه شد .. کلی باهاش کلنجار رفتم تا ببینم چه طوری کار میکنه ....
خوب آسنسور برای رفتن از یه طبقه به طبقه ی دیگه است ... اگه خونه ات از دو طبقه به بالا باشه میتونی براش آسانسور بذاری .... حمل و نقل خیلی سریع تر میشه ... کلی کلاس داره و از این حرفا...
نه من با این چیتی که گفتی کار نکردم ... به نظر چیت خطر ناکی میاد !!!:31:
بعضی از این چیت ها سیستم آدم رو به هم میریزه و ممکنه در بازی مشکلاتی به وجود بیاره.... بهتره در استفاده کردن چیت ها دقت کنید.
به نظرم این بهترین چیت هست!نقل قول:
-کسی بلد با چیت boolpropcheatsenabled true کار کنه بهم توضیح بدین؟؟؟؟
وقتی که زدیش میتونی با زدن false به جای true از کار بندازیش.
حالا طرز استفادش وقتی که true هست:
دکمه shift رو میگیری و روی هرجایی که میخوای کلیک میکنی. یه منوی جدیدی باز میکنه. کارای خیلی بیشتری میتونی انجام بدی که بیشتر به تنظیمات برمیگرده تا اینکه تو روند بازی باشه.
نقل قول:
باید آسانسور هارو روی هم بذاری تا کار کنه !
این یارو کیه ؟ (پیر زنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه دکمه shift رو بگیری و بازم کار نکنه چی؟؟؟:13:نقل قول:
عکساتو میشه جای دیگه آپ کنی؟ نمیاد.نقل قول:
مگه میشه؟ shift رو بگیر و روش هرجا میخوای با کلیک چپ موس کلیک کن. باید بشه!نقل قول:
اگه نشد حتما رمز رو اشتباه زدی یا بازیت مشکل داره. آخه باید بشه.
منویی که براش باز میشه مثل منوهای دیگس. اما Options متفاوتی داره. قبلنم گفتم. همش مال تنظیمات و کارای خلاف انتظار و جالبه. منوی قبلی نمیاد توش. مثلا اگه با کلیک کردن روی یه آدم گزینه هایی مثل Flirt و Talk و اینا رو داری حالا میتونی گزینه های دیگه ای رو داشته باشی. مثل عوض کردن لباس یا کشتن اون شخص!
نه.... امکان داره که رو بعضی pc ها کار نکنه مثلا مال من 3 بار بیشتر کار نکرد طریقه ی استفادش هم اینه که شما اول در قسمت شهر این کد رو میزنید بعد به قسمت ساخت سیم می ری بعد شیفت رو می گشیری وبعد دکمه ی N رو می زنی. اگر کد عمل کنه بالا گوشه ی سمت راست یه پیغام بهت میده که می گه کد فعال شده.نقل قول:
من تاحالا اینطوری امتحان نکردم. همیشه توی محیط خود بازی میزدم.نقل قول:
نمیدونم اونطوری که میگین چطوریه. آخه سیمز رو خیلی وقته از روی هاردم پاک کردم.
به به به...نقل قول:
عباس اینجا هم که اومدی کدوم یارو؟:13:
تازه با این چیت که میگین هم میشه نیاز هارو بالا و پایین کرد هم میشه صمیمیتت رو باهر دوستی که خواستی زیاد کنی !
نقل قول:
بالا خره شد آنلاین پیدات کنم
ببخشید عکسش نمیاد
همون یارو پیرزنه که میاد تو مغازت (بعضی وقتا ) یه چیزی هم دستشه هی لباس میبافه کیف هم داره
:10::10::10::10::10: :8: :8: :8: :8: :8: