فک نکنم گذاشتن همه ی isp ها با هم اجرا کنن که شما دیگه هیچ حق انتخابی نداشته باشینقل قول:
Printable View
فک نکنم گذاشتن همه ی isp ها با هم اجرا کنن که شما دیگه هیچ حق انتخابی نداشته باشینقل قول:
فقط یکم حجم خوری زیاده وگر نه از لحاظ سرعت عالی هست
بچه ها این اعتراضات و ایمیلا داره جواب میده ، ولی حتی اگه طرح رو حذف کرده باشن من میترسم در آینده شاید دوباره مطرحش کنن ، خودم الان یه خط لازم دارم واسه همین موندم پارس بگیرم یا مخابرات ، حالا چه طرح حذف بشه یا نه.
شما هم فکر کنین به این و یه ماه یه ماه شارژ کنین .
من های وب 1 مگ دارمنقل قول:
شبانه حداقل 4 گیگ دانلود دارم تو 3 ساعت
تایید میشه ولی به نظرم کیفیت اینترنت به شبانه.اون مهمه وگرنه مثلا به جای اینکه 3 گیگ تو ماه مصرف کنی میشه 4 یا فوق 5 گیگ که این 6 -7 هزارتومن کسی رو ورشکست نمیکنهنقل قول:
خدا کنه مخابرات تبریز اجرا نکنه من ببخت یک ساله خریداری کردم خدا رحم کنهنقل قول:
نقل قول:
دادا من یه ترم تبریز دانشجو بودم، اون شهر و مردمی که من دیدم عمرا به این جور طرح های ظالمانه تن بدن ، نگران نباش که اینترنت تبریز بهتر میشه و بدتر نمیشه :D
دلم تنگیده واسه تبریزیا :D
اینکه صد البته در عرض چند روز تخلیه میکنن نمیدونم تو این وضعیت تبریز چطور اینترنت خوبی داره در حد تهران
گویا این سیاست داره همگانی میشه که دارن اینترنت شبانه رو بر میدارن و پولیش میکنن الان شرکت داتک پارس انلاین و صبا نت شده دیر بجنبیم تمام شرکتا اینجوریی میشن بیاین همگی به 195.ir شکایت بفرستیم دست روی دست میزاریم بعد میگیم چرا اینجوری شد.
نقل قول:
داداش من زنگ زدم یارو اصلا اطلاعی نداشت که خبر رو برداشتن :n27:
خدا کنه بیخیال بشن :n22: