من 5700 رو با دو چیز عوضش میکنم!یا با یه دونه دختر خشگل و یا با یه دونه imate ultimate 9502!!!!حمیدرضا جان نترس گوشیتو بر میدارن!توی ایران جوراب رو هم میتونی بعد از استفاده بفروشی!!!
Printable View
من 5700 رو با دو چیز عوضش میکنم!یا با یه دونه دختر خشگل و یا با یه دونه imate ultimate 9502!!!!حمیدرضا جان نترس گوشیتو بر میدارن!توی ایران جوراب رو هم میتونی بعد از استفاده بفروشی!!!
نقل قول:
امین هر وقت پست میدی 1 ساعت میشنم میخندم خیلی باحالی
سلام بر دی جی ممل خودمون!حالت چطوره؟؟کجایی؟؟؟نیستی؟؟چی خریدی؟؟
وا امین جان دیجی ممل کجا بود؟؟؟
اسمشو دیدم که داره اینجا رو مشاهده میکنه به خاطر همین عرض سلامی داشتم خدمت وجود مبارکشون!!
اولا من اسمم سعید هست.دومن این کاریکه شما میگی که واسه ناشیاست من هر گوشی میاد دستم تو یه ساعت دل و رودشو میریزم بیرون.من افسرده شدم صبح بردم اتصالات تو میدان فاطمی خیابون بهشتی.گفت که ایرادی نداره اگه میخوای بازلشو برات عوض می کنیم اما گفتم نه .نخواستم گوشیم باز بشه.آخه من روی یه گوشی 5700 آکبندم امتحان کردم اونم این طوری شد.والا قاطی کردم.قبلش 990 داشتم با شوق فروختم اینو گرفتم که اینم.....نقل قول:
سعید جان شما کلیپهای صوتی ضبط شده توسط خودتون رو روی کامپیوتر هم امتحان کردید؟؟؟اگه روی کامپیوتر امتحان کردید و روی اسپیکرهای کامپیوتر باز هم بی کیفیته پس قطعا مشکل از گوشیه!من روی کامپیوتر نوحه های ضبط شده توسط خودم رو که میذارم لذت میبرم از کیفیتشون!!به دوستام هم دادم و حال کردن!!اصلا به من چی!!!من دارم 5700 رو میفروشم دیگه حوصله ی بحث در مورد این زیبای باهوش رو ندارم وحشتناک خز شده!!حالم داره از خودم بهم میخوره که این گوشی خز شده دستمه!!اون اوایل که اومد خوب کسی نمیدونست 5700 چیه!!!!حالا هر کی به هر کی شده!!طرف نمیدونه سیمبین چیه رفته خریده!!!نمیدونه ال سی دیش چه فرقی میکنه ولی رفته خریده!!ملت گوسفندی.......!!!!سعید جان به نظر من اگه گوشیت گارانتی داره برو گارانتی و بهش بگو همون بازل مازلشو برات عوض کنند!!ببین چی میشه!!اگه باز هم به نظرت خوب نبود پس دیگه هیچ برو!من به شما با این وضعیت پیشنهاد میکنم که گوشی بعدیتون زیر 600 تومن نباشه!!
آقا سعید من هم مشکل شما رو دارم.ماله همه اینطوریه.اگه صدا خیلی بلند باشه و نزدیک به منبع صدا باشی صدا رو بد ضبط می کنه.
اگه باور نمی کنید برین صدای اسپیکر کامپیوتر را بلند کنین بعد از نزدیک صدا رو ضبط کنین.وای....
حالا از دو - سه متری ضبط کنین ... چقدر صدا رو خوب ضبط می کنه. نه؟
هالا این فایل منیجر کجا هست!؟نقل قول:
برنامه های s60 که فک کنم شامل 5700 هم بشه:وhttp://www.s60.com/life/application/displayApplications.doکد:http://www.s60.com/life