هزينه نامحدود پارس خيلي بالاست ، منطقي نيست واقعانقل قول:
Printable View
هزينه نامحدود پارس خيلي بالاست ، منطقي نيست واقعانقل قول:
دوستان این شرکتها صرفا خوشی زده زیر دلشون.. این خط اینم نشون... انقدر تبلیغ تو شهر ما کردن که دیگه جا برای هیچ تبلیغ دیگه ای نیست...دیدن هر چی میزنن تو سر مشتری صداشون در نمیاد گفتن این سنگ رو هم میندازیم... بهتون قول میدم.. با این طرح خیلی ها میرن از پارس و دوباره مجبوره طرح شبانه رو برگردونه..... واینم ب
م الان که از رو سایت ججذف کرده صرفا میخواد 10 روز قبلش دوباره خبرو برگردونه.. وگرنه اینا فکراشونو کردن... این 3 هفته باقیمانده رو هم استفاده کنید و دیگه تخلیه بزنید
نقل قول:من به اجبار رفتم روی نامحدود پارس. من ماهانه حدود 30 گیگ مصرف دارم و دانلود شبانه هم ندارم. تو شاتل کدوم سرویسش به درد من میخوره؟نقل قول:
مخابرات ما هم شبانه رو حذف کرده بود اما اینقدر آمار تخلیه ها و شکایات زیاد شد بطوری که وقتی میرفتیم دفتر فروش برگه های تخلیه ریخته بود روی میز و تو چند دقیقه که اونجا بودم چند نفر درخواست تخلیه دادن مخابرات بیشتر کاربراشو از دست داد به 2ماه نکشید مجبور شد شبانه رو برگردونه
ترافیک هدیه رو نصف کردن زیر 1مگ، اتفاق خاصی نیافتاده.نقل قول:
منظور منم 1و2مگ بود.
خدا رو شکر 1 نفر پیدا نمیشه نامحدود استفاده کرده باشه.
گرونن نانحدودا نمیصرفهنقل قول:
جواب پرمغزی بود :دینقل قول:
اما سوال اصلی من در مورد کیفیت سرویس و محدودیت نداشتن در سقف دانلود بود اگر کسی استفاده کرده نه قیمتشون.
من استفاده کردم چیو میخوای بدونی؟نقل قول:
:n04:نقل قول:
یعنی شما میتونی ماهی 220 هزار تومن پول اینترنت بدی؟ :n02:
====
بعد از کم شدن ترافیک هدیه ( نه الان یه بار دیگه قبلن از 20 گیگ کردنش 10 گیگ) دیگه کسی استفاده نمیکنه...
برا یه مگ به bilmazlar پخ بده... اونا تو شرکتشون دارن....
یعنی برای شما میصرفه 200 هزارتومن ماهی بدی برای اینترنت که واقعا نامحدود نیست.نقل قول: