دوست عزیز من یبارم گفتم دوباره میگم..بخاطر یکسری مسائل خود سازمان تنظیم به شرکت ها ابلاغ کرده که از حالت نامحدود بردارن شبانرو یعنی کاملا نامحدود نباشه! حالا شما میخواید برید به خود اینا شکایت شرکتارو کنید ؟!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من یبارم گفتم دوباره میگم..بخاطر یکسری مسائل خود سازمان تنظیم به شرکت ها ابلاغ کرده که از حالت نامحدود بردارن شبانرو یعنی کاملا نامحدود نباشه! حالا شما میخواید برید به خود اینا شکایت شرکتارو کنید ؟!نقل قول:
پس ایا مرجعی هست که نظارت بکنه بر این سازمان که ما به اون مرجع شکایت کنیم در باره سازمان تنظیم مقرارات ........ مچکریمنقل قول:
عجیبه ! با وجود اینکه اینهمه اعتراض تو این تاپیک هست به پشتیبانی پارس آنلاین که زنگ زدم میگه شما نفر چهارم در صف می باشید !
ربات که نیستید احتمالا ؟:n09:
آقا من که بعید میدونم اینجور کارا تو ایران جواب بده ولی مطرح کردنش،بهتر از نکردنشه!
یه نظرسنجی تو سایت change.org بذاریم،که اینارو منصرف کنیم از این کار
بازی gta v هم تو همین سایت نظرسنجی گذاشتن تا نسخه pc بازی هم ساخته بشه و جواب داد
الان اینو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟
ایده ی خوبیهنقل قول:
نتایج رو هم میشه به صفحه کلوب وزیر اطلاع داد
خیلی خب پس کارایی که ما از دستمون بر میاد واسه اعتراض ایناس :
195.ir
parsonline.com
زنگ زدن و اعتراض کردن
و کسی اگه میدونه کامل ترش کنه
رای گیری تو سایت change.org
اعتراض تو پیج کلوپ وزیر
http://www.cloob.com/mahmoudvaezi
حذف شود با تشکر
اینو اضافه کننقل قول:
رای گیری تو سایت change.org
با اینجا رو نگاه کردن که چیزی درست نمیشه ایمیل بزنید توی شبکه های اجتماعی کامنت بذارید زنگ بزنید اعتراض کنید
دوستان از همگی خواهش می کنم بیخیال اعتراض نشید.
اگه دوست دارید بازم از شبانه رایگان استفاده کنید عقب نشینید.
فضای مجازی را بر علیه شون کنید ، به کسایی هم که از پارس سرویس ندارند هشدار بدید که این همگانی میشه و شما هم شبانه را از دست میدید.
تو رو خدا اعتراض کنید نیاید فقط تو این فروم کامنت بگذارید برید تو صفحاتشون اعتراض.
تو فروم های دیگه هم تاپیک اعتراض بالا بیارید.
من از مدیر انجمن میخواهم یک تاپیک در اعتراض به این طرح محدود کردن شبانه که داره کم کم از طرف شرکت ها اجرا میشه بزنند و به صفحه اصلی انتقال بدهند که همه ببینند. برا این کار همه به مدیر همین انجمن نامه بدید.
کاربران فعال این انجمن که رابطتون با تیم مدیریت خوبِ ازشون بخواهید تاپیک اعتراض را به صفحه اصلی انتقال بدهند این سیاست داره همه گیر میشه هممون ضرر میکنیم.