خب شما ماهانه 30 گیگ شبانه میخواین؟ با چه سرعتی؟نقل قول:
Printable View
خب شما ماهانه 30 گیگ شبانه میخواین؟ با چه سرعتی؟نقل قول:
حالا چی دانلود می کنی؟:n10:نقل قول:
گفتم که من مصرف شبانه ندارم. مصرفم در طول روز هست و حداقل سرعتی که میخوام 1 مگ باشه حالا اسما هرچی میخوان بدن بدن. منظور میگن 256 ولی پهنای باند 1 مگ هست. این شاتل که گفتی سرویس نامحدودش چجوریه؟ سرعتشون چند و بعد چند گیگ محدود میشه؟
شاتل به کاربرای حقیقی نامحدود نمیده. با این مصرف بالای شمام تو طول روز شرکتیو نمیشه مناسب شما پیدا کرد. پیشنهاد من همین پاری آنلاینهنقل قول:
چرا میده.... سرعتش هم از 1 مگ شروع میشه برا سرویس Art1.... منتها مصرف منصفانه داره...نقل قول:
در ضمن میشه بگی مثلا 5 گیگ با سرعت 250 کیلوبایت و بعدش 3 گیگ با سرعت 60 کیلو و دایال آپ با سرعت 30 کیلوبایت کجاش اینقد تعریف داره؟ که هی میگی نامحدود فقط پارس؟
کار این بنده خدا رو فقط 512 نامحدود را میندازه که 90 تومن قیمت داره....
سلام دوستان برای کمک به حذف این قضیه هرکی هر مدرک و اطلاعاتی داره و لینکی از مصوبات و پیج وزیر و... داره بده به من میخام یک مقاله بنویسم برای همین موضوع در وبسایت Beroozresani.com بخش اخبار از انجا که نیم میلیون کاربر پیجمون فیسبووک داره مطمئناً کلی جواب خواهد داد لطفا هرکس هرچی داره برای من پخ کنه
مرسی
داداش فکر نمیکنم توی مصوبات چیزی پیدا کنی که بدرد بخوره آخه اینا تمام قوانین رو طوری مینویسن که به نفع ISP باشه نه کاربر مثلا نوشته سرویس 128 اگه سرعتت زیر 2 کیلوبایت بر ثانیه اومد میتونی اعتراض کنینقل قول:
به خود وزیر که میگی هم میگه که این شرکتها از قانون مصرف منصفانه پیروی میکنن و از این جور حرفا
خیلی خوب میشه اگه یه مقاله بنویسی و روشون رو سیاه کنی هر وقت این کارو کردی به ما هم خبر بده بیایم کامنت بذاریم :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسش های
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرامی از وزیر و جواب ایشون
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
از ابتداش که این قضیه با صبانت شروع شد و مثل همین الان شلوغ کردیم و اعتراض تو کلوب و صفحه وزیر ( که به نظر من کاملا وقت تلف کردنه این کلوب) و فیس بوکنقل قول:
تمام پستاش توی تاپیک صبانت هست . فقط چیزی که مثلا جواب وزیر بود و جواب کارشناس 195 به اون دوستمون که این قضیه مصوبه است و بزودی شماره اونهم
اعلام خواهد شد هنوز منتظریم اعلام رسمی کنن که این مصوبه چی بوده و شماره و تاریخ تصویبش . اما گویا این خبر رو هم مثل بقیه چیزها به کانال شایعات و حرفهای
مردم بین خودشون موکل کردن و نشستن تماشا مردم خودشون همدیگرو باخبر کنن .
من با روزنامه ارتباطات سرویس اینترنت شون تماس و هر چی بود فرستادم و قرار شد یه تحقیقی بکنن و مقاله ای چاپ کنن اما ..
تمام حرف من اینه : اگر این یه مصوبه رسمی و سراسریه , چرا رسما اعلام نمیکنن و انقدر با اعصاب مردم بازی میکنن .